發表主題 回覆文章
gladysgladys
XXX.XXX.173.135

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 12:51 pm

廣告贊助 [隱藏]
本人的bday係09年3月,我睇過尖沙咀的酒席,如果靚場的而家full哂,可以選擇的一係L形,或者樓底好低, 感覺好有壓迫感, 咁我同男友去左九龍灣的君豪會, 個場地好靚, 好grand, 不過就隔涉d, 始終d賓客都會想方便... 你地會點揀?
回頂端
poohpohh
XXX.XXX.153.102

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 1:21 pm

君豪會囉, 一來個場係長方形好d, 二來個場都ok. 都唔怕啦.....

不過都要睇下雙方既屋企人既意見.
回頂端
晴 晞
XXX.XXX.121.32

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 1:43 pm

do u mind to visit the restrutant @ 金 鍾 which near MTR station. and think there may be available for u
回頂端

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 1:54 pm

thanks!

金鐘果間叫咩名呀?
回頂端
珊珊來遲
XXX.XXX.131.70

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 2:15 pm

你都唸得君豪會, 有冇唸陶大鴻星...個場新裝咗, 好grand 喎, 同埋樓底有成廿呎. 撘地鐵都到倒, 唔洗轉車..交通都算叫ok呀.

KB3.jpg  Filesize: 120.61 KB  瀏覽次數: 1837 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
KB2.jpg  Filesize: 101.18 KB  瀏覽次數: 1837 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
珊珊來遲
XXX.XXX.131.70

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 2:19 pm

因為之前我都係唸君豪會, 但一講個地點, 同埋帶佢哋去睇場時, 我99同我啊媽佢哋即時返對, 佢哋話要轉接駁巴, d賓客都唔知識唔識來...好唔方便咁話喎, 之後我哋去陶大飲茶, 見個場唔錯, 咁就去咗會展book囉....(因為會展book會多d優惠)
回頂端
Cherrielee
XXX.XXX.209.162

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 2:33 pm

珊珊來遲 寫到:
因為之前我都係唸君豪會, 但一講個地點, 同埋帶佢哋去睇場時, 我99同我啊媽佢哋即時返對, 佢哋話要轉接駁巴, d賓客都唔知識唔識來...好唔方便咁話喎, 之後我哋去陶大飲茶, 見個場唔錯, 咁就去咗會展book囉....(因為會展book會多d優惠)

個場真係好靚呀~~ Razz
我都係之前有君豪會..都係o係一片反對聲音下冇揀到..其實個場靚, 又有樓梯, 但就因為要轉車, 所以冇人支持我...最終我揀咗tst 翠亨村. Razz
回頂端

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 2:44 pm

我同男友都好鍾意君豪會, 如果真係要book的話, 都會安排旅遊巴去地鐡站, 旺角咁....

我打左電話去問金鐘聘珍樓啦, check左我的日子ok, 等陣放工行去睇下場先....

珊珊:

thanks you你的photo, 原來鴻星咁靚....我一陣打去check下日子先, 唔該哂你地呀.....
回頂端
Ann Jessie
XXX.XXX.76.231

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 4:47 pm

我首選交通方便啊
回頂端
littlebb
XXX.XXX.136.147

發表發表於: Mon Jan 07, 2008 5:22 pm

我都覺得交通方便緊要d.
回頂端