發表主題 回覆文章
DeniseYKLee
XXX.XXX.149.250

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 12:41 pm

廣告贊助 [隱藏]
引言回覆:
初級會員

發表於: 24 十月 2007 09:54 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

有個comment關於佢地
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=143104

咁又唔錯喎,如果佢地真係記得我地結婚週年。
回頂端
小U
XXX.XXX.156.192

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 11:40 am

引言回覆:
DeniseYKLee 發表於: 06 十一月 2007 12:41 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

引言回覆:
初級會員

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=143104

咁我應該叫佢send比我bf提下佢,叫佢比o的驚喜我! Wink
好耐無上去,有無咩衫返左。之前收到佢email都未有時間過去...減肥尚未成功,有無姊妹有好方法?
回頂端
arare
XXX.XXX.207.61

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 11:01 pm

請問大家有冇join佢個化妝package? 如果有的話請留言比啲意見呀?
回頂端
yukiyuki
XXX.XXX.150.165

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 11:18 am

引言回覆:
小U 發表於: 09 十一月 2007 11:40 文章主題:

引言回覆:
DeniseYKLee 發表於: 06 十一月 2007 12:41 文章主題:

引言回覆:
初級會員

咁我應該叫佢send比我bf提下佢,叫佢比o的驚喜我!
好耐無上去,有無咩衫返左。之前收到佢email都未有時間過去...減肥尚未成功,有無姊妹有好方法?

我每個星期都keep住去做gym架,舉下手脾d拜拜肉。 Very Happy
回頂端
arare
XXX.XXX.207.61

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 11:20 pm

我都有做少少運動如 hot yoga, 對於修身都唔錯, 可惜要返工又要返學, 所以最近冇去做啦... Crying or Very sad
回頂端
Ritang
XXX.XXX.187.163

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 12:26 pm

milkmilksy 寫到:
我收到佢地email話宜家十二月會展期間package有85折優惠,好似好底,我上次去買恤衫睇過d衫都幾靚,我想問下應該婚期前幾時join最好,但我又想要discount。

係! 我約咗今個星期日去睇, 可吾可以send d 相比我睇下....

PM or email: ritang1802@hotmail.com
回頂端
DeniseYKLee
XXX.XXX.149.36

發表發表於: Sat Nov 17, 2007 11:51 am

引言回覆:
小U
新人報到

發表於: 星期五 十一月 09, 2007 11:40 am 文章主題:

引言回覆:

引言回覆:
初級會員

咁我應該叫佢send比我bf提下佢,叫佢比o的驚喜我!

食少D油炸,介下口唔好食咁多。為左貪靚,我都有介口架 Very Happy
回頂端
AK&AK
XXX.XXX.224.179

發表發表於: Sat Nov 17, 2007 6:25 pm

我都有去過,衫係有好多,不過我睇相睇0岩個D又俾人租左出去冇得試,另外有幾件試過又好似唔係咁突出咁,好似冇也特別的款
回頂端
DeniseYKLee
XXX.XXX.148.237

發表發表於: Mon Nov 19, 2007 11:27 am

你有冇叫佢比個no.你(佢d衫有編號架)?咁你下次再去可以問左你鍾意個d衫有冇係度先嘛!佢地話宜家係旺季,d衫租左出去都無計。我上次聽d姊妹話有件紅色婚紗返左,我上去個時都租左出去。 Very Happy
回頂端
Ada Li
XXX.XXX.121.62

發表發表於: Tue Nov 20, 2007 6:27 pm

我係09年先結婚,但近排都同男友周圍睇衫,前個星期六都上左去看,d服務真係好好,因為之前都去過其他店看,d款都唔錯,我自己都好鍾意,本來諗住join,但男友話想看多幾間,於是咪睇下其他。但最後都係覺得無論服務或者款式,滙囍都唔錯,所以我諗我都係會join~
回頂端