發表主題 回覆文章
冰兒 vs 莊主
XXX.XXX.167.34

發表發表於: Mon Jan 28, 2008 1:13 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
各位jm..
我有野想問呀.....我地今年派利是咪要派雙封既....我想問雙封既意思係兩個人夾埋派兩封, 定還是要我同老公各自派兩封比人架
回頂端
yda
XXX.XXX.148.30

發表發表於: Mon Jan 28, 2008 2:00 pm

冰兒 vs 莊主 寫到:
各位jm..
我有野想問呀.....我地今年派利是咪要派雙封既....我想問雙封既意思係兩個人夾埋派兩封, 定還是要我同老公各自派兩封比人架

兩個人夾埋派兩封
回頂端
冰兒 vs 莊主
XXX.XXX.167.34

發表發表於: Mon Jan 28, 2008 2:08 pm

yda 寫到:
冰兒 vs 莊主 寫到:
各位jm..

兩個人夾埋派兩封

thank......明白
回頂端
anitachs
XXX.XXX.107.28

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 12:00 am

yda 寫到:
Cutesnoopy 寫到:
早,埋周,星期六有少少虛驚,可能因為呢排天氣太凍閞係,大家要著多幾件衫,同埋如果屋企有老人家,要好好咁睇住佢地

無事就好喇, 我grandma 都入左院, 真係要多d 關心老人家.

D低溫天氣一定要多D留意老人家

anitachs
回頂端
阿喱
XXX.XXX.222.68

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 8:55 am

早......annual dinner半份禮物都抽唔到呀,相士話得我啱,又無撗財命,又無抽獎運,得正財...咁咪要做屎一世 Mad
回頂端
yda

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 9:08 am

我星期6 為爸爸生日整既 blueberry cheese cake.

blueberry cheese cake 26-1-08.jpg  Filesize: 18.26 KB  瀏覽次數: 331 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
yda

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 9:09 am

阿喱 寫到:
早......annual dinner半份禮物都抽唔到呀,相士話得我啱,又無撗財命,又無抽獎運,得正財...咁咪要做屎一世 Mad

我今晚都有公司dinner (自己division), 都有d 禮物抽下, 不過唔多, 呢d運我都係無mud.

yda 在 Tue Jan 29, 2008 11:07 am 作了第 1 次修改
回頂端
Cutesnoopy
XXX.XXX.85.164

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 10:52 am

喱喱,唔緊要喇,等下年囉,我都無乜呢纗B

三嫂,妳個cake整得好靚喎,點解我鶩蚎搦鏣既 Shocked
回頂端
anitachs
XXX.XXX.168.79

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 11:05 am

阿喱 寫到:

hahah... try once more la...
tonite still have a lucky draw - mark six

anitachs Wink
回頂端
anitachs
XXX.XXX.168.79

發表發表於: Tue Jan 29, 2008 11:07 am

yda 寫到:
我星期6 為爸爸生日整既 blueberry cheese cake.

seems this one is okay wor....did you use the fresh blueberry?

anitachs
回頂端