發表主題 回覆文章
Sun Kit
XXX.XXX.23.215

發表發表於: Fri Jan 18, 2008 11:16 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
十仔 寫到:
呢排D菌真係好毒,我尋日都重好精神,但放工搭巴士就中招啦,一上巴士已覺得好焗,坐到中途開始喉龍痛返到屋企重頭痛添,今日攞埋病假,大家小心呀

你今日好返d未呀, 呢排d天氣又凍又熱, 真係好易就中招呀, 你記住休息多d呀!!!!!
回頂端
阿喱
XXX.XXX.51.187

發表發表於: Sun Jan 20, 2008 9:43 pm

十仔 寫到:
呢排D菌真係好毒,我尋日都重好精神,但放工搭巴士就中招啦,一上巴士已覺得好焗,坐到中途開始喉龍痛返到屋企重頭痛添,今日攞埋病假,大家小心呀

嘩...真係搭一程巴士都會賴嘢架 Confused 我今日去完街搭巴士返屋企,落咗車就打幾個噴嚏,跟住開始喉嚨痛喇,而家仲咳添 Shocked 十仔你見好d未呀?CNY有無假放?
回頂端
十仔
XXX.XXX.56.125

發表發表於: Sun Jan 20, 2008 10:52 pm

多謝關心,今日無頭痛啦,但個鼻好塞成日都透唔到氣,係公司個個都怕咗我,病咗真係好麻煩.
回頂端
十仔
XXX.XXX.56.125

發表發表於: Sun Jan 20, 2008 10:56 pm

阿喱 寫到:
十仔 寫到:

嘩...真係搭一程巴士都會賴嘢架 Confused 我今日去完街搭巴士返屋企,落咗車就打幾個噴嚏,跟住開始喉嚨痛喇,而家仲咳添 Shocked 十仔你見好d未呀?CNY有無假放?

咁你有無事呀?保重呀.
我過年得年初一,二放假咋,初三就要返工啦 Evil or Very Mad
回頂端
阿喱
XXX.XXX.222.68

發表發表於: Mon Feb 11, 2008 9:54 am

早呀...恭喜發財,開工大吉!
呢幾日雖然要周圍去拜年,但作為香港市民同一位8掛c9,日日都會留意埋港聞版同娛樂版8下痰罐單嘢,所以呢個新年一d都唔悶 Twisted Evil
回頂端
十仔
XXX.XXX.167.190

發表發表於: Wed Feb 13, 2008 11:32 am

阿喱 寫到:
早呀...恭喜發財,開工大吉!
呢幾日雖然要周圍去拜年,但作為香港市民同一位8掛c9,日日都會留意埋港聞版同娛樂版8下痰罐單嘢,所以呢個新年一d都唔悶 Twisted Evil

恭喜發財呀各位,好耐無見啦,祝大家身體健康,心想事成,重有婚後第一個情人節甜甜蜜蜜,第一年派利是有咩感覺呀 Very Happy
亞喱你個8妹呀,新年流流睇埋d咁嘅嘢,咁你有無睇哂咁多張相呀?我d同事好熱衷咁想儲整咁多張,我睇過幾張已經唔想再睇,因為實在太噁心啦,而且呢個話題開始有悶啦,你唔好睇咁多啦,傷身呀 Laughing
回頂端
阿喱
XXX.XXX.53.201

發表發表於: Sun Apr 06, 2008 1:29 pm

hihi...你地好嗎?好耐無上嚟喇 Embarassed
回頂端
十仔
XXX.XXX.149.124

發表發表於: Tue Apr 08, 2008 10:38 am

真係好少上嚟啦,呢排有時間都要做運動減肥呀,因為結婚半年就肥咗20磅 Sad ,腰圍重有成32吋,我結婚時d衫己經拉唔埋拉鍊啦,全公司都問我係咪有咗,下個星期重要去蘇梅島,我唔知著唔著到泳衣添呀 Crying or Very sad ,不過家姐嚟緊結婚,而家又會上嚟多d啦,你哋呢?呢排有咩搞作呀?
回頂端
阿喱
XXX.XXX.56.61

發表發表於: Wed Apr 09, 2008 11:29 pm

我都唔好你好多,啱啱換咗季,上年d夏天衫褲有好多都唔啱著 Confused
去蘇梅島,陽光與海灘,爽呀 Surprised 泳衣照著啦,去到外地玩無乜所謂嘅,最多要影就著番件tee遮遮佢囉 Laughing 你都諗住生仔,唔駛減啦,減完有咗又肥番,橫掂生完都要減架啦 Rolling Eyes
回頂端
Sun Kit
XXX.XXX.134.204

發表發表於: Tue Apr 15, 2008 9:16 pm

我都覺我自己肥左呀, 不過未止於唔岩著既........你就好啦十仔, 又有得去玩, 我都好想去旅行呀, 不過岩岩返新工冇耐, 都唔知幾時先有得去玩! Laughing
回頂端