發表主題 回覆文章
zita
XXX.XXX.69.222

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:33 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
chanhl 寫到:
艾曼達 寫到:
zita 寫到:
請問在伊甸園行禮的jm,你們有沒有收到伊甸園所發的email,有關擬結婚通知書?

末收到,幾時會有......

我都未呀...

我今日check email時發現的,但佢地叫我將d資料填哂落個網到,我驚係騙人網,所以未填呀。諗住遲d上去親手交d資料俾佢 n
回頂端
PCSC
XXX.XXX.208.56

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 12:27 am

zita 寫到:
chanhl 寫到:
艾曼達 寫到:
zita 寫到:
請問在伊甸園行禮的jm,你們有沒有收到伊甸園所發的email,有關擬結婚通知書?

末收到,幾時會有......

我都未呀...

我今日check email時發現的,但佢地叫我將d資料填哂落個網到,我驚係騙人網,所以未填呀。諗住遲d上去親手交d資料俾佢

我都未收到喎??
回頂端
Toro Cat
XXX.XXX.231.218

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:06 am

守時人 寫到:
Toro Cat 寫到:
我宜家過大禮改左去12月16日, 會唔會好遲? 有無人同我一日?

我打算去歐洲 (西歐) honeymoon, 一月尾去, 跟團!

其實你可以偷步派左一部份帖先 (尤其係好難找到的fd), 16號都唔遲ar.

其實點解要過大禮後至可以派帖呢? 有咩由來, 有無人知?
回頂端
Toro Cat

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:08 am

chanhl 寫到:
just want to share.....
星期日同BF執屋,我開始感覺到有D做人老婆的感覺!

”女朋友”的生涯仲有兩個月多少少咋,大家一定要ENJOY Very Happy

我諗做女朋友 happy 過做老婆, 哈哈, 有好多野做女時, 都唔駛理!
回頂端
Toro Cat

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:10 am

有無人同我一樣, 打算去西歐 honeymoon 呀?
回頂端
笨熊
XXX.XXX.54.181

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 1:59 pm

我都未收到依甸園的E-MAIL.... 還有, 我果日打去依甸園, 佢地話已經無邀請卡比... 及.. 你地有無HALL 20的地圖.... 我真係怕親友係商場裏面唔識行!! 依甸園網頁個地圖又鬼咁大範圍.. 只係想要係商場行去HALL 20的地圖!! 唔知大家有沒有....

我12月30日先過大禮.. 朋友和同事真係等唔到咁後先派.. 所以我會偷步12月15日後就派... 及我已電話通知定D朋友... 因為有朋友星期六都要返工, 所以早D通知聲...
回頂端
zita
XXX.XXX.23.189

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 2:05 pm

chanhl 寫到:
just want to share.....
星期日同BF執屋,我開始感覺到有D做人老婆的感覺!

”女朋友”的生涯仲有兩個月多少少咋,大家一定要ENJOY Very Happy

聽到有d感慨添
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.2

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 6:29 pm

chanhl 寫到:
豬玲玲 寫到:
chanhl, 我的美編終於搞好了,搞左咁耐真的會漚血...
等一下send給你看看, 你下午check email啦~
你取了相簿未呀? 如取了,掂唔掂呀?

你好快手呀 , 咁快搞掂 , d 美編我搞左幾個月, Very Happy 黎緊23 号可以攞相簿喇!

Laughing 仲未收到你d相 , 可唔可以再send 多次?

我pm左俾你.你看看~
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.2

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 6:37 pm

zita, please check pm la
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.4.2

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 6:41 pm

笨熊 寫到:
我都未收到依甸園的E-MAIL.... 還有, 我果日打去依甸園, 佢地話已經無邀請卡比... 及.. 你地有無HALL 20的地圖.... 我真係怕親友係商場裏面唔識行!! 依甸園網頁個地圖又鬼咁大範圍.. 只係想要係商場行去HALL 20的地圖!! 唔知大家有沒有....

我12月30日先過大禮.. 朋友和同事真係等唔到咁後先派.. 所以我會偷步12月15日後就派... 及我已電話通知定D朋友... 因為有朋友星期六都要返工, 所以早D通知聲...

我都book左hall 28, 佢話會俾invitation cards我. 但唔知佢到時會唔會唔俾呢...
我仲未收到佢電話約律師,我其實早一個月前已上網填好了...
回頂端