發表主題 回覆文章
apple(4)
XXX.XXX.225.83

發表發表於: Wed Mar 12, 2008 12:01 am

廣告贊助 [隱藏]
VinVin621 寫到:
LL&VV 寫到:
我係07年尾結婚架, 我都係搵非常台北影相的,
佢地服務好好架, 又唔會迫人做一D唔想做既野,
全程服侍周到, 我個陣係搵小齊幫我化妝, 誠意推介,
佢貼身服務左我一日, 就算佢幾累, 都一定會笑住對我,
而攝影師就係搵彭SIR, 佢都好好人架, 影得我同我老公好自然~~
(有興趣可以CLICK去我個婚照相簿睇睇)
仲有呀, 我地映完一日, 夜晚返影樓揀相,
我地個晚揀到成1AM...佢地都打哂烊, 但仍好熱心招呼我地,
完全無嫌我地揀得慢...
佢地仲主動買左飯盒俾我地食, 又唔肯收我地錢,
仲叫我地慢慢揀, 之後仲幫我地截埋的士添,
香港一定搵唔到呢D服務~~
Laughing

LL&VV,
Which shop have you joined? BMW or the main shop?
根據LL&VV的描述, 應該係總店!!
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.231.133

發表發表於: Wed Mar 12, 2008 9:34 am

apple(4) 寫到:
LL&VV 寫到:
我係07年尾結婚架, 我都係搵非常台北影相的,
佢地服務好好架, 又唔會迫人做一D唔想做既野,
全程服侍周到, 我個陣係搵小齊幫我化妝, 誠意推介,
佢貼身服務左我一日, 就算佢幾累, 都一定會笑住對我,
而攝影師就係搵彭SIR, 佢都好好人架, 影得我同我老公好自然~~
(有興趣可以CLICK去我個婚照相簿睇睇)
仲有呀, 我地映完一日, 夜晚返影樓揀相,
我地個晚揀到成1AM...佢地都打哂烊, 但仍好熱心招呼我地,
完全無嫌我地揀得慢...
佢地仲主動買左飯盒俾我地食, 又唔肯收我地錢,
仲叫我地慢慢揀, 之後仲幫我地截埋的士添,
香港一定搵唔到呢D服務~~
Laughing

LL&VV,
Which shop have you joined? BMW or the main shop?
根據LL&VV的描述, 應該係總店!!

In fact, which one is better (BMW or main shop)?
Any recommended MUA and photographers for each shop?
回頂端
apple(4)
XXX.XXX.231.210

發表發表於: Wed Mar 12, 2008 10:32 am

In fact, which one is better (BMW or main shop)?
Any recommended MUA and photographers for each shop?
我只是曾經享用BMW的服務, 當然覺得BMW好, 但唔代表總店唔好, 只不過留言區內較多jm join BMW......其實你覺得那一間的風格較合你心意, 始終每個人的審美眼光都不一樣......

For BMW, photographers:蘇子老師, 董主任, MUA:小雯......
不過最緊要都係與佢地溝通...
回頂端
小小卡路
XXX.XXX.3.135

發表發表於: Wed Mar 12, 2008 11:44 am

影完的可否pm d相比我呀! thanks!
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.231.166

發表發表於: Wed Mar 12, 2008 11:56 am

我只是曾經享用BMW的服務, 當然覺得BMW好, 但唔代表總店唔好, 只不過留言區內較多jm join BMW......其實你覺得那一間的風格較合你心意, 始終每個人的審美眼光都不一樣......

For BMW, photographers:蘇子老師, 董主任, MUA:小雯......

apple(4),
I have already booked the main shop in the last expo and I don't think I can change from the main shop to BWM...
For those jm joining the main shop, any recommended MUA and photographers?
回頂端
apple(4)

發表發表於: Thu Mar 13, 2008 9:52 am

apple(4),
I have already booked the main shop in the last expo and I don't think I can change from the main shop to BWM...
For those jm joining the main shop, any recommended MUA and photographers?
Can't tranfer from main shop to BMW because there are two difference shop. I tried to help another JM do that last year and the result is REJECT!!

I saw a message who join main shop and already took the photo, you can go to see the details!! The link is below,

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=153765
回頂端
瀅瀅
XXX.XXX.254.42

發表發表於: Thu Mar 13, 2008 11:42 am

依~咁佢地係唔係唔幫總店做野?
回頂端
apple(4)

發表發表於: Thu Mar 13, 2008 4:55 pm

瀅瀅 寫到:
我唔明你問什麼?? 你指bmw幫總店做野?? bmw及vt係同一集團但兩間獨立的店舖, 所有化妝師及攝影師都唔可以共用, 即是join左vt就唔可以轉或揀bmw的攝影師...
回頂端
瀅瀅
XXX.XXX.152.17

發表發表於: Fri Mar 14, 2008 6:56 pm

瀅瀅 寫到:
我唔明你問什麼?? 你指bmw幫總店做野?? bmw及vt係同一集團但兩間獨立的店舖, 所有化妝師及攝影師都唔可以共用, 即是join左vt就唔可以轉或揀bmw的攝影師...

咁即係話, 我join 左 vt 就唔可以找bmw 的同事幫手啦~~~

sign~
回頂端
VinVin621
XXX.XXX.108.189

發表發表於: Fri Mar 14, 2008 7:56 pm

瀅瀅 寫到:
瀅瀅 寫到:

咁即係話, 我join 左 vt 就唔可以找bmw 的同事幫手啦~~~

sign~

I have joined VT, too... I hope their works should be with the similar quality as BMW...
回頂端