發表主題 回覆文章
瑤瑤yoyo
XXX.XXX.155.59

發表發表於: Fri Dec 07, 2007 1:52 pm

廣告贊助 [隱藏]
可以預我15張嗎? 已PM ekhc. TKS!
回頂端
ekhc
XXX.XXX.177.199

發表發表於: Fri Dec 07, 2007 11:29 pm

瑤瑤yoyo 寫到:
可以預我15張嗎? 已PM ekhc. TKS!

Please check PM
回頂端
CaCa800
XXX.XXX.210.149

發表發表於: Sun Dec 09, 2007 6:25 pm

我們已經買鷜犐, 各人的總數係 274 張, 真係好勁呀!!

在此, 要向 ekhc 致最崇高感謝, 她(無條件地)由最初統籌到購買時都幫我們作出非常妥善的安排。 真的要再一次感謝她。
回頂端
hj
XXX.XXX.74.75

發表發表於: Sun Dec 09, 2007 7:37 pm

CaCa800 寫到:
我們已經買鷜犐, 各人的總數係 274 張, 真係好勁呀!!

在此, 要向 ekhc 致最崇高感謝, 她(無條件地)由最初統籌到購買時都幫我們作出非常妥善的安排。 真的要再一次感謝她。

請問最终幾錢張ar?
有冇bargain到多d discount ar?
回頂端
ekhc
XXX.XXX.84.19

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 12:43 am

CaCa800 寫到:

千祈唔好咁講. 其實得已完成任務, 係全靠大家 (including you!) 嘅支持, 努力同耐性. 況且我自己都買平咗啦! 都有jetso! hehe

Anyway, thanks for all, and Happy wedding!!!
回頂端
irene2008
XXX.XXX.89.20

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 9:55 am

Thanks, ekhc~~
打比咁多人 double comfirm, 又要計數, 又要同太興傾幾次~~
真的辛苦你了!!!
回頂端
瑤瑤yoyo
XXX.XXX.155.59

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 12:06 pm

ekhc,

琴日真係唔該哂你呀! Very Happy
回頂端
XXX.XXX.146.149

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 12:53 pm

million thanks to ekhc & 各jm Laughing
回頂端
RACHEL ^^
XXX.XXX.227.159

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 11:30 pm

irene2008 寫到:
Thanks, ekhc~~
打比咁多人 double comfirm, 又要計數, 又要同太興傾幾次~~
真的辛苦你了!!!

係呀.. 真係由心入面要唔該你既.. 因為做統籌真係好煩.. 萬分感激你呀ekhc Embarassed

另外, 祝大家新婚快樂呀~~
回頂端
小平子之娘子
XXX.XXX.100.65

發表發表於: Thu Dec 13, 2007 9:56 pm

大家好!
請問你們是否已買完了嗎?
我也想買8張......
本人電郵地址 elsieyim@hotmail.com
回頂端