發表主題 回覆文章
旺角卡門~烏蠅
XXX.XXX.34.155

發表發表於: Tue Feb 05, 2008 8:36 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
[quote="旺角卡門~烏蠅"]
yda 寫到:
利是我未入, 大掃除只係洗左廳同房d 窗咋, 所以決定今日收爐.
昨日下午同3哥行維園, 買左頂帽同頸巾俾Lulu, 不過佢唔燧好識欣賞, 成日爪頂帽, 遅d upload d 相上黎. Wink

為了迎接新的一年,我的新造型靚嗎?我 Lu Lu 貴為楊三哥的大婆,所以要適心打扮,成為<<楊(羊)露露>>,

所以楊二奶(Ada)每日都會俾我咬手指和出爪抓手,非常開心和過癮,除非楊二奶斟茶給我飲,如果唔係有排佢受,同我爭仔未死過,呵......呵!!! Laughing

在此我楊(羊)露露提早向大家拜過早年<<心想事成 身體健康 財源廣進 金屋藏(嬌) 年生貴子(唔知我同三哥得唔得我呢??? 咁係咪似Hello Kitty )>> Shocked

我D靚相請各位慢慢欣賞!!!喵~~~喵!!!

Warning!!! 由於這七張相片未經當時貓同意而發放上網,而這些相片可能涉及為不雅照片,所以唔識Lu Lu的人不能傳閱,下載,儲存,發放給不認識的第三者,Lu Lu又可能係第七個涉案人,所以佢俾人拉0左返警處協助調查,真慘!!! Laughing

Image000041.JPG  Filesize: 98.92 KB  瀏覽次數: 528 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 我楊(羊)師奶造型掂嗎?希望各位會鍾意,尤其是係阿小炳哥同阿皇帝仔,我好掛住你地.

旺角卡門~烏蠅 在 Wed Feb 06, 2008 4:28 pm 作了第 1 次修改
回頂端
anitachs
XXX.XXX.107.67

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 1:43 am

哥斯拉 寫到:
yda 寫到:
利是我未入, 大掃除只係洗左廳同房d 窗咋, 所以決定今日收爐.
昨日下午同3哥行維園, 買左頂帽同頸巾俾Lulu, 不過佢唔燧好識欣賞, 成日爪頂帽, 遅d upload d 相上黎. Wink

快d upload lulu d 相黎睇啦.....我都有同我妹妹上星期行左維園, d 野幾貴...只係買左幾個布既揮春.....

因為已知今年個身體唔好, 所以買左個大既身體健康... Rolling Eyes

有無諗全擺D咩可以化解呀???

anitachs
回頂端
anitachs

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 1:44 am

Wing&Yee 寫到:
do.do.do.doo....
報告報告,
星期日, 同老婆去 "溫馨無限"
有好多靚靚kei "立體既卡通揮春"
好平ar,大部份都係 HKD 10 ja.
有d 大大個"about 2'X2'就HKD 20 lor
但會員咭就 無得再折 loo..

咁聽日去望下先

anitachs
回頂端
anitachs

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 1:47 am

頂羊帽帽好靚呀。。。。

anitachs Wink
回頂端
哥斯拉
XXX.XXX.164.207

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 1:55 pm

烏蠅哥,

(羊) 大婆好掂, 怪唔得迷到你神魂癲倒啦....dada, 你要加油啦.....唔好輸蝕比大婆...

我雖然驚猫, 但都相去探佢呀 !!! Embarassed
回頂端
哥斯拉

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 2:01 pm

聽日就係大年初一喇,

我(郭)哥斯拉借個位祝大家身體健康, 越來越靚, 心想事成 !!!

不過明天要(扮) 豪派利是....有d肉赤 , 不過好巧興奮 Embarassed
回頂端
yda
XXX.XXX.34.155

發表發表於: Wed Feb 06, 2008 5:17 pm

哥斯拉 寫到:
烏蠅哥,

(羊) 大婆好掂, 怪唔得迷到你神魂癲倒啦....dada, 你要加油啦.....唔好輸蝕比大婆...

我雖然驚猫, 但都相去探佢呀 !!! Embarassed

我唔制呀, 我唔要做2奶! Crying or Very sad

預祝大家心想事成, 成年行大運! 好事一齊來!
回頂端
哥斯佬
XXX.XXX.132.235

發表發表於: Sun Feb 10, 2008 10:21 pm

恭喜發財,先在此與哥斯拉向各位互援師奶師佬拜個年,祝各位越做越發,唔做都發,夫婦恩恩愛愛,想生就早生貴子,總之就心想事成啦。
今日哥斯拉想學整蛋糕,結果一早出左去吉之島及apita買料,重要比佢扭計買左個新玩具....攪拌器,等佢可以打忌廉。
個蛋糕重加左d bailey酒添....... Embarassed
結果.........hehehe,大家睇下啦。其實都幾好味 Very Happy 其實佢係第一次整呢野....估唔到食得落口....... Laughing

IMG_2668.jpg  Filesize: 21.15 KB  瀏覽次數: 420 次
 圖片描述: 哥斯拉的新玩具..........攪拌器
IMG_2665.jpg  Filesize: 20.19 KB  瀏覽次數: 420 次
 圖片描述: d味道都ok嫁
IMG_2658.jpg  Filesize: 25.94 KB  瀏覽次數: 420 次
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
阿喱
XXX.XXX.222.68

發表發表於: Mon Feb 11, 2008 9:00 am

早呀...恭喜發財,開工大吉!
呢幾日雖然要周圍去拜年,但作為香港市民同一位8掛c9,日日都會留意埋港聞版同娛樂版8下痰罐單嘢,所以呢個新年一d都唔悶 Twisted Evil
回頂端
哥斯拉

發表發表於: Mon Feb 11, 2008 9:30 am

埋周...我亦祝大家心想事成, 開工大吉!!!

我今年先知道原來結左婚係有幾會冇利是逗架....就算年長輩都冇....不過我呢就要豪派 (利是) 就算唔到既都要派, 所以有d唔習慣..不過算啦...都係大家高興姐 Laughing

我lee個新年都有睇"愛迪生"既事 同相...真係睇到嘩嘩聲....不過都希望lee 件事快d結束啦!!!
回頂端