發表主題 回覆文章
Wing&Yee
XXX.XXX.143.250

發表發表於: Wed Mar 19, 2008 10:27 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
hang&sze 寫到:
Wing&Yee 寫到:
各位,
我想問下, 係咪有得check 樓價估值. or 一定要自己到銀行問ka

我地lei 排做緊功課, 睇下自己可以買到D 咩.
WING神, 你可以玩下"網上估價", 睇下啲bank做到咩水位, 再步署. 間間bank都有咁濟架啦. 你佢地啲網站睇下啦. 人地話HSBC/HSB保守啲, 估價低啲. 交通, DBS, BOC呢啲進取啲, 個價可能高啲/rate平啲. 不過我都唔知, 呢啲都係聽返黎架咋 (正宗羊c9)

不過呢排樓價好高喎, wing神你都打算呢個moment入巿?

o...好有用kei資料ar.
e家都係做功課階段, 知多d先, 我leiD一無所知ka. (無知C9Wing)

係lor, 一路升, 上年target 個價都升晒, out晒burget.
我地又想住番kln, 但太高la

lei排Kln又好多新盤, 咪8掛下lor
回頂端
Cutesnoopy
XXX.XXX.85.164

發表發表於: Tue Mar 25, 2008 9:32 am

我返到黎喇,呢句greeting 真係貴到爆呀

妳地禶N願我收到哂喇,不過呢,無三個返,係四個返,多魖潃茪j肚腩 Laughing Laughing Laughing
回頂端
yda
XXX.XXX.148.30

發表發表於: Tue Mar 25, 2008 3:54 pm

Cutesnoopy 寫到:

妳地禶N願我收到哂喇,不過呢,無三個返,係四個返,多魖潃茪j肚腩 Laughing Laughing Laughing

welcome back, 有無3個返都未咁快知既? 哈哈!
回頂端
Cutesnoopy

發表發表於: Tue Mar 25, 2008 5:16 pm

yda 寫到:

welcome back, 有無3個返都未咁快知既? 哈哈!

mission impossible

係喎,大家好似好耐無見,有無需要見一下呀(一下好喇 Razz ),大家想幾時出黎
回頂端
哥斯拉
XXX.XXX.164.207

發表發表於: Tue Mar 25, 2008 5:30 pm

yda 寫到:

係喎,大家好似好耐無見,有無需要見一下呀(一下好喇 Razz ),大家想幾時出黎

班長, 歡迎你回歸呀!!!

我望個gathering 望到頸都長喇......我除左4月第一個星期六 同日唔得, 其他都ok 呀....因為冇人約.... Embarassed
回頂端
anitachs
XXX.XXX.119.211

發表發表於: Wed Mar 26, 2008 12:21 am

yda 寫到:

WELCOME BACK....
我都係個個WEEKEND都得架...

anitachs Laughing
回頂端
hang&sze
XXX.XXX.54.129

發表發表於: Wed Mar 26, 2008 9:26 am

yda 寫到:

我都得閒架~~~ 不過我麻煩少少... weekdays就無問題, weekend就要去到26/4... Embarassed
回頂端
Cutesnoopy

發表發表於: Wed Mar 26, 2008 10:17 am

唔好意思,我都無講到我四月頭兩個禮拜 weekends 都唔得,最快要去到19打後 Razz
回頂端
哥斯拉
XXX.XXX.164.207

發表發表於: Wed Mar 26, 2008 1:27 pm

拱呢......

不如暫定4月26日啦......

我預mark 左先....唔約人..... Laughing 星期六....都好日丫.....
回頂端
阿喱
XXX.XXX.53.201

發表發表於: Sun Apr 06, 2008 1:31 pm

hihi...各位靚太好嗎 Razz 好耐無上嚟喇 Embarassed 好似有gathering喎 Surprised 記得預埋我 Very Happy
回頂端