發表主題 回覆文章
dreamPOPO
XXX.XXX.192.253

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 1:08 pm

廣告贊助 [隱藏]
PrettyPC 寫到:
終於到考試大日子啦,其實呢排一來過年要四出拜年,二來冇咩mood,真係冇心情溫書,讀左好似冇讀咁.....今次睇黎想pass都幾難..... Sad

我d 韓文咪又係, 放下2 個week 假, 又無温過書......唉....side 氣...... Embarassed
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 1:15 pm

t&t,

我尋晚去咗你樓下間迴轉sushi 試呀.....有以下結論 :-

1. 無需要排迴轉bar 枱, 因為我尋日專登等迴轉bar 枱, 點知, 好想講一句 "頂..."........個迴轉帶根本無乜sushi 响度轉, 來來去去都係果幾碟嘢, d c fu 根本主力做order 單, 都無暇做迴轉.......結果我哋都係 "tick" 單order,......你話係咪 side 氣......

2. 環境都ok, 潔淨, 有tv 睇, service 都ok

3. 食物不錯, 新鮮, 雖然魚生選擇無板前咁多.....但佢多咗d 串燒, 拉面等食物, 而價錢都比板前平, 魚生份量亦算大份.....都算抵食

可以一試..... Wink
回頂端
PrettyPC
XXX.XXX.163.99

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 2:08 pm

今日天氣唔係幾好....有d雨....真係好想匿響張床zzzz.....
回頂端
Pink Melody
XXX.XXX.109.4

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 3:33 pm

dreamPOPO 寫到:
變態吉吉又出招喇..........bebe 真係可憐........

KAKAKAKAKAKAKAKAKA....變態吉吉 Mr. Green
回頂端
Pink Melody
XXX.XXX.109.4

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 3:34 pm

t&t,

我尋晚去咗你樓下間迴轉sushi 試呀.....有以下結論 :-

1. 無需要排迴轉bar 枱, 因為我尋日專登等迴轉bar 枱, 點知, 好想講一句 "頂..."........個迴轉帶根本無乜sushi 响度轉, 來來去去都係果幾碟嘢, d c fu 根本主力做order 單, 都無暇做迴轉.......結果我哋都係 "tick" 單order,......你話係咪 side 氣......

2. 環境都ok, 潔淨, 有tv 睇, service 都ok

3. 食物不錯, 新鮮, 雖然魚生選擇無板前咁多.....但佢多咗d 串燒, 拉面等食物, 而價錢都比板前平, 魚生份量亦算大份.....都算抵食

流晒口水啦...魚生..魚生..你等我..我就黎出得山啦..... Mr. Green
回頂端
sunshine ss
XXX.XXX.28.181

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 3:47 pm

俾d野大家睇呀...

我朋友個bb...好好笑架~~~~
http://hk.myblog.yahoo.com/Aidan-Diary/article?mid=284

得閒上去睇....實笑到肚痛! Razz

我朋友話歡迎大家上去睇呀!
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 4:15 pm

Pink Melody 寫到:
t&t,

流晒口水啦...魚生..魚生..你等我..我就黎出得山啦..... Mr. Green

加油呀, 徫大的媽媽~~~ Razz
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 4:17 pm

Pink Melody 寫到:
t&t,

加油呀, 徫大的媽媽~~~ Razz

yeah~~~ Razz
回頂端
dreamPOPO

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 4:49 pm

sunshine ss 寫到:
俾d野大家睇呀...

http://hk.myblog.yahoo.com/Aidan-Diary/article?mid=284

果然好野笑喎...... Laughing
回頂端
sunshine ss

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 4:51 pm

sunshine ss 寫到:
俾d野大家睇呀...

果然好野笑喎...... Laughing

係呀~~~哈哈~~~ Razz

我有問朋友佢得2歲半...佢係米真係識講"大獲"...佢話係呀...我開始諗緊...bb唔係我想像咁咩都唔識...佢地好犀利呀!
回頂端