發表主題 回覆文章
chanpei
XXX.XXX.49.250

發表發表於: Wed Feb 27, 2008 12:22 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
過客 寫到:
mui2266 寫到:
文字上的"愛的宣言"有好多, 不過邊度會有完成了的靚靚作品做參考呀, 我第一次幫朋友做, 咩都唔識, 又未見過, 幫幫忙丫, 謝謝!

mui2266-bbb@yahoo.com.hk

E-mail 左俾你啦! 係一個execl file, 有埋靚靚公仔購圖, set好晒位, colour print 出來就得.

呢個係我自己拼音既"愛的宣言",

首先俾個"拼音版"新郎讀, 聽見佢讀到好似賓妹講野咁...好好笑.
之後...再俾個"正常版"佢讀.

can u send that to me...10000xxx tks
回頂端
過客
XXX.XXX.165.40

發表發表於: Wed Feb 27, 2008 1:55 pm

chanpei 寫到:
過客 寫到:
mui2266 寫到:
文字上的"愛的宣言"有好多, 不過邊度會有完成了的靚靚作品做參考呀, 我第一次幫朋友做, 咩都唔識, 又未見過, 幫幫忙丫, 謝謝!

mui2266-bbb@yahoo.com.hk

E-mail 左俾你啦! 係一個execl file, 有埋靚靚公仔購圖, set好晒位, colour print 出來就得.

呢個係我自己拼音既"愛的宣言",

首先俾個"拼音版"新郎讀, 聽見佢讀到好似賓妹講野咁...好好笑.
之後...再俾個"正常版"佢讀.

can u send that to me...10000xxx tks

請留E-MAIL, 因execl file不能PM!
回頂端
高力豆沙
XXX.XXX.34.137

發表發表於: Thu Feb 28, 2008 11:49 am

can u e-mail me, thx a lot Very Happy
pie1225@hotmail.com
回頂端
過客
XXX.XXX.165.40

發表發表於: Thu Feb 28, 2008 12:22 pm

高力豆沙 寫到:
can u e-mail me, thx a lot Very Happy
pie1225@hotmail.com

sent!
回頂端
fififiona
XXX.XXX.190.98

發表發表於: Thu Feb 28, 2008 1:39 pm

過客

pls e-mail to ccc470@netvigator.com
回頂端
過客
XXX.XXX.204.146

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 11:01 pm

fififiona 寫到:
過客

pls e-mail to ccc470@netvigator.com

SENT!
回頂端
ooooo
XXX.XXX.162.105

發表發表於: Mon Mar 03, 2008 10:39 am

Please send to me. Thx
回頂端
wilmen122
XXX.XXX.16.9

發表發表於: Mon Mar 03, 2008 11:26 am

可唔可以send俾我呀? 我下星期要幫個好朋友做姊妹, 想搵個特別d既宣言, thanks.

wilmen0122@yahoo.com.hk
回頂端
待嫁女孩
XXX.XXX.239.229

發表發表於: Mon Mar 03, 2008 5:53 pm

可唔可以send 比我...我要幫朋友做姊妹呀...MANY THANKS Laughing

jasmanchow@hotmail.com
回頂端
過客
XXX.XXX.19.103

發表發表於: Tue Mar 04, 2008 12:15 am

sent!
回頂端