發表主題 回覆文章
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 3:00 pm

廣告贊助 [隱藏]
dreamPOPO 寫到:
各位好呀, 今日係我 "無業遊民" 生活的第一天.......原先諗住會出一出去cwb 嘅, 不過.....今日又凍番, 個人又懶番...... :oops 唔多願郁咁.....加上河生又病咗, 陪咗佢去睇e 生...佢都無返工, 佢食咗藥....瞓覺中......咁我更加唔出街lu.....

今日真係凍左好多...大家都要保重身體!

我見今日搭mtr, 見好多人都著多左衫... Laughing
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.197.237

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 4:37 pm

sunshine ss 寫到:
各位好呀, 今日係我 "無業遊民" 生活的第一天.......原先諗住會出一出去cwb 嘅, 不過.....今日又凍番, 個人又懶番...... :oops 唔多願郁咁.....加上河生又病咗, 陪咗佢去睇e 生...佢都無返工, 佢食咗藥....瞓覺中......咁我更加唔出街lu.....

我見今日搭mtr, 見好多人都著多左衫... Laughing

係囉, d 天氣係好難攪....... Confused
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.111.12

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 5:12 pm

係啦,我都做埋病君呀....家陣食左藥都冇心機溫書,星期三點考試呀???

河生病左....多多保重喎.....咁popo你可以24小時貼身照顧佢啦....hohoho
回頂端
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 5:34 pm

PrettyPC 寫到:

係啦,我都做埋病君呀....家陣食左藥都冇心機溫書,星期三點考試呀???

河生病左....多多保重喎.....咁popo你可以24小時貼身照顧佢啦....hohoho

我而家都著緊2件乳絨...怕冷親 (到時請病假又扣我annual leave Mad )
回頂端
PrettyPC

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 6:33 pm

我而家都著緊2件乳絨...怕冷親 (到時請病假又扣我annual leave Mad )

兩件羽絨? Shocked 你小心焗親喎.... Rolling Eyes
回頂端
PrettyPC

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 6:34 pm

準備閃人....返屋企睇醫生.....
回頂端
小吉祥
XXX.XXX.23.48

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 11:29 pm

最近上網睇過,除左荃灣近熊貓酒店有間賣牛扒好正之外,響荔枝角都有一間好多人幫襯架....就係下面呢條link.....
http://www.tastychoice.com.hk/contact/contact.html

等我搵日都去睇下先!

另外好似荃灣南豐樓上office都有一間架,不過我唔見左地址,好似係響21樓.....

HEHE D 間..我行過, 但沒買野, 在荔枝角....覺得感覺一般
回頂端
小吉祥

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 11:30 pm

聽講過幾日....仲凍d
回頂端
小吉祥

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 11:35 pm

你要小心身體, 你都成日睇醫生 ??

你又做有做運動....我想問老黎會吾會在你面前食煙 ??
我估係2手煙問題....不如叫老黎戎左去....大家都健康d
將來生baby 都必要戎左去 Laughing
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.163.99

發表發表於: Tue Feb 26, 2008 12:01 am

小吉祥 寫到:

你要小心身體, 你都成日睇醫生 ??

你又做有做運動....我想問老黎會吾會在你面前食煙 ??
我估係2手煙問題....不如叫老黎戎左去....大家都健康d
將來生baby 都必要戎左去 Laughing

我呢半年冇做運動啦....隻腳未好番嘛....所以身體可能差d啦,加上呢排放假掛住玩,同埋溫書又夜瞓左,抵抗力咪差d囉.....

老黎食煙呢....好耐之前佢已經冇響我面前食架啦 (出街響食肆入面冇計),佢知我鼻敏感會唔舒服,所以佢食煙時會叫我彈開d....

將來生baby,到時至算囉.....我好多男同事,寧願換有露台既樓for佢食煙,都唔會諗下戒左佢......
回頂端