發表主題 回覆文章
kleeny
XXX.XXX.44.154

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 1:48 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我第二日都預左要早d起身去還衫, 中環, TST & 太子, 之後要返奶奶到食午飯再回門. 我覺得第二日趕好過第一日趕. 你真係要同你HONEY再仔細PLAN清楚成個行程. 當然第一日時間許可的話就一日攪晒啦. 但如果要好趕的話就唔好啦.
回頂端
XXX.XXX.85.32

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 12:00 am

我阿媽話第2日趕返鄉下,所以我係即日回門。
仲好,唔駛分兩日煩。
第2日淨係執下野都夠忙啦。
我諗我會訓到中午先知醒添呀。
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.91.80

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 6:30 pm

78692000 寫到:
我阿媽話第2日趕返鄉下,所以我係即日回門。
仲好,唔駛分兩日煩。
第2日淨係執下野都夠忙啦。
我諗我會訓到中午先知醒添呀。

我估我天光先睏添 Laughing
回頂端
carpisam
XXX.XXX.199.227

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 10:54 pm

仲有幾日就到哪, 我好緊張呀, 我好驚果日有咩錯漏會令我老婆唔開心呀

上次講話post 公仔, 伊家post

DSC00287.JPG  Filesize: 58.51 KB  瀏覽次數: 503 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
艾力加
XXX.XXX.129.130

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 11:05 am

To VLO:

long time no see ar!

呢個星期日係你big day la,

恭喜!恭喜!

係到祝你白頭偕老 Smile一切順利 Razz
回頂端
BV1218
XXX.XXX.11.62

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 1:15 pm

仲有三日咋.
而家開始越黎越緊張添
真係驚前一晚會訓唔著添
回頂端
kleeny
XXX.XXX.44.154

發表發表於: Thu Nov 15, 2007 2:42 pm

Wink

kleeny 在 Mon Jun 06, 2011 6:24 pm 作了第 1 次修改
回頂端
tracy.chan
XXX.XXX.21.201

發表發表於: Fri Nov 16, 2007 11:58 am

kleeny 寫到:
已經去到倒數第三日了, 前幾日遇到一個超大問題, 就係一早講好借花車比我的人突然話駕車漏油, 咁咪問佢借第二駕囉, 之後又話另一駕又有事, 現在還玩失蹤添, 真係好激氣架, 做朋友做到咁. 幸好我同honey都好樂觀唔會繼續為此事而唔開心, 現在已問到另一個兄弟借車, 當初唸住5駕花(其中一駕係7人車)6個姊妹5個兄弟3個攝影及我2個坐,唸住兄弟姊妹可以舒服d, 現在只得3駕咋. 世事真係有好多野都預計唔到, 所以各位新娘子, 萬一當日有突發事千其唔好激氣呀! 第一時間唸辦法解決, 解決左就唔好再唔開心啦. 因為果日我地要靚. Very Happy

你真係好positive,如果俾著我發生d咁既事就一定會好唔開心啦!!

仲有兩日咋..呢兩日都好多濕碎野要搞呀!!
回頂端
Janet Cat
XXX.XXX.210.221

發表發表於: Fri Nov 16, 2007 10:03 pm

今日去左做facial 同 gel 甲
聽日下晝就要去拎衫啦
星期日就到啦~~~ ^o^
回頂端
chanhl
XXX.XXX.70.244

發表發表於: Fri Nov 16, 2007 10:19 pm

我路過架...祝各位一切順利 , 星期日靚到爆 Very Happy
回頂端