發表主題 回覆文章
幸福大女人
XXX.XXX.242.108

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 10:07 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
**Car** 寫到:
今日令我最遺憾係我冇得留o係屋企等佢地黎過大禮, 又冇人識用高科技產品...所以DV, 照片一律久奉 >.<
我番到屋企, 唐餅媽咪已經放哂o係車, 話容易攞比親友....
其他野都執好哂....um >.<
.

我都想搵人拍底佢, 可惜我同你一樣無人識 Crying or Very sad
回頂端
Car Chu
XXX.XXX.169.65

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 1:24 pm

**Car** 寫到:
Car Chu 寫到:
幸福大女人 寫到:
**Car** 寫到:
Car Chu 寫到:
生果要四個, 慘了我只預了兩個. 明天過大禮, 點算 Shocked

我今日去買生果時, 佢地話係雙數就ok, 4個即兩對就好d, 回禮方便, 但如果執生果籃, 有d都會執兩個而已 =)

我都好緊張呀 ^^

希望我地聽日一切順利啦 =)

同埋你訂生果籃, 你要同佢講明唔要咩生果, 橙 (慘), 梨(離), 瓜(死)
如果唔係佢同你執埋呢d生果就閉了

今日中午順利完成, 鬆一口氣. 我媽媽好滿意, 好開心. 男家走了之後仲同啲禮影相, 好高興. Laughing Laughing
生果籃係自己整, 我們都有買橙, 水晶梨, 佢地無人出聲喎!! 媽媽仲讚啲生果又大又靚, 好鍾意 Laughing

haha...我同你一樣呀, 都有買橙呀~ 不過都冇人出聲喎, 大家唔知就算喇 =)

總算順順利利, 開開心心, 之後我地仲一齊去飲茶添 ^^

因為男友之後仲要返工, 所以他們好快就走了
回頂端
kleeny
XXX.XXX.44.154

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 1:52 pm

過大禮這日我揀左星期日, 我同HONEY還有好多親友在場架, 所以這天好開心好熱鬧, 咁HONEY個朋友咪幫我地由男家出發影相影到去女家. 所以過大禮這個儀式我都有好多相.
回頂端