發表主題 回覆文章
Ada Li
XXX.XXX.121.62

發表發表於: Tue Dec 11, 2007 4:13 pm

廣告贊助 [隱藏]
goldenmoon 寫到:
Ada Li 寫到:
MrsMok 寫到:
因為上次我喺呢度試左一件晚裝好鐘意.... 但我而家已經join左另一間嘅package, 所以想知道呢間租幾件係幾多錢囉~~

價錢唔係好方便係度post出來,不過我都pm左我前星期上去的12月新價俾你參考~check pm啦~ Very Happy

Hi Ada,

can you also pm me the price list for my reference?
thx thx!!

pm左啦,check pm la~ Very Happy
回頂端
DeniseYKLee
XXX.XXX.148.88

發表發表於: Thu Dec 13, 2007 10:09 am

引言回覆:
Ada Li
新人報到

發表於: 04 十二月 2007 14:36 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

Eva仔, goldenmoon,你地可以上去個website看看,不過就冇咩相及price list,但係最好就係親身約時間上去,試下衫及看下d衫,佢\0個度可以試4件,jacqueline可以俾到d意見,就算唔join,都唔駛怕麻煩到佢~

價錢唔係好記得,12月有一個新價,約5套約3xxx啦~

agree! 由我倍朋友做姊妹到做新娘,都睇左好多,佢地唔會push你,由你自己慢慢睇,同埋真係為你諗,有好多細節既野都會提我。 我班姊妹都話結婚時都搵番佢地Very Happy
回頂端
goldenmoon
XXX.XXX.131.1

發表發表於: Fri Dec 14, 2007 12:12 am

Hi Ada,

收到啦, 唔該晒!
我已經約左姊妹下個月陪我去睇... 好心急
回頂端
Ada Li

發表發表於: Fri Dec 14, 2007 12:15 pm

goldenmoon 寫到:
Hi Ada,

收到啦, 唔該晒!
我已經約左姊妹下個月陪我去睇... 好心急

咁到時,佢地都應該返左新款,因為上次佢話d新衫返左來,但係做緊期製作~
回頂端
DeniseYKLee
XXX.XXX.149.6

發表發表於: Thu Dec 20, 2007 11:22 am

琴日已經上左去度身,又攪掂一樣。 Very Happy
回頂端
Ada Li

發表發表於: Thu Dec 20, 2007 12:13 pm

DeniseYKLee 寫到:
琴日已經上左去度身,又攪掂一樣。 Very Happy

你bd幾時呀?不上得去度身,都應該近啦~^0^ 你揀左邊件呀? 呢,有冇新款返呀?!自從月頭上遠去落訂,同現在都沒有上過去啦~呵呵 Very Happy
回頂端
Pingi
XXX.XXX.109.54

發表發表於: Fri Dec 21, 2007 10:07 pm

可唔可以send 個price list比我呀 Very Happy
回頂端
Ada Li
XXX.XXX.92.227

發表發表於: Sat Dec 22, 2007 10:15 pm

Pingi 寫到:
可唔可以send 個price list比我呀 Very Happy

已pm你啦~
回頂端
Mickeywaiwai
XXX.XXX.6.246

發表發表於: Sun Dec 23, 2007 1:04 pm

Ada Li 寫到:
MrsMok 寫到:
因為上次我喺呢度試左一件晚裝好鐘意.... 但我而家已經join左另一間嘅package, 所以想知道呢間租幾件係幾多錢囉~~

價錢唔係好方便係度post出來,不過我都pm左我前星期上去的12月新價俾你參考~check pm啦~ Very Happy

Can u pm the price list to me, thanks
回頂端
babyland
XXX.XXX.229.23

發表發表於: Mon Dec 24, 2007 4:33 pm

can send address and price lis to me
回頂端