發表主題 回覆文章
cat
XXX.XXX.134.190

發表發表於: Sat Dec 08, 2007 12:23 am

廣告贊助 [隱藏]
細蚊仔 寫到:
cat 寫到:

你有無用佢送比你既酒店呀.(雙人房定套房)
同埋要封利是.幾多錢同數量..

有呀, 不過無upgrade, BOOK左o係 x'mas 用, 應該好浪漫... Rolling Eyes
我仲以為book唔到x'mas...點知陳小姐又可以幫我book到喎, 好開心呀。

封利是o係呢度講會唔會唔方便呀 Laughing
我驚有人諗住封好多, 咁我講左出來, 人地封番少d, 咁我就對唔住酒樓d員工啦, 哈哈!

我唔算封得多囉, 一般出面封o既價錢, 之後埋單又俾左好似一千蚊..咁上下, 唔係我埋單, 我都唔知呀。
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.29.13

發表發表於: Sun Dec 09, 2007 4:04 pm

cat 寫到:
細蚊仔 寫到:
cat 寫到:

你有無用佢送比你既酒店呀.(雙人房定套房)
同埋要封利是.幾多錢同數量..

有呀, 不過無upgrade, BOOK左o係 x'mas 用, 應該好浪漫... Rolling Eyes
我仲以為book唔到x'mas...點知陳小姐又可以幫我book到喎, 好開心呀。

封利是o係呢度講會唔會唔方便呀 Laughing
我驚有人諗住封好多, 咁我講左出來, 人地封番少d, 咁我就對唔住酒樓d員工啦, 哈哈!

我唔算封得多囉, 一般出面封o既價錢, 之後埋單又俾左好似一千蚊..咁上下, 唔係我埋單, 我都唔知呀。

唔該哂呀...
回頂端
a for apple
XXX.XXX.243.46

發表發表於: Sat Dec 15, 2007 12:05 am

hello hello

用左一個鐘追左部份頁數 ..
對尖沙咀彩福越來越有興趣呢
本來我得13-16圍 .. 意向系映月樓4/f
依家變到18-20圍 .. 加上看見大家對佢都幾好的評價 ..
真系好心急去睇下場呀 ..

明天我會去會展 .. 唔知佢今期有無擺呢 Wink
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.194.13

發表發表於: Sun Dec 16, 2007 11:08 pm

a for apple 寫到:
hello hello

用左一個鐘追左部份頁數 ..
對尖沙咀彩福越來越有興趣呢
本來我得13-16圍 .. 意向系映月樓4/f
依家變到18-20圍 .. 加上看見大家對佢都幾好的評價 ..
真系好心急去睇下場呀 ..

明天我會去會展 .. 唔知佢今期有無擺呢 Wink

今次佢地無擺會展呀...
你要上去睇下啦...
陳小姐解釋得幾好架,,,你搵佢呀
回頂端
優質豬
XXX.XXX.119.243

發表發表於: Thu Dec 20, 2007 2:18 am

原來彩福入咗"香港服務名牌"呀!
Razz

http://hkbpe.com.hk/index.php?tn=voting_service&ncid=8_3&lang...
回頂端
amymomo
XXX.XXX.82.162

發表發表於: Fri Dec 21, 2007 12:08 pm

我book 左09年12月
尋晚第一次去食晚飯..仲試吓佢d鮑魚同青班tim..
水準好好..比我上星期去博藝會去飲果度好好多呀
但唯一個洗手間好似好唔清潔..地下勁大灘水..行去洗手間途中已經聞幾勁既廁所味

有冇姊妹曾經反映過呢樣野呢
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.237.148

發表發表於: Fri Dec 21, 2007 2:27 pm

優質豬 寫到:
原來彩福入咗"香港服務名牌"呀!
Razz

http://hkbpe.com.hk/index.php?tn=voting_service&ncid=8_3&lang...

仲要係得一間酒樓入選...我投左票啦...
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.237.148

發表發表於: Fri Dec 21, 2007 2:30 pm

amymomo 寫到:
但唯一個洗手間好似好唔清潔..地下勁大灘水..行去洗手間途中已經聞幾勁既廁所味

我都覺得洗手間有d污漕,都有反應過.希望bd果日唔會咁啦..
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.63.52

發表發表於: Fri Dec 21, 2007 11:52 pm

細蚊仔 寫到:
amymomo 寫到:

我都覺得洗手間有d污漕,都有反應過.希望bd果日唔會咁啦..

係呀, 我都覺得個廁所唔多掂, 又細又迫,又唔清潔~ Crying or Very sad Crying or Very sad
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.122.231

發表發表於: Sat Dec 22, 2007 12:34 am

豬玲玲 寫到:
細蚊仔 寫到:
amymomo 寫到:

係呀, 我都覺得個廁所唔多掂, 又細又迫,又唔清潔~ Crying or Very sad Crying or Very sad

我問過可唔可以加大個洗手間.但係佢個圖既大細,係唔可以改..
到時洗手間會有個亞嬸清潔架???
回頂端