發表主題 回覆文章
apple ko
XXX.XXX.105.222

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 1:41 am

廣告贊助 [隱藏]
好想知各位新人在新天地...最後最後既戰績如何!!!
回頂端
ka_ka
XXX.XXX.70.203

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 10:01 am

我影左兩輯wa
gc~~total 78張相, package $2680+ $4500(後加相連細相簿)
kln tong~~25張相, upgrade coupon $2380+ $414(加左3張相)
回頂端
apple ko
XXX.XXX.122.186

發表發表於: Fri Nov 30, 2007 11:54 pm

我本身嗰個package$6688...咁影完後去睇相版...係逐張逐張加落去架喎...我本身巳經跟足個package選相架啦...但最"金"係相簿每頁一定要加錢做珍珠面磨沙面...嘩一本相簿當佢有十二頁但雙面計..即係二十四頁啦..而每頁兩舊幾...(兩舊幾巳經選最平個隻)
而油畫同放大相片又要防乜防乜...因size唔同又要幾舊水咁加上去...(最大鍋係本身個套餐包6張大小不同既油畫再加酒樓優惠卷2張油畫)
結果係$6688+$14888=$21576
佢有冇要你哋整個方型轉動水晶呀?
回頂端
Bratz Cole
XXX.XXX.76.11

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 10:13 am

我147張相, total $20,000 (包78張film轉cd file 連執)
回頂端
小C妹
XXX.XXX.77.249

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 11:15 am

嘩....你地好得人驚呀....死喇我黎緊個星期六去選相到時咪仲甘.....我個budget係連影及要相total1萬內....我不想over左呀....因為我又不是想人地睇我化妝後既樣.....只係公式化係酒樓有野睇......
回頂端
阿喜
XXX.XXX.113.112

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 4:12 pm

我都想要D整相簿既資料可以PM埋俾我嗎?
回頂端
zebe
XXX.XXX.102.203

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 4:50 pm

小C妹 寫到:
嘩....你地好得人驚呀....死喇我黎緊個星期六去選相到時咪仲甘.....我個budget係連影及要相total1萬內....我不想over左呀....因為我又不是想人地睇我化妝後既樣.....只係公式化係酒樓有野睇......

咁又唔駛咁驚...呢D野有平有貴o者..
我上年o係wa影3輯...
第一輯影plan A$2680,一張都冇相....package
第二輯影黃金coupon upgrade$2080,後加$2070,total$4150
第二輯影plan A加油畫package$3661,後加$1100,total$4761

只要你唔加coating,唔好upgrade油畫框,
唔加相入相簿等..淨買相都唔會出血得去邊架啦!
回頂端
小C妹
XXX.XXX.77.249

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 5:56 pm

我以家都駛唔少錢架........佢個package係包相book及簽名冊既我還update左2xxx變成22張相再+1280要多1件婚紗1件晚裝1件白男禮.......

唔加coasting咪會好似普通相咁囉.......咁如果無相book到時擺酒咪無野人睇??????請問你結婚時係點架?還是你還未結婚呢??????
回頂端
zebe
XXX.XXX.95.90

發表發表於: Sun Dec 02, 2007 6:00 pm

小C妹 寫到:
我以家都駛唔少錢架........佢個package係包相book及簽名冊既我還update左2xxx變成22張相再+1280要多1件婚紗1件晚裝1件白男禮.......

唔加coasting咪會好似普通相咁囉.......咁如果無相book到時擺酒咪無野人睇??????請問你結婚時係點架?還是你還未結婚呢??????

唔加coating點會似普通相丫..佢D相係用絨面紙架...唔係平時果D光面紙...

我有相簿丫...我幾時講過話冇相簿....
不過我結婚果日都冇拎相簿去酒樓比人睇喎,
費事人地整鬼爛~~~
回頂端
apple ko
XXX.XXX.90.31

發表發表於: Wed May 07, 2008 1:49 pm

Rolling Eyes
回頂端