發表主題 回覆文章
Yuki
XXX.XXX.197.194

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 5:25 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
kleeny 寫到:
我都會用, 咁就唔洗一袋二袋, honey會早一日拎晒所有野去酒樓.
你地會唔會跟傳統結婚前一日唔見面呀?
我地就會由16號開始唔見面, 嘻嘻.....等佢掛我多d.

哈哈..我又冇諗過呢樣野喎, 因為 16/11 去擰衫, 所以一定會見呀..或者 17 號下晝就去阿媽度, 連 bf 電話都唔直接聽, 等佢掛下我 Laughing
回頂端
kleeny
XXX.XXX.44.154

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 5:35 pm

你就好啦可以16號攞衫,我就要17號先攞得呀!
所以17號實忙死.香港,九龍,新界去晒.
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.10.10

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 7:52 pm

BV1218 寫到:
Yuki 寫到:
下個禮拜日就係我地既 big day 啦, 大家準備成點呀?

diy 方面我只爭車頭公仔同幾個蝴蝶就完工, 今個 week 會搞掂....另外仲爭音樂 cd, 婚紗相 dvd 同埋座位表就 ok 啦...

大家加油!! Laughing

你就好啦.......我好似仲有好多野仲未搞掂呀!!!
今個星期 BOOKING 都密密麻麻 (要FINAL FITTING, 試妝等)
除左忙緊下星期BD 既野, 而家都忙緊執好自己新居,
而家仲要比阿媽煩, 佢要我盡快搬走左, 仲要全人類(包括我BF)返去幫佢手執執間屋喎!!!
我搬走左後想同阿妹轉房, 又想整靚間屋見人喎.........唉!!!!
真係比佢煩死呀!! Crying or Very sad

嘻, 你同你阿媽講, 我都未嫁點搬走晒d野喎 Laughing
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.10.10

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 7:54 pm

Yuki 寫到:
kleeny 寫到:
我都會用, 咁就唔洗一袋二袋, honey會早一日拎晒所有野去酒樓.
你地會唔會跟傳統結婚前一日唔見面呀?
我地就會由16號開始唔見面, 嘻嘻.....等佢掛我多d.

哈哈..我又冇諗過呢樣野喎, 因為 16/11 去擰衫, 所以一定會見呀..或者 17 號下晝就去阿媽度, 連 bf 電話都唔直接聽, 等佢掛下我 Laughing

我bd前一日實要見啦, 我唔放心我bf自己一個去攞野
花球果d, 一陣拎漏左, 有咩問題就麻煩, 我信佢唔過 Laughing
回頂端
tracy.chan
XXX.XXX.21.201

發表發表於: Sun Nov 11, 2007 9:20 am

我到big day 果日都會用一個大o急裝起晒d野,起碼唔使一袋二袋,膠箱又怕d兄弟難拎...

各位姊妹,仲有一個星期咋,一個星期後我地就嫁人啦..大家心情如何呀??
回頂端
BV1218
XXX.XXX.11.62

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 10:16 am

仲有一個星期咋!!! 好緊張呀!!!

但我已經開始放緊假啦, 而家仲有少少野未整好!!!
今日會 CONFIRM 埋花球&襟花, 整埋花車既佈置,
一兩日內CONFIRM 埋出席人數, 再編排坐位, 所有工作大至完成
可能等待BD來臨, 做個靚新娘啦!!!

但當日既行程仲有一個問題未決定啦!!!
就係 "回門" , 我想即日做埋, 但BF驚唔夠時間,
琴日同姊妹食飯, 個個都叫我即日做埋, 仲話一定要著掛回門架,
原本安排左返男家 換婚紗, 食飯, 就出發去註冊, 但我又唔想係男家換婚紗,
始終唔係咁好嘛, 所以我而家增取男家之後抽時間做回門, 係自己屋企換婚紗,
再係屋企習合所有花車, 一齊出發往註冊處!!

各位 JM 可否比少少意見我呢????
回頂端
kleeny

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:08 am

Crying or Very sad

kleeny 在 Mon Jun 06, 2011 6:32 pm 作了第 1 次修改
回頂端
kleeny

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:20 am

星期日就係我地的大日子,
昨晚我HONEY好攪笑咁向住我唱 "下星期妳要嫁比我啦!下星期妳要嫁比我啦"
笑死我. Laughing
回頂端
BV1218

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 11:49 am

kleeny 寫到:
昨晚我HONEY好攪笑咁向住我唱 "下星期妳要嫁比我啦!下星期妳要嫁比我啦"

好SWEET 喎!!! Laughing Laughing
回頂端
BV1218

發表發表於: Mon Nov 12, 2007 12:02 pm

kleeny 寫到:

但第日最遲三點係酒店 CHECK OUT , 又要去還衫
都驚唔夠時間回門!!!
所以姊妹提議我即日做埋回門, 辛苦都係辛苦一日喎!!!
如果揀第日回門, 最多早D CHECK OUT囉!! 我而家仲同BF商量緊!!!
回頂端