發表主題 回覆文章
小Peg
XXX.XXX.119.76

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 2:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
he11oAhyi 寫到:
小Peg 寫到:
係呀 有樣野真是要讚下 wa, 我件灰色晚裝個胸位好大, wa竟然可以提供個pat 比我 !! 另外, 西古民族衫又係, 好易走光, joey立即比左d雙面膠紙我...
我覺得呢個服務真是好好, 因為我有朋友在第2間影, 呢d野係要另外收費 or 唔提供的, 所以果日我其實係有帶雙面膠紙同扣針 (不過沒用過)
所以呢 在wa影相係唔洗擔心好多野, 如果選相果日都過程順利, 我就放心介紹多d姊妹去wa影相了

灰色晚裝係咪唐c穎個件~
我有興趣喎~見model著catwalk 就mama, 但過左鏡又幾好睇~! Twisted Evil

我果件係有毛毛架... 好像是袁xx穿的... 不過穿上去幾好睇, 影相效果要星期六我簡完相後再話你知
回頂端
小Peg
XXX.XXX.119.76

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 2:33 pm

C & A 寫到:
Bratz Cole - 我同C&A一樣, 同日揀黃金+KLT D相, 不過我遲D先影KITTY, 我揀左147張相, 嘔血已回......

我去左好多次TOILET, 最後果次就係見到你係到洗臉呢~

Bratz Cole,
你地有冇見到我地呀, 呢.....揀到鬼煞咁嘈果枱咪係我囉 Laughing Angela 開後先拎 D Hello Kitty 相出嚟俾我地揀, 我同我 bf 一見到就驚到不停咁叫 "救命呀!!點算呀??我張張都想要呀!!點算呀??"結果嘈到隔離果枱話我地好搞笑, 仲話俾個 "邦民"電話嚟救我地添呀 Laughing[/quote]

咁嚴重? 哈哈 不過影得靚都鄧你開心呀~ Very Happy
原來ml的服務咁差... 等我同d朋友講翻, 呀大家小心d好了
回頂端
Bratz Cole
XXX.XXX.245.63

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 8:59 pm

C & A 寫到:
Bratz Cole - 我同C&A一樣, 同日揀黃金+KLT D相, 不過我遲D先影KITTY, 我揀左147張相, 嘔血已回......

我去左好多次TOILET, 最後果次就係見到你係到洗臉呢~

Bratz Cole,
你地有冇見到我地呀, 呢.....揀到鬼煞咁嘈果枱咪係我囉 Laughing Angela 開後先拎 D Hello Kitty 相出嚟俾我地揀, 我同我 bf 一見到就驚到不停咁叫 "救命呀!!點算呀??我張張都想要呀!!點算呀??"結果嘈到隔離果枱話我地好搞笑, 仲話俾個 "邦民"電話嚟救我地添呀 Laughing[/quote]

果個咪係我law, 哈哈 Laughing
回頂端
joanwong
XXX.XXX.213.9

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:40 pm

[quote="yoyoyan"][quote="joanwong"]
Little Blue 寫到:
小Peg 寫到:

$3000買哂相底喎....係就好啦....我星期三揀相啦...希望俾我博到啦....如果唔係就一張都唔買架啦....

你睇吓搏唔搏到,因為我星期六簡相啦。$3000買晒相底好平宜。 Laughing

HI joanwong,
如果真係OK話我知丫!THX

無問題 Laughing
回頂端
joanwong
XXX.XXX.213.9

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:41 pm

小Peg 寫到:
joanwong 寫到:
小Peg 寫到:

多數都會送套民族服ga wor~因為係唔包package內既相, 搏你加相ma~ 幾年前我朋友個cameraman extra 再送多套wg tim~唔知宜家仲有冇??~~

$3000 買哂所有相底 Shocked Shocked Shocked

你好勁呀, 一次過reply左咁多... 仲可以送多套wg .. 下 唔係麻... 哈哈
$3000 買哂所有相底 ---> 其實都要博一博... 我估家下d sales好勁, 真係未必得架。由於budget 所限, 博下無妨。打算如果博到又影得好就買曬它, 唔洗煩。博唔到呢就慳d錢為新居置傢俬 Very Happy 其實我們都係想有本相簿比d relatives睇下同留念, 本身 package 包 22張大相 + 5張 digital。必要時22張比人睇已經好足夠了, 結婚相到最後咪又係得我們睇... 如果可以我真是好想好想再去大陸影外景。不過, 太辛苦了, 想我bf未必肯... Confused

$3000買哂相底喎....係就好啦....我星期三揀相啦...希望俾我博到啦....如果唔係就一張都唔買架啦....

