發表主題 回覆文章
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 4:54 pm

廣告贊助 [隱藏]
popo,

就黎5點啦~~~好快你就可以嘆世界啦!!! (去旅行 同 o向屋企hei下)

諗起都發達~~~~ 可以做自己鍾意做既事. Razz Razz Razz
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.192.253

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 5:25 pm

ss,

係呀, 頭先出咗去買咗d 西餅返黎請大家食......雖然而家呢班同事, 唔同晒人, 不過都叫做好來好去......

我都執好晒嘢....執下執下, 唔覺唔覺都幾多嘢 (其實呢幾日, 都每日有拎嘢返去).....今晚河生annual dinner, 要自己一人拎返屋企....

講定88 先.......hohoho

我開始新生活喇, 係嘆係辛苦, 都係未知之數...... Rolling Eyes
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 5:35 pm

dreamPOPO 寫到:
ss,

係呀, 頭先出咗去買咗d 西餅返黎請大家食......雖然而家呢班同事, 唔同晒人, 不過都叫做好來好去......

我都執好晒嘢....執下執下, 唔覺唔覺都幾多嘢 (其實呢幾日, 都每日有拎嘢返去).....今晚河生annual dinner, 要自己一人拎返屋企....

我開始新生活喇, 係嘆係辛苦, 都係未知之數...... Rolling Eyes

你好好呀~~~請同事食西餅...

我可能會嬲左間公司都唔定..... Embarassed

你放心啦...你黎緊既日子1定會好好架! 好人有好報!!! Razz
回頂端
小吉祥
XXX.XXX.35.132

發表發表於: Sat Feb 23, 2008 9:19 am

ss,

努力......... Laughing Laughing
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.163.99

發表發表於: Sat Feb 23, 2008 11:10 pm

小吉祥 寫到:
ss,

努力......... Laughing Laughing

係呀...我都支持你呀!放鬆d啦!
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.163.99

發表發表於: Sat Feb 23, 2008 11:13 pm

最近上網睇過,除左荃灣近熊貓酒店有間賣牛扒好正之外,響荔枝角都有一間好多人幫襯架....就係下面呢條link.....
http://www.tastychoice.com.hk/contact/contact.html

等我搵日都去睇下先!

另外好似荃灣南豐樓上office都有一間架,不過我唔見左地址,好似係響21樓.....
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 9:00 am

回頂端
sunshine ss

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 10:44 am

各位有養狗狗既朋友...我睇1周時發現左呢樣野...

就係日本pet paradise終於登陸香港啦~~~我地可以唔駛去日本咁遠買靚衫同狗帶啦!!! Razz Razz

http://www.petmaxhk.com/guide.html
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.111.12

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 10:58 am

大家早呀!
回頂端
dreamPOPO
XXX.XXX.197.237

發表發表於: Mon Feb 25, 2008 2:01 pm

各位好呀, 今日係我 "無業遊民" 生活的第一天.......原先諗住會出一出去cwb 嘅, 不過.....今日又凍番, 個人又懶番...... :oops 唔多願郁咁.....加上河生又病咗, 陪咗佢去睇e 生...佢都無返工, 佢食咗藥....瞓覺中......咁我更加唔出街lu.....
回頂端