發表主題 回覆文章
ffd & app
XXX.XXX.3.39

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:18 pm

廣告贊助 [隱藏]
小Peg 寫到:
ffd & app 寫到:
~~haha..係呀...一去到見到咁多人化曬妝...準備影...真係好surprise... Wink我覺得wa d mua個個都整得好靚...我後尾見到個jm影民初裝都好cutie好靚...你都有可能見到...佢f著帶眼鏡0既...

我見到呀 ~ 成日穿民初最靚的就是他們 個女仔好cute的嗎

~~我覺得佢個古裝look好可愛...我都好想影古裝look...可能遲d返大陸影...hehe...
講開又講...我覺得t.ling有d似楊千嬅...haha...
回頂端
小Peg
XXX.XXX.200.231

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:19 pm

Bratz Cole 寫到:
小Peg 寫到:
[quote="ffd & app]~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [

我就見到一開始有個jm超靚的 她個造形好grand 呀~~~ 有水晶頸鏈 閃閃下咁
我未化妝之前一入去好多都好靚 wor 真是嚇一跳呢 !!! 當然 我地都唔差啦 最緊要有笑容啊~ 淺綠色晚裝果個女仔唔知有無來我們呢個討論區呢~ 如果有 我都好想知她係邊個 Very Happy

個人覺得WA d 化妝造型真係好得.[/quote]

沒錯沒錯 ~ 等我朋友仲話mona liza出名影得好... 我就覺得 wa 一樣咁好
回頂端
ffd & app

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:21 pm

小Peg 寫到:
bratz & ffd : 你們都說得對 fly相好d... 我都好怕出血 怕控制唔到自己啊
我d朋友仔個個都 tip 我最少 $18000 落樓... Sad

~~waw...18000... Shocked 咁就一定係好好好靚啦...
我自己都好驚control唔到大出血...(但又好擔心簡唔到...ai...好矛盾...)
我預2800加20張入8"x12" ja...
回頂端
Bratz Cole
XXX.XXX.130.68

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:22 pm

小Peg 寫到:
bratz & ffd : 你們都說得對 fly相好d... 我都好怕出血 怕控制唔到自己啊
我d朋友仔個個都 tip 我最少 $18000 落樓... Sad

去揀相前最緊set 左 burget先, 再預番15% - 20%上落
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:24 pm

小Peg 寫到:
Bratz Cole 寫到:
小Peg 寫到:
[quote="ffd & app]~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [

我就見到一開始有個jm超靚的 她個造形好grand 呀~~~ 有水晶頸鏈 閃閃下咁
我未化妝之前一入去好多都好靚 wor 真是嚇一跳呢 !!! 當然 我地都唔差啦 最緊要有笑容啊~ 淺綠色晚裝果個女仔唔知有無來我們呢個討論區呢~ 如果有 我都好想知她係邊個 Very Happy

個人覺得WA d 化妝造型真係好得.

沒錯沒錯 ~ 等我朋友仲話mona liza出名影得好... 我就覺得 wa 一樣咁好[/quote]

我推介cdl & wa
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:25 pm

小Peg 寫到:

~~waw...18000... Shocked 咁就一定係好好好靚啦...
我自己都好驚control唔到大出血...(但又好擔心簡唔到...ai...好矛盾...)

依家好似無左呢個offer Rolling Eyes but coating 平左
回頂端
小Peg

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:28 pm

小Peg 寫到:

me too ... 哈哈 max $2800, 最好只加 $2000啦
回頂端
小Peg

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:31 pm

[quote="Bratz Cole]我推介cdl & wa[/quote]

cdl都好架? 可惜 我暫時只可以影一間 或者結婚一周年可以再影一次wor 哈哈
budget 是 : 最好total $10,000 以內啦
回頂端
ffd & app

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:33 pm

Bratz Cole & 小peg,
希望仲有2800 加20張8"x12"啦...唔係我就只加相20張唔做其他0野0架啦...
Cool
我唔會做coating啦...
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:33 pm

小Peg 寫到:
[quote="Bratz Cole]我推介cdl & wa

cdl都好架? 可惜 我暫時只可以影一間 或者結婚一周年可以再影一次wor 哈哈
budget 是 : 最好total $10,000 以內啦[/quote]

係呀, cdl都好靚架, 最衰我張coupon係mc啦.........
回頂端