發表主題 回覆文章
小吉祥
XXX.XXX.34.117

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 2:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
T&T 寫到:
頭先留言時見到宜家金價去到9600!!!! Shocked Shocked Shocked
真係痴o左線呀!

宜家o的金....賣好唔賣好呢? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

我都15/16 Laughing Laughing
回頂端
小吉祥
XXX.XXX.34.117

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 2:10 pm

T&T 寫到:
早晨! 咁快又到星期五....呢幾日好多o野要近番, 想做死人咩!

呢幾日出預算案, melody姐姐好忙, 就等我幫忙做搞手, 傾下3月8日個schedule啦....((因為之前我無咩追過留言, 如果之前你地傾過就麻煩再講多一次下....乖!)) Embarassed

1. 大家預算係幾點出黎? 係咪由lunch一直玩到夜晚? 邊到食lunch好呢?
2. 下晝係咪去cynthia度探baby? cynthia 幾點方便?
3. 夜晚去邊食dinner? 如果去開cynthia屋企, 不如去九龍城食飯? 大家有無心水飯店? 泰國菜? 打冷? 打邊邊?

請大家踴躍發言, 等我呢個搞手好似melody做得咁好先... Wink
thanks!!!!

我沒所謂, Laughing Laughing
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.193.140

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 2:49 pm

各位好呀......

呢幾日都好忙, 放假反而忙過返工.....hahaha~~

我終於無去到大陸温泉遊呀, 只係去咗.....one day 東部華僑城咋, 呢個地方, 好大好新淨.....行一日都行唔晒.....仲有某d 部份(水世界) 未建好.....d 員工嘅service 都好好, 又唔太多遊人, 都幾c 服.....我send 咗d 相比大家睇呀......
回頂端
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 3:17 pm

dreamPOPO 寫到:
各位好呀......

呢幾日都好忙, 放假反而忙過返工.....hahaha~~

我終於無去到大陸温泉遊呀, 只係去咗.....one day 東部華僑城咋, 呢個地方, 好大好新淨.....行一日都行唔晒.....仲有某d 部份(水世界) 未建好.....d 員工嘅service 都好好, 又唔太多遊人, 都幾c 服.....我send 咗d 相比大家睇呀......

d景色真係唔錯喎~~~唔似大陸咁呀! (我好少番大陸) Embarassed

得閒去行下都唔錯!!! Razz
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 3:42 pm

小吉祥 寫到:
T&T 寫到:
早晨! 咁快又到星期五....呢幾日好多o野要近番, 想做死人咩!

呢幾日出預算案, melody姐姐好忙, 就等我幫忙做搞手, 傾下3月8日個schedule啦....((因為之前我無咩追過留言, 如果之前你地傾過就麻煩再講多一次下....乖!)) Embarassed

1. 大家預算係幾點出黎? 係咪由lunch一直玩到夜晚? 邊到食lunch好呢?
2. 下晝係咪去cynthia度探baby? cynthia 幾點方便?
3. 夜晚去邊食dinner? 如果去開cynthia屋企, 不如去九龍城食飯? 大家有無心水飯店? 泰國菜? 打冷? 打邊邊?

請大家踴躍發言, 等我呢個搞手好似melody做得咁好先... Wink
thanks!!!!

我都無所謂~~
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 3:48 pm

我又準備出街喇.....今晚約咗朋友仔打邊邊呀....kekeke~~

88~~

係喎, 未恭喜t&t 做咗 5000 頁主, 好好迎接呢個luck 喇.....kekeke....祝心想事成....
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.27.38

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 10:33 pm

大家好呀....我而家響台北呀.....天氣ok啦,十三四度,唔太冷幾舒服!

今日去左西門町同埋樹林區,因為老黎要去樹林區買機械人模型呀!

家陣買左五大盒,可能要pack箱呢......
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.27.38

發表發表於: Fri Feb 29, 2008 10:36 pm

dreamPOPO 寫到:
小吉祥 寫到:
T&T 寫到:

thanks!!!!

我都無所謂~~

我應該after lunch先出黎,因為之前一晚公司有function要幫手,可能夜歸,所以比多少少時間我zzzz,hehe!

dinner 呢,係咪辣同凍既食物都唔太啱melody架?咁可能打邊邊會啱佢多d (不過地面唔好滑同埋melody要坐得舒服呢).....
回頂端
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Mon Mar 03, 2008 9:11 am

早晨! Razz
回頂端
Cynthia
XXX.XXX.148.114

發表發表於: Mon Mar 03, 2008 9:47 am

Good morning!

I'll be very busy this week so I probably won't have time to come up....

This Sat I don't think I can join you for lunch. I should be free after 3.30.

I don't mind where to go for dinner. Wink
回頂端