發表主題 回覆文章
豬玲玲
XXX.XXX.4.2

發表發表於: Thu Nov 08, 2007 1:22 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
chanhl, 我的美編終於搞好了,搞左咁耐真的會漚血...
等一下send給你看看, 你下午check email啦~
你取了相簿未呀? 如取了,掂唔掂呀?
回頂端
zita
XXX.XXX.23.189

發表發表於: Thu Nov 08, 2007 2:06 pm

豬玲玲 寫到:
chanhl, 我的美編終於搞好了,搞左咁耐真的會漚血...
等一下send給你看看, 你下午check email啦~
你取了相簿未呀? 如取了,掂唔掂呀?

我又睇得唔得呀? Embarassed Embarassed
回頂端
zita
XXX.XXX.23.189

發表發表於: Thu Nov 08, 2007 2:09 pm

笨熊 寫到:
THANKS chanhl, zita.. (過大禮資料)

咁到時大家記得"再聯絡"呀!!!

還有問問依甸園註冊的姊妹們!! 有沒有地圖, 我覺得依甸園網頁那張地圖只係大範圍, 我想問有無係指明係商場點行去禮堂??? 及依甸園會不會比譤請卡? OR只可以係網頁Download ??

THANKS

因為我06年book伊甸園,所以佢話有12張邀請咭law
回頂端
豬女女
XXX.XXX.161.245

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 12:54 am

笨熊 寫到:
PCSC,

我應該跟團呀, 因為我和BF係第一次去日本.... 我會參加東瀛遊呀!!!

問問各位, 你地有無過大禮的LIST, 我想知做足和簡易係點? 簡易咁利是係包幾多? 如買D又唔買D??? (例如椰子買) 及.. 過大禮是不是要雙份, 過左來女家, 再拎一份回男家?? 事源二家都說無所謂(其實好有所謂) 所以為有我地做細既去攪, 但我地又蒙下蒙下.. 所以問問大家意見!!!

還有..各位... 不如婚期之後.. 我地再去"婚禮後記" 或 "婚後生活" 再聯絡呀... 我仍想和你地KEEP聯絡, 留言呀!!!

我都會跟團呀, 實在無時間再plan, 東瀛遊都係我心水, 因為我睇中咗一個6日團, lee個行程只得永安同東瀛遊有, 而家好心急快d出到價錢啦!
回頂端
PCSC
XXX.XXX.105.221

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 9:54 am

豬女女 寫到:
笨熊 寫到:
PCSC,

我應該跟團呀, 因為我和BF係第一次去日本.... 我會參加東瀛遊呀!!!

我都會跟團呀, 實在無時間再plan, 東瀛遊都係我心水, 因為我睇中咗一個6日團, lee個行程只得永安同東瀛遊有, 而家好心急快d出到價錢啦!

妳地都係跟團參加東瀛遊, 可能有機會成為團友喎! 我打算買packing 自由行東京7日, 不過仲未去搵呀! Laughing
回頂端
笨熊
XXX.XXX.54.181

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 10:09 am

豬女女, PCSC

我打去東瀛遊問.. 未有1月的團... 不過佢地話都係和聖堛GD差不多..只係價錢可能會平少少.. 因為未到新年!!

我想去北海道, 但有朋友去過話我適應唔到天氣, 未必玩得開心... 話第一次去左東京先... 及去東京話選自由行好玩D.... 我都心大心細.... 原本打算想北海道 + 東京!! 7天團!! 現在仍未決定...

豬女女... 你會幾號出發呀?? 我婚期只係拎到31號... 1/2就要返工!!!
回頂端
PCSC
XXX.XXX.105.221

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 11:00 am

笨熊 寫到:
豬女女, PCSC
我打去東瀛遊問.. 未有1月的團... 不過佢地話都係和聖堛GD差不多..只係價錢可能會平少少.. 因為未到新年!!

我想去北海道, 但有朋友去過話我適應唔到天氣, 未必玩得開心... 話第一次去左東京先... 及去東京話選自由行好玩D.... 我都心大心細.... 原本打算想北海道 + 東京!! 7天團!! 現在仍未決定...

豬女女... 你會幾號出發呀?? 我婚期只係拎到31號... 1/2就要返工!!!

笨熊,
如果妳唔想煩又要plan行程就跟團啦!因為我去過日本, 好多景點唔想再去, 所以我選擇自由行, 妳既婚假咁長, 時間好充裕, 妳可以慢慢安排! Laughing
回頂端
笨熊
XXX.XXX.54.181

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 3:22 pm

PCSC,

係呀..我和BF都係第一次去... 加上話如果去北海道就要跟團方便D, 車程問題喎... 所以就會選跟團!!

唔知我地到時會不會同一班機...... 但大家又唔知大家咩樣.... 又好似幾難相遇!!!
回頂端
elaine07
XXX.XXX.243.242

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 6:20 pm

大家好呀,我同男朋友都係1月19結婚呀,今日第一次上黎這個FORUM, 原黎真係咁多SIS係這日結婚呀....追左好耐,先睇左幾十頁咋,仲有百幾頁未睇,你地好勁呀,咁快整左咁多野,好羡慕呀,我仲有好多野未整。希望你地多多指教。

請問你地有冇人係只註冊行禮,唔擺酒架?我自己會係EDEN HALL 28註冊,有冇SIS同我一樣架?佢個HALL好大,你地認為100人會唔會顯得個場好冷清呀?仲有呀,大家印左觀禮咭未呀,有冇樣版可以參考下呀?

剛剛見你地講緊度蜜月旅行,我地都諗住係1月21日出發去北海道呀,唔知你地知唔知東X遊幾時出價錢呢?我前幾日問過,佢地話要十一月尾或者十二月頭先有,咁到時先睇,會唔會好遲呢。除左東X遊,跟邊間旅行社好D。

另外,仲想問下,你地係邊度租車、買花球和買結婚介指呀,這幾樣野我地仲未開始睇呀,會唔會太遲呀?

問題好多,希望大家抽時間幫我解答。謝!
回頂端
Eeyore & Piglet
XXX.XXX.0.1

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 9:51 pm

大家好呀, 好耐好耐好耐好耐冇上嚟esd 啦. 大家準備成點呀?
我就好似準備得七七八八又好似好多嘢都未攪咁!? Shocked

最慘係今日上磅發現肥咗呀....要快d減返2-3磅至得 Mad
回頂端