發表主題 回覆文章
FrancesKwok
XXX.XXX.211.198

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 12:18 pm

廣告贊助 [隱藏]
Belly Dancer Jalilah 寫到:
FrancesKwok 寫到:

我用舊菜單,再轉 Wink

乜有舊菜單既咩?你遲我咁多結婚,你張菜單仲舊過我? Rolling Eyes

敢我又吾知道點解啦﹗ Rolling Eyes 落訂到bd之間的時間,個菜單有轉掛﹗ Rolling Eyes Wink

你係用$4980個menu? Rolling Eyes
回頂端
FrancesKwok

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 12:20 pm

我初初都揀$4380,但到寫菜單o個日,62突然話$4980得體d,仲要加多$200 upgrade條東星班,即total$5180/圍...我30圍呀...洗突左好多錢 Twisted Evil

但系我相信物有所值﹗ 因為這個價錢在酒店只會系普通酒席 Wink ,吾系最靚,但在漢寶就系好吾錯啦﹗ 你洗都洗得值得﹗ Razz Razz

值...個個都話d送好掂...不過我個荷包仲掂...冇晒錢 Twisted Evil

但你地有面,都知值得的﹗ Wink Wink 62有開心﹗

係佢要面者...我冇所謂,不過人地個個擺酒都有錢賺,我地就蝕幾萬,諗起就唔開心喇~你知結婚o個陣幾手緊架la~好彩我仲有d儲蓄咋
回頂端
FrancesKwok

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 12:21 pm

shuet 寫到:

我發覺好多人擺酒都會轉東星斑, 點解既 Rolling Eyes

因為石斑有好多種﹗如果無特別寫名,可以系平價貨﹗ 東星就一定系好野﹗ Razz Razz

仲好大條添~個個見到條魚都"嘩"
幾個mc見到話超想食,但做緊野..hha

有無留一d比mc 食 Razz

唔知坐佢地隔離d人有冇留呀~不過我地最後有2圍剩,初初62話再請d親戚喎,但我suggest請返d兄弟姊妹mc,佢地o個晚少食嘛,跟住都聽我講,咁咪當補返囉
回頂端
Belly Dancer Jalilah
XXX.XXX.207.238

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 12:24 pm

乜有舊菜單既咩?你遲我咁多結婚,你張菜單仲舊過我? Rolling Eyes

敢我又吾知道點解啦﹗ Rolling Eyes 落訂到bd之間的時間,個菜單有轉掛﹗ Rolling Eyes Wink

系呀﹗ Wink
回頂端

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 12:26 pm

我初初都揀$4380,但到寫菜單o個日,62突然話$4980得體d,仲要加多$200 upgrade條東星班,即total$5180/圍...我30圍呀...洗突左好多錢 Twisted Evil

但系我相信物有所值﹗ 因為這個價錢在酒店只會系普通酒席 Wink ,吾系最靚,但在漢寶就系好吾錯啦﹗ 你洗都洗得值得﹗ Razz Razz

值...個個都話d送好掂...不過我個荷包仲掂...冇晒錢 Twisted Evil

但你地有面,都知值得的﹗ Wink Wink 62有開心﹗

係佢要面者...我冇所謂,不過人地個個擺酒都有錢賺,我地就蝕幾萬,諗起就唔開心喇~你知結婚o個陣幾手緊架la~好彩我仲有d儲蓄咋

系呀﹗ 結婚真系要用好多錢﹗ 真系要有計劃 Wink
回頂端

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 12:27 pm

唔知坐佢地隔離d人有冇留呀~不過我地最後有2圍剩,初初62話再請d親戚喎,但我suggest請返d兄弟姊妹mc,佢地o個晚少食嘛,跟住都聽我講,咁咪當補返囉

你好細心 Razz Razz
回頂端
chifu
XXX.XXX.211.60

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 3:45 pm

haha,咁又係,d兄弟姊妹mc食得最少
回頂端
芝心輝
XXX.XXX.164.36

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 5:01 pm

chifu 寫到:

haha,咁又係,d兄弟姊妹mc食得最少

順便可以又有garthering!!
回頂端
FrancesKwok
XXX.XXX.66.45

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 8:55 pm

系呀﹗ Wink

咁真係奇怪喎.... Laughing
回頂端
FrancesKwok
XXX.XXX.66.45

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 8:56 pm

Embarassed 其實我係聽佢地講冇乜食野嘛..咁d親戚幫手都係席前者,一開席就坐定定架la~做乜要請佢地d親戚喎
回頂端