發表主題 回覆文章
Bratz Cole
XXX.XXX.130.68

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 10:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
ffd & app 寫到:
Bratz Cole 寫到:
ffd & app:

我果日都見到你同bf影緊架車, around 6pm, 我仲見到成班jm係化妝間一齊睇電視, 好funny呀~

~~你都係果日簡相???有大出血嗎??
我影緊0架車時冇6pm咁遲0架...我6pm都洗面走啦...
我影0架車時係著婚紗0架...頭飾係一條珠鏈...唔知係咪我0黎呢??

我同C&A一樣, 同日揀黃金+KLT D相, 不過我遲D先影KITTY, 我揀左147張相, 嘔血已回......

我去左好多次TOILET, 最後果次就係見到你係到洗臉呢~[/quote]

~~o...我好似有d印象...係tiolet洗面時撞到幾個人入0黎...不過唔太記得...
haha..你又會估到邊個係我0既?? Wink
定係你見到 Lincole 同我地影相??
你去左幾次tiolet...咪見到我地好多次law??haha
waw...147...great..有冇靚相可以睇下??
[/quote]

我都係見到Lincole同你地影, 所以大約估到啦, 哈哈.
係呀, 我真係見到你地好多次, 個個都甘靚女.
我無借相版呀, 遲d一齊share 丫~[/quote]

~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [[/quote]

你都唔weak呀, 有對大眼睛, 行過都俾你電親.
你放心啦, d相應該好靚, especially d 特別效果, 我都揀左16pcs
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 10:59 pm

小Peg 寫到:
小Peg 寫到:
ffd & app: 你簡相後記得返來分享啊~~~ 好緊張呀

我都好擔心呀... Confused Confused Confused 好驚d相好肥面...笑得唔好

唔洗驚 emond都話我唔開口笑好像angry成村人咁~ 要驚就2份lor
可以咁想呀: 影得好就要出血買相, 如果剛好25-30張就唔洗煩lor

係wor little blus 星期三簡相wor..

~~最驚係package內都唔夠... Crying or Very sad
有冇姊妹知特效幾多$張??

around $200@

~~海鮮價?? Shocked

其實佢會睇你揀左幾多相, 再俾discount
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:00 pm

小Peg 寫到:
bratz cole : 147張... 嘩 我都好想睇下.. 用左幾多$呀 ???

破產價................
回頂端
ffd & app
XXX.XXX.3.39

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:01 pm

ffd & app:

我果日都見到你同bf影緊架車, around 6pm, 我仲見到成班jm係化妝間一齊睇電視, 好funny呀~

我影緊0架車時冇6pm咁遲0架...我6pm都洗面走啦...
我影0架車時係著婚紗0架...頭飾係一條珠鏈...唔知係咪我0黎呢??

我同C&A一樣, 同日揀黃金+KLT D相, 不過我遲D先影KITTY, 我揀左147張相, 嘔血已回......

我去左好多次TOILET, 最後果次就係見到你係到洗臉呢~

~~o...我好似有d印象...係tiolet洗面時撞到幾個人入0黎...不過唔太記得...
你去左幾次tiolet...咪見到我地好多次law??haha
[/quote]

我都係見到Lincole同你地影, 所以大約估到啦, 哈哈.

~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [[/quote]

你放心啦, d相應該好靚, especially d 特別效果, 我都揀左16pcs[/quote]

我都希望d相靚啦...成日同bf講...我想大出血好過簡唔到... Crying or Very sad
佢當然就驚我大出血啦....hehe
回頂端
小Peg
XXX.XXX.200.231

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:01 pm

[quote="ffd & app]~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [[/quote]

我就見到一開始有個jm超靚的 她個造形好grand 呀~~~ 有水晶頸鏈 閃閃下咁
我未化妝之前一入去好多都好靚 wor 真是嚇一跳呢 !!! 當然 我地都唔差啦 最緊要有笑容啊~ 淺綠色晚裝果個女仔唔知有無來我們呢個討論區呢~ 如果有 我都好想知她係邊個 Very Happy
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:03 pm

ffd & app:

我去左好多次TOILET, 最後果次就係見到你係到洗臉呢~

你放心啦, d相應該好靚, especially d 特別效果, 我都揀左16pcs[/quote]

我都希望d相靚啦...成日同bf講...我想大出血好過簡唔到... Crying or Very sad
佢當然就驚我大出血啦....hehe
[/quote]

我都係甘話, 寧願fly相~~~ Laughing
回頂端
ffd & app
XXX.XXX.3.39

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:07 pm

小Peg 寫到:
[quote="ffd & app]~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [

我就見到一開始有個jm超靚的 她個造形好grand 呀~~~ 有水晶頸鏈 閃閃下咁
我未化妝之前一入去好多都好靚 wor 真是嚇一跳呢 !!! 當然 我地都唔差啦 最緊要有笑容啊~ 淺綠色晚裝果個女仔唔知有無來我們呢個討論區呢~ 如果有 我都好想知她係邊個 Very Happy
[/quote]

~~haha..係呀...一去到見到咁多人化曬妝...準備影...真係好surprise... Wink我覺得wa d mua個個都整得好靚...我後尾見到個jm影民初裝都好cutie好靚...你都有可能見到...佢f著帶眼鏡0既...
回頂端
Bratz Cole

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:07 pm

小Peg 寫到:
[quote="ffd & app]~~我覺得果日d jm d造型都好靚...而我自己就只係ok ja... Confused [

[/quote]

個人覺得WA d 化妝造型真係好得.
回頂端
小Peg

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:13 pm

~~haha..係呀...一去到見到咁多人化曬妝...準備影...真係好surprise... Wink我覺得wa d mua個個都整得好靚...我後尾見到個jm影民初裝都好cutie好靚...你都有可能見到...佢f著帶眼鏡0既...

我見到呀 ~ 成日穿民初最靚的就是他們 個女仔好cute的嗎
回頂端
小Peg

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:15 pm

bratz & ffd : 你們都說得對 fly相好d... 我都好怕出血 怕控制唔到自己啊
我d朋友仔個個都 tip 我最少 $18000 落樓... Sad
回頂端