發表主題 回覆文章
小Peg
XXX.XXX.200.231

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:34 pm

廣告贊助 [隱藏]
Bratz Cole 寫到:
ffd & app 寫到:
小Peg 寫到:
bratz & ffd : 你們都說得對 fly相好d... 我都好怕出血 怕控制唔到自己啊
我d朋友仔個個都 tip 我最少 $18000 落樓... Sad

~~waw...18000... Shocked 咁就一定係好好好靚啦...
我自己都好驚control唔到大出血...(但又好擔心簡唔到...ai...好矛盾...)
我預2800加20張入8"x12" ja...

依家好似無左呢個offer Rolling Eyes but coating 平左

下 無左 ..e 會唔會我們加d創意 仲會平d呢 哈哈哈
回頂端
ffd & app
XXX.XXX.3.39

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:34 pm

小Peg 寫到:
[quote="Bratz Cole]我推介cdl & wa

cdl都好架? 可惜 我暫時只可以影一間 或者結婚一周年可以再影一次wor 哈哈
budget 是 : 最好total $10,000 以內啦[/quote]

小peg你bd幾時呀??
我都好想每一年紀念都影呀...唔知bf比唔比呢??hehe
回頂端
Bratz Cole
XXX.XXX.130.68

Bratz Cole & 小peg,
希望仲有2800 加20張8"x12"啦...唔係我就只加相20張唔做其他0野0架啦...
Cool
我唔會做coating啦...

me too, 加coating好貴, 不過今次佢送左俾我
回頂端
ffd & app

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:36 pm

希望仲有2800 加20張8"x12"啦...唔係我就只加相20張唔做其他0野0架啦...
Cool

~~你147張相...當然要求送多d啦... Wink
回頂端
小Peg

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:36 pm

小Peg 寫到:
[quote="Bratz Cole]我推介cdl & wa

cdl都好架? 可惜 我暫時只可以影一間 或者結婚一周年可以再影一次wor 哈哈
budget 是 : 最好total $10,000 以內啦

[/quote]

我嗎? 2008年5月3日 哈哈 估我bf都未必比 因為他話好辛苦 哈哈
回頂端
Bratz Cole

小Peg 寫到:
小Peg 寫到:
bratz & ffd : 你們都說得對 fly相好d... 我都好怕出血 怕控制唔到自己啊
我d朋友仔個個都 tip 我最少 $18000 落樓... Sad

~~waw...18000... Shocked 咁就一定係好好好靚啦...
我自己都好驚control唔到大出血...(但又好擔心簡唔到...ai...好矛盾...)
我預2800加20張入8"x12" ja...

依家好似無左呢個offer Rolling Eyes but coating 平左

下 無左 ..e 會唔會我們加d創意 仲會平d呢 哈哈哈

哈哈, 可能你可以$1500買晒d相~~
回頂端
小Peg

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:37 pm

Cool

你就好啦 coating 好貴架~~算他識做呀~~ Very Happy
回頂端
ffd & app

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:38 pm

小Peg 寫到:
小Peg 寫到:

budget 是 : 最好total $10,000 以內啦

我嗎? 2008年5月3日 哈哈 估我bf都未必比 因為他話好辛苦 哈哈[/quote]

我都係2008.5....不過遲你dd...31/5...haha...
我就覺得好好玩呀...女仔同男仔唔同0既...
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:39 pm

Cool

~~你147張相...當然要求送多d啦... Wink

sales 主動offer架, 其實我覺得唔需要coating 啦
回頂端
ffd & app

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:39 pm

$1500買晒d相...haha... Laughing
回頂端