發表主題 回覆文章
Kee
XXX.XXX.203.26

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 1:15 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
牛丸 寫到:
星期五到我喇................. Laughing 倒數4日!

加油 !!

我仲有18日. (30 Nov 07)
回頂端
kleeny
XXX.XXX.44.154

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 1:42 pm

牛丸 寫到:
星期五到我喇................. Laughing 倒數4日!

預祝你當日一切順利.
回頂端
Ling138
XXX.XXX.209.125

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 2:03 pm

Kee 寫到:
牛丸 寫到:

加油 !!

我仲有18日. (30 Nov 07)

我已經進入最後倒數!!!
距離BD倒數時間仲有 9 日!!!
好緊張呀 !!! Razz
回頂端
manman
XXX.XXX.174.162

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 4:48 pm

hello

我都係係這一年為了婚事而在這兒流連

我的大日子仲有一個月, 都已經開始少少緊張

希望大家都順順利利
回頂端
kleeny
XXX.XXX.44.154

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 5:03 pm

好多人都會對我講些祝福說話, 但有一句我最鍾意聽的, 就係一切順利.
回頂端
Janet Cat
XXX.XXX.121.32

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 5:57 pm

牛丸,

話咁快星期五就係你地o既大日子啦, 祝一切順利, 甜甜蜜蜜!!
星期日都我地啦, hahaha
回頂端
kleeny
XXX.XXX.235.47

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 8:53 am

當初由三百幾日開始倒數, 數到今日淨番5日, d時間真係過得好快.
回頂端
Belly Dancer Jalilah
XXX.XXX.207.238

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:44 am

我同牛丸一樣,都系11月16日出嫁了﹗倒數3日,好緊張 Razz Razz
回頂端
Kennis & Gary
XXX.XXX.226.111

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 9:52 am

Belly Dancer Jalilah 寫到:
我同牛丸一樣,都系11月16日出嫁了﹗倒數3日,好緊張 Razz Razz

係呀~果時我仲諗有成年幾大把時間啦~! 依家迫到埋離啦~! 得番13日, 我仲有好多野未攪呀~!
回頂端
Belly Dancer Jalilah
XXX.XXX.207.238

發表發表於: Tue Nov 13, 2007 10:09 am

Kennis & Gary 寫到:
Belly Dancer Jalilah 寫到:

係呀~果時我仲諗有成年幾大把時間啦~! 依家迫到埋離啦~! 得番13日, 我仲有好多野未攪呀~!

吾好緊張,最緊要心情靚,人都靚d Razz
回頂端