發表主題 回覆文章
Laven
XXX.XXX.2.35

發表發表於: Sat Mar 15, 2008 7:49 am

廣告贊助 [隱藏]
VinVin621 寫到:
瀅瀅 寫到:
apple(4) 寫到:
瀅瀅 寫到:
依~咁佢地係唔係唔幫總店做野?
我唔明你問什麼?? 你指bmw幫總店做野?? bmw及vt係同一集團但兩間獨立的店舖, 所有化妝師及攝影師都唔可以共用, 即是join左vt就唔可以轉或揀bmw的攝影師...

咁即係話, 我join 左 vt 就唔可以找bmw 的同事幫手啦~~~

sign~

I have joined VT, too... I hope their works should be with the similar quality as BMW...

放心吧!!我都係joinvt架!!
上年7月影完,過程好愉快架!!影完的相都唔差,佢地的服務都ok架!!
唯一令我難忘的是香港的員工的工作態度,真係同台灣的員工相差太遠了!!所以有咩事都要同台灣的員工聯絡,免得野來自己一肚氣。 Evil or Very Mad
回頂端
瀅瀅
XXX.XXX.143.114

發表發表於: Sat Mar 15, 2008 9:56 am

Laven 寫到:
瀅瀅 寫到:
apple(4) 寫到:
瀅瀅 寫到:
依~咁佢地係唔係唔幫總店做野?
我唔明你問什麼?? 你指bmw幫總店做野?? bmw及vt係同一集團但兩間獨立的店舖, 所有化妝師及攝影師都唔可以共用, 即是join左vt就唔可以轉或揀bmw的攝影師...

咁即係話, 我join 左 vt 就唔可以找bmw 的同事幫手啦~~~

sign~

I have joined VT, too... I hope their works should be with the similar quality as BMW...

放心吧!!我都係joinvt架!!
上年7月影完,過程好愉快架!!影完的相都唔差,佢地的服務都ok架!!
唯一令我難忘的是香港的員工的工作態度,真係同台灣的員工相差太遠了!!所以有咩事都要同台灣的員工聯絡,免得野來自己一肚氣。 Evil or Very Mad

希望是啦~~我看過你的相,真係影得好靚。
令到我對vt有番信心的。
回頂端
apple(4)
XXX.XXX.225.213

發表發表於: Sat Mar 15, 2008 12:57 pm

瀅瀅 寫到:

sign~
以我理解就係......
回頂端
apple(4)
XXX.XXX.225.213

發表發表於: Sat Mar 15, 2008 12:59 pm

Don't Worry. It should be good for you!!
回頂端
taimanman
XXX.XXX.115.132

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 11:59 am

我想唔用安瓶,佢地會唔會黑面ga~
或者大家有沒有tried 希蜜翠兒的安瓶?

thanks~ Cool
回頂端
Karen sung
XXX.XXX.228.129

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 4:13 pm

hihi , 你地好呀
我尋日在expo 都join左bmw呀
原本冇咁快影相架, 我2010年1月先結婚,
但同我個friend去睇,諗住幫佢講價, 點知好似好抵咁喎,
咁我就不自覺咁join左啦
我估我會出年先影啦...

Karen sung 在 Wed Mar 19, 2008 2:27 pm 作了第 1 次修改
回頂端
Laven
XXX.XXX.90.23

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 5:11 pm

Karen sung 寫到:
hihi , 你地好呀
但同我個friend去睇,諗住幫佢講價, 點知好似好抵咁喎,

$9,888
原本12" 相簿 20張, 佢加左20張相之後, 我再叫佢再加20張, 佢又肯,
12吋相簿 改 18吋佢又肯喎, total : 60張
60張原始檔及修片檔光碟各1
30" 油畫連相框
謝卡300張
簽名綢2張,
5" 相簿,
之後我炎佢得2本相簿咁少,
叫佢多加1本12吋, 佢又肯喎, haha
衫就 女 6套 男 3套
包花球, 分2日拍又唔洗另收錢,

以為執到平野啦,
點知, 尋晚番到黎睇非常台北d討論區,
勁多人話唔好喎, 有d講價重講到6千蚊成交喎,

今日再睇, 其實都唔係咁差啫, 你地都有讚呀,
希望到時我影果時都同你地一樣可以咁順利啦

放心吧!!
祝你明年拍攝順利。
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.108.189

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 10:41 pm

hihi , 你地好呀

$9,888
原本12" 相簿 20張, 佢加左20張相之後, 我再叫佢再加20張, 佢又肯,
30" 油畫連相框
謝卡300張
簽名綢2張,
5" 相簿,

以為執到平野啦,

Your package is already good enough la Smile
回頂端
Laven
XXX.XXX.2.35

發表發表於: Mon Mar 17, 2008 11:13 am

taimanman 寫到:
我想唔用安瓶,佢地會唔會黑面ga~
或者大家有沒有tried 希蜜翠兒的安瓶?

thanks~ Cool

唔用安瓶,d 化妝都唔會面黑架!!
所以你放心啦!!
回頂端
mallowcat
XXX.XXX.162.192

發表發表於: Tue Mar 18, 2008 4:59 pm

hihi , 你地好呀

$9,888
30" 油畫連相框
謝卡300張
簽名綢2張,
5" 相簿,

以為執到平野啦,

其實,你個plan已經好好,我係上年book,下個星期出發啦,我個plan比你的貴,但所有野都比你少,希望下星期去到會天氣好、又影得好,就算比貴左都值。
回頂端