發表主題 回覆文章
Joey Amy
XXX.XXX.65.227

發表發表於: Fri Mar 28, 2008 11:14 am

廣告贊助 [隱藏]
佢地冇所謂,所以我自己揀

你幾時決定book呀?
回頂端
小高
XXX.XXX.215.184

發表發表於: Fri Mar 28, 2008 3:10 pm

Joey Amy 寫到:
佢地冇所謂,所以我自己揀

你幾時決定book呀?

HAHA ...無咁快...都仲定到日期! Laughing
回頂端
Joey Amy
XXX.XXX.65.227

發表發表於: Fri Mar 28, 2008 3:56 pm

咁要快d定喎!

仲有冇已擺酒的人可以分享下!?
回頂端
小高
XXX.XXX.134.26

發表發表於: Fri Mar 28, 2008 10:37 pm

咁要快d定喎!

仲有冇已擺酒的人可以分享下!?

hee 係既、係既...我都好心急! Very Happy
回頂端
Joey Amy
XXX.XXX.50.75

發表發表於: Sat Mar 29, 2008 2:28 pm

睇左場未呀? 感覺如何?
回頂端
小高

發表發表於: Sat Mar 29, 2008 11:32 pm

睇左場未呀? 感覺如何?

其實之前都睇過一次,昨晚亦睇左新人點march in,今日同男友再上去睇埋新娘房,大致上我們都幾鐘意,因為包到場之餘,場地也不錯,地點亦很方便,不過新娘房真係細左d!

原來佢o也會息o西d燈,等新郎新娘子由秘密通道出返去門口,然後睇完片先進場架! Very Happy
回頂端
Joey Amy
XXX.XXX.40.101

發表發表於: Sun Mar 30, 2008 4:44 pm

係呀! TINA 都講過會係咁, 但最唔好係冇得放花炮, 你有冇見佢地個煙霧效果, 靚唔靚呀?
回頂端
小高

發表發表於: Sun Mar 30, 2008 11:21 pm

係呀! TINA 都講過會係咁, 但最唔好係冇得放花炮, 你有冇見佢地個煙霧效果, 靚唔靚呀?

怪不得見班姊妹們只拋紙碎,無用花炮啦...原來係唔比用! 我見有煙霧效果呀! 都ok喎!幾特別, 因為唔係間間有煙霧效果!

係啦,你們會否在酒樓內註冊? Very Happy
回頂端
chifu
XXX.XXX.117.2

發表發表於: Mon Mar 31, 2008 2:07 pm

小高 寫到:
hi Joey Amy,

其實我由最初諗酒店,跟住覺得太貴都係揀返酒樓,但最近男友又話想揀酒店(始終由頭到尾都無睇過任何一間酒店),佢想方便我出門亦想晚宴可以早d休息,所以想揀返酒店...但經我們初步計算擺酒店與酒樓的差額約5、6萬....lee 5、6萬其實可以用作其他開支....諗諗下又覺得擺酒店唔得!

最初約算擺14-16圍,但希望預鬆d...18圍左右,就係因為玉桃苑可以存兩圍菜,所以我們都覺得20圍可以包場都真係好吸引!

hi chifu,

係呀! 酒店咩都要比錢,加一、開瓶費、酒水錢等等...其實我計過真係唔少錢架!

小高

我都仲未決定擺邊間, 好似週圍都加晒價
回頂端
小高
XXX.XXX.215.181

發表發表於: Mon Mar 31, 2008 5:12 pm

hi chifu,

"加價" 在所難免...唯有搵多d資料比較下!

小高
回頂端