你睇吓搏唔搏到,因為我星期六簡相啦。$3000買晒相底好平宜。 Laughing

我都係星期六2:30pm 簡相啊 你約左幾多點呀?

我約咗11月17日晚上7點,因為要就男朋友放工一齊去簡。 Laughing
我個面一影相就好包,所以都有d擔心,carmen化粧時已幫我打陰影及用少少頭髮姐住,但我無睇過d相都唔知會係咩樣。
回頂端
ffd & app
XXX.XXX.2.151

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 11:48 pm

小Peg 寫到:
小Peg 寫到:

多數都會送套民族服ga wor~因為係唔包package內既相, 搏你加相ma~ 幾年前我朋友個cameraman extra 再送多套wg tim~唔知宜家仲有冇??~~

$3000 買哂所有相底 Shocked Shocked Shocked

你好勁呀, 一次過reply左咁多... 仲可以送多套wg .. 下 唔係麻... 哈哈
$3000 買哂所有相底 ---> 其實都要博一博... 我估家下d sales好勁, 真係未必得架。由於budget 所限, 博下無妨。打算如果博到又影得好就買曬它, 唔洗煩。博唔到呢就慳d錢為新居置傢俬 Very Happy 其實我們都係想有本相簿比d relatives睇下同留念, 本身 package 包 22張大相 + 5張 digital。必要時22張比人睇已經好足夠了, 結婚相到最後咪又係得我們睇... 如果可以我真是好想好想再去大陸影外景。不過, 太辛苦了, 想我bf未必肯... Confused

我都係星期六2:30pm 簡相啊 你約左幾多點呀?

我約咗11月17日晚上7點,因為要就男朋友放工一齊去簡。 Laughing
我個面一影相就好包,所以都有d擔心,carmen化粧時已幫我打陰影及用少少頭髮姐住,但我無睇過d相都唔知會係咩樣。

~~你係咪同我同小peg一樣影11am呀??我地有冇見過面呢?? Wink
回頂端
he11oAhyi
XXX.XXX.178.227

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 12:03 am

小Peg 寫到:
小Peg 寫到:
係呀 有樣野真是要讚下 wa, 我件灰色晚裝個胸位好大, wa竟然可以提供個pat 比我 !! 另外, 西古民族衫又係, 好易走光, joey立即比左d雙面膠紙我...
我覺得呢個服務真是好好, 因為我有朋友在第2間影, 呢d野係要另外收費 or 唔提供的, 所以果日我其實係有帶雙面膠紙同扣針 (不過沒用過)
所以呢 在wa影相係唔洗擔心好多野, 如果選相果日都過程順利, 我就放心介紹多d姊妹去wa影相了

灰色晚裝係咪唐c穎個件~
我有興趣喎~見model著catwalk 就mama, 但過左鏡又幾好睇~! Twisted Evil

我果件係有毛毛架... 好像是袁xx穿的... 不過穿上去幾好睇, 影相效果要星期六我簡完相後再話你知

Thx~! Razz 我之前見有d單睇唔靚, 但過左鏡之後就好靚la
回頂端
he11oAhyi
XXX.XXX.178.227

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 12:10 am

小Peg 寫到:
ffd & app 寫到:
[quote="小Peg]我嗎? 2008年5月3日 哈哈 估我bf都未必比 因為他話好辛苦 哈哈

我都係2008.5....不過遲你dd...31/5...haha...
我就覺得好好玩呀...女仔同男仔唔同0既...

我都想再影下第二間 影唔同style hehe 等我們睇下今次效果點樣先啦 我覺得我bf影得好過我好多啊 !~ 好啦 我等你們的消息啊[/quote]

所以我都影2間~衫埋同造型都可以有多d變化ma Cool
回頂端
小Peg
XXX.XXX.200.134

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 12:28 am

啊~ 我對wa的化妝有信心 相信唔會太差 唔好擔心啦~
我就反而怕自己笑容唔夠, d相唔靚呢...
你7pm先來咁咪見唔到你lor... 你會唔會加相啊? 大家都要加油壓低個價 ~
回頂端
小Peg
XXX.XXX.200.134

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 12:36 am

[quote="he11oAhyi]所以我都影2間~衫埋同造型都可以有多d變化ma Cool [/quote]
你就好啦 影2間 羨慕死了 Razz 如果我叫到的bf 下年同我去cdl影下就好啦 哈哈
回頂端