發表主題 回覆文章
apple(4)
XXX.XXX.231.210

發表發表於: Wed Feb 20, 2008 4:48 pm

廣告贊助 [隱藏]
yathei 寫到:
hallo~~我返黎喇!!
我mm個expo upgrade左個plan喇終於都!!!!
雖然其實原來諗落貴左好多... 但反而bargin到比之前更多o野呀...
所以我都滿足左ga喇~~ 而家total 55張相呀!!
應該都夠啦~ 到時我要控制自己一蚊都唔加錢買相ga喇!! Cool

我join o個時都係完全唔知婚期又冇做research ga...冇啦啦join左!
不過...我見so far o係booth到見佢到地d service同態度都好好丫~
所以...都唔擔心得咁多ga喇!! 希望影得順順利利laaaa~! Very Happy
很多姊妹(包括我)都係諗住"要控制自己一蚊都唔加錢買相ga喇", 但......你見到d相後就唔係咁諗, 我係香港影左一輯所費不非, 都諗住唔加, 結果都係失守, 不過我們都覺得物有所值, 就算現在唔使錢都影唔返果日的效果, 因為我們都老了~~~
回頂端
joancsy
XXX.XXX.157.51

發表發表於: Wed Feb 20, 2008 4:58 pm

夜貓子 寫到:
joancsy 寫到:
大家好!
睇完呢個主題既回應真係好驚呀! 本人剛剛2月17日參加左, 仲落左$4000訂俾佢地. 本來今次去睇無諗過咁快落訂, 而家後悔. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

真係唔好咁擔心啦
我都係完成冇做過research, 冇睇過第二間,
就係婚紗展join左,
我影完晒, 好滿意,
影相既過程真係好開心o家~~~

你係join左邊間呀, bmw/總店? 邊個sales跟?

你好呀! 我地仲未決定几時影, 你覺得bmw好定總店好, 請俾建議, 謝!
但係同我落單既係tiffany, 佢跟開香港化妝, 唔會過台灣, 佢話到時同我約首席化妝師同攝影師喎. 你地影相既過程咁開心係邊個跟架, 介紹俾我! 謝!!!!!
回頂端
yathei
XXX.XXX.190.125

發表發表於: Wed Feb 20, 2008 10:56 pm

apple(4) 寫到:
yathei 寫到:
hallo~~我返黎喇!!
我mm個expo upgrade左個plan喇終於都!!!!
雖然其實原來諗落貴左好多... 但反而bargin到比之前更多o野呀...
所以我都滿足左ga喇~~ 而家total 55張相呀!!
應該都夠啦~ 到時我要控制自己一蚊都唔加錢買相ga喇!! Cool

我join o個時都係完全唔知婚期又冇做research ga...冇啦啦join左!
不過...我見so far o係booth到見佢到地d service同態度都好好丫~
所以...都唔擔心得咁多ga喇!! 希望影得順順利利laaaa~! Very Happy
很多姊妹(包括我)都係諗住"要控制自己一蚊都唔加錢買相ga喇", 但......你見到d相後就唔係咁諗, 我係香港影左一輯所費不非, 都諗住唔加, 結果都係失守, 不過我們都覺得物有所值, 就算現在唔使錢都影唔返果日的效果, 因為我們都老了~~~

hehe...咁又係!! 我都係咁講o者~ hahha! 不過我都係o係hk影左先~因為有coupon呀~ 應該lor完相先會再去台灣影~ 所以應該會控制得好少少ge!
apple你可唔可以send 你影o個d相俾我睇下呀? hehee~ 不過你係o係bmw影下ma????
回頂端
BubeePo
XXX.XXX.178.75

發表發表於: Wed Feb 20, 2008 11:44 pm

各位姊妹,請問有無人join左非常台北呀?! 可否share d相同意見呀?! 我岩岩係上個星期個婚紗展度join左,不過依家有D後悔呀?! 因為我仲未決定幾時影, 而且又唔知邊個攝影師&代粧師好?! 可否俾D意見?!
回頂端
夜貓子
XXX.XXX.17.77

發表發表於: Thu Feb 21, 2008 1:49 pm

joancsy 寫到:
夜貓子 寫到:
joancsy 寫到:
大家好!
睇完呢個主題既回應真係好驚呀! 本人剛剛2月17日參加左, 仲落左$4000訂俾佢地. 本來今次去睇無諗過咁快落訂, 而家後悔. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

真係唔好咁擔心啦
我都係完成冇做過research, 冇睇過第二間,
就係婚紗展join左,
我影完晒, 好滿意,
影相既過程真係好開心o家~~~

你係join左邊間呀, bmw/總店? 邊個sales跟?

你好呀! 我地仲未決定几時影, 你覺得bmw好定總店好, 請俾建議, 謝!
但係同我落單既係tiffany, 佢跟開香港化妝, 唔會過台灣, 佢話到時同我約首席化妝師同攝影師喎. 你地影相既過程咁開心係邊個跟架, 介紹俾我! 謝!!!!!

我係BMW既NICHOLE跟既
我覺得好好喎
攝影係典明經理, 助手係小龍, 化妝係小雯
回頂端
apple(4)

發表發表於: Thu Feb 21, 2008 4:46 pm

yathei 寫到:
hehe...咁又係!! 我都係咁講o者~ hahha! 不過我都係o係hk影左先~因為有coupon呀~ 應該lor完相先會再去台灣影~ 所以應該會控制得好少少ge!
apple你可唔可以send 你影o個d相俾我睇下呀? hehee~ 不過你係o係bmw影下ma????
如果你在香港影先, 都應該有左經驗, 知道拍照時的pose等等......但去台灣拍照係比香港拍照開心得多, 因為好輕鬆......

我d相?? 唔係嗎?? 好舊啦......
回頂端
apple(4)

發表發表於: Thu Feb 21, 2008 4:48 pm

夜貓子 寫到:
我係BMW既NICHOLE跟既
我覺得好好喎
攝影係典明經理, 助手係小龍, 化妝係小雯
攝影師係典明經理做到今個月尾咋......其他的攝影師:蘇子老師及董主任都ok架~~~
回頂端
yathei

發表發表於: Fri Feb 22, 2008 4:20 pm

yathei 寫到:
如果你在香港影先, 都應該有左經驗, 知道拍照時的pose等等......但去台灣拍照係比香港拍照開心得多, 因為好輕鬆......

係啦~~ 但香港o個到叫我今年10月就去影luu~ 我覺得好似太早咁~
同埋我成日都心大心細唔知係咪真係5月影好...我好驚落雨呀!!
回頂端
joygigi
XXX.XXX.18.63

發表發表於: Tue Feb 26, 2008 7:24 pm

yathei 寫到:
yathei 寫到:

係啦~~ 但香港o個到叫我今年10月就去影luu~ 我覺得好似太早咁~
同埋我成日都心大心細唔知係咪真係5月影好...我好驚落雨呀!!

我覺得下雨問題好難避ka.....都係博一次jar...
回頂端
yathei

發表發表於: Tue Feb 26, 2008 9:35 pm

joygigi 寫到:
yathei 寫到:
yathei 寫到:

我覺得下雨問題好難避ka.....都係博一次jar...

咁又係~~仲要台灣長年都落咁濟~一係就勁熱~~
回頂端