發表主題 回覆文章
豬玲玲
XXX.XXX.15.152

發表發表於: Fri Mar 14, 2008 11:02 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
叮噹女皇 寫到:
多謝豬玲玲既分享呀....令我地對彩福更加有信心同放心.... Very Happy

不過想問個問題呀...你擺幾多圍呀??會唔會好迫呀??因為我一直都擔心緊呢個問題呢.....

我擺了21圍,21圍係最fit, 但多唔好,我個時都要預預人數,儘量唔好請太多人,我個時最多set max擺22/23圍,彩褔好似話24 or 25圍要放上台,我自己覺得唔係咁好,所以一定預左唔可以請咁多人~
回頂端
奇趣
XXX.XXX.211.60

發表發表於: Fri Mar 14, 2008 11:45 pm

豬玲玲 寫到:
叮噹女皇 寫到:
多謝豬玲玲既分享呀....令我地對彩福更加有信心同放心.... Very Happy

不過想問個問題呀...你擺幾多圍呀??會唔會好迫呀??因為我一直都擔心緊呢個問題呢.....

我擺了21圍,21圍係最fit, 但多唔好,我個時都要預預人數,儘量唔好請太多人,我個時最多set max擺22/23圍,彩褔好似話24 or 25圍要放上台,我自己覺得唔係咁好,所以一定預左唔可以請咁多人~

有時好難control人數
回頂端
叮噹女皇
XXX.XXX.73.16

發表發表於: Sat Mar 15, 2008 11:09 pm

豬玲玲 寫到:
叮噹女皇 寫到:

THANKS~!
我仲想問多個問題呀 Very Happy ??佢地個toilet有無好d呀??因為之前好多jm都投訴個toilet比較污糟同多積水.....
回頂端
zoiezoie
XXX.XXX.217.163

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 12:05 am

新人報到
09價錢未出,但今日去婚紗展時,黄生說將08個價+300蚊,係09個價。
但其實都好貴,想想下,因為鍾意個場,所以book咗。
回頂端
Angel Yuen
XXX.XXX.147.122

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 1:08 am

I confirmed the booking already! (9 .9.2009 ) Very Happy
回頂端
gigiwingyan
XXX.XXX.97.143

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 2:25 am

zoiezoie 寫到:
新人報到
09價錢未出,但今日去婚紗展時,黄生說將08個價+300蚊,係09個價。

歡迎~~~
回頂端
叮噹女皇
XXX.XXX.73.37

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 1:22 pm

新人報到

welcome.....
係呀..我之前book09年都已經係加到咁....但我想問...如果係揀原本$5880個餐既..你咪都係加$300咋???
回頂端
叮噹女皇
XXX.XXX.73.37

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 1:25 pm

Angel Yuen 寫到:
I confirmed the booking already! (9 .9.2009 ) Very Happy

哈..我曾經都有諗過3條9呢一日....夠特別嘛...不過我男朋友係大汗人...所以...夏天....no law...哈
回頂端
zoiezoie
XXX.XXX.50.235

發表發表於: Sun Mar 16, 2008 5:39 pm

引言回覆:
係呀..我之前book09年都已經係加到咁....但我想問...如果係揀原本$5880個餐既..你咪都係加$300咋???

你好,叮噹女皇,
係呀,你呢?我都冇同佢講價,好冇用!
回頂端
chuandman
XXX.XXX.102.188

發表發表於: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm

引言回覆:

你好,叮噹女皇,
係呀,你呢?我都冇同佢講價,好冇用!

我用 $5880 果個餐要加$400 喎~ 你係咪最平果個餐咋???
回頂端