發表主題 回覆文章
小花candy
XXX.XXX.89.19

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 8:09 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Rachel Kwan 寫到:
小花candy 寫到:
因為我見好靚呀,我仲未整,而家先開始整咋~我想問下你係買一張張印花咭紙﹖然後自己cut﹖

thank you~!
係呀~呢個方法比較易做同便宜~

另一個方法係用白card,用電腦整埋pattern 印
但會好waste 墨,同埋要用好少少既printer 先靚

仲有個方法係買for 印卡片專用既紙
就唔洗自己剪,不過好貴下~

我諗住買一張張大既然後自己cut細佢咋,我見你張張唔同花,好靚呀~我而家先係到追番d post~
回頂端
Monchhichi_pooh
XXX.XXX.189.223

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 12:24 am

我之前試左整一枝簽名筆, 無用過, 但最近打開, 發現寫不出, 係咪唔可以咁做整呢?另外, 大約30圍, 要幾多枝筆好呢?
回頂端
anitachs
XXX.XXX.168.79

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 10:44 am

Monchhichi_pooh 寫到:
我之前試左整一枝簽名筆, 無用過, 但最近打開, 發現寫不出, 係咪唔可以咁做整呢?另外, 大約30圍, 要幾多枝筆好呢?

when you make it ar???
I already make it few mths before la...

anitachs
回頂端
依利安
XXX.XXX.80.182

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 12:23 pm

6枝差不多啦..... 註冊需唔需要用呢??
回頂端
XXX.XXX.189.50

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 10:07 am

anitachs 寫到:

I already make it few mths before la...

anitachs

我八月到整的
回頂端
XXX.XXX.189.50

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 10:08 am

依利安 寫到:

6枝差不多啦..... 註冊需唔需要用呢??

唔駛呀, 因為我會係酒店証婚呢
回頂端
Yesido88
XXX.XXX.66.90

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 2:19 am

請問各位姊妹, 3mm打孔機邊度有得買呀?

另外, Winnie1018 個蜜糖包得好靚, 個Thank You牌仔好掂, 我都試下整先~
回頂端
anitachs

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 10:42 am

anitachs 寫到:

anitachs

我八月到整的

I am also made in Aug ar..... but I make 8 pens... so enough gala... even some of them cannot write

anitachs
回頂端
anitachs

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 10:43 am

Yesido88 寫到:
請問各位姊妹, 3mm打孔