發表主題 回覆文章
Herman C
XXX.XXX.157.9

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 3:55 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
好耐無上過 CWB... 所以唔係好知你講既爛仔經理係邊個?!

食物質素... em... d雞係霉o既,d翅裡面有粉絲...
食左咁多次... 係唔同既煌府食... 又真係未試過喎...
[我真係咁好運????]

食到螺絲咁大鑊?? 有無影低相呀??? 之後追討都有證有據嘛...

橙汁用細裝新輝... 呢樣又真係架喎... 我地問過佢都係話用呢隻...
回頂端
PAKA
XXX.XXX.132.37

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 4:08 pm

真係飲到咁多汽水同紅酒???????

食到螺絲??下~~
回頂端
Ann Jessie
XXX.XXX.76.231

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 4:10 pm

題外話, 11 月唔 join 任飲係情有可原, 之前係其他版面有人分享過, 冬天少人飲汽水, 有的女士又減肥, 所以每席包既指定汽水已足夠,就算飲多左逐罐計都比 join 任飲平, 但內文話一定要叫酒樓留已飲既罐, 叫兄弟姊妹多加留意, 唔好比機會人亂放汽水罐, 大致上係咁.
回頂端
Herman C
XXX.XXX.157.9

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 4:12 pm

Ann Jessie 寫到:
題外話, 11 月唔 join 任飲係情有可原, 之前係其他版面有人分享過, 冬天少人飲汽水, 有的女士又減肥, 所以每席包既指定汽水已足夠,就算飲多左逐罐計都比 join 任飲平, 但內文話一定要叫酒樓留已飲既罐, 叫兄弟姊妹多加留意, 唔好比機會人亂放汽水罐, 大致上係咁.

如果唔 join 任飲就真係要自己睇緊 d 喇...
回頂端
BOOBOO 媽咪
XXX.XXX.183.17

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 4:12 pm

係謝生!原先係elaine follow o既,突然就轉左謝生....26號o個日elaine個影都未見過!book酒席時又話自己follow得幾足,寫菜單時等佢成2個鐘都唔見人!!
螺絲已影低相,send埋信去衛生署投訴,佢地唔係身有屎,點會waive我地3k蚊?
回頂端
PAKA
XXX.XXX.188.169

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 8:51 pm

BOOBOO 媽咪 寫到:
係謝生!原先係elaine follow o既,突然就轉左謝生....26號o個日elaine個影都未見過!book酒席時又話自己follow得幾足,寫菜單時等佢成2個鐘都唔見人!!
螺絲已影低相,send埋信去衛生署投訴,佢地唔係身有屎,點會waive我地3k蚊?

菜單時等佢成2個鐘都唔見人???咁佢去左邊呀??要個客等咁耐呀??
回頂端
PAKA
XXX.XXX.188.169

發表發表於: Thu Nov 29, 2007 8:54 pm

Herman C 寫到:

估唔到係可以飲到咁多呢.........
平時我地男朋友BBQ都係兩個人飲到3罐咋.....不過我地都為安全起見JOIN左任飲呢....
回頂端
Ann Jessie

發表發表於: Fri Nov 30, 2007 9:22 am

PAKA 寫到:
Herman C 寫到:

估唔到係可以飲到咁多呢.........
平時我地男朋友BBQ都係兩個人飲到3罐咋.....不過我地都為安全起見JOIN左任飲呢....

PAKA,
不過都要視乎任飲加幾多錢, 而家版主細佬 JOIN 任飲 $180, 同我同期係煌府落訂 JOIN 任飲平均係 $80- $120. 可能而家物價上漲啦, 又唔知版主幾時訂酒席. Rolling Eyes anyway, 希望佢地開心番, 同酒樓有共識, 和平解決件事. Wink
回頂端
BOOBOO 媽咪
XXX.XXX.183.17

發表發表於: Fri Nov 30, 2007 9:47 am

我細佬係3個月前突然決定結婚,所以佢個plan係貴o既.
至於elaine,o個日寫菜單時,約左佢2:00,點知佢未返,咁我地咪食住野等,到4:00都未見人,中間call佢又話就返就返....最尾佢地要交場比人,咪搵個謝生來跟我地lor!
其實都settle 晒,不過係條氣唔順o者,我自己都係結左婚2個幾月,覺得一生人一次o既重要日子竟然因為酒樓o既問題而蒙上污點,所以我希望大家小心呢間酒樓,小心被屈~!
回頂端
Ann Jessie

發表發表於: Fri Nov 30, 2007 10:42 am

BOOBOO 媽咪 寫到:
我細佬係3個月前突然決定結婚,所以佢個plan係貴o既.
至於elaine,o個日寫菜單時,約左佢2:00,點知佢未返,咁我地咪食住野等,到4:00都未見人,中間call佢又話就返就返....最尾佢地要交場比人,咪搵個謝生來跟我地lor!
其實都settle 晒,不過係條氣唔順o者,我自己都係結左婚2個幾月,覺得一生人一次o既重要日子竟然因為酒樓o既問題而蒙上污點,所以我希望大家小心呢間酒樓,小心被屈~!

多謝你既提點, 我到時會多加留意酒樓送既烈酒, 出年我擺完酒, 都會上來同新人分享下過程, 酒樓食物質數, 服務有咩好同唔好. Wink
回頂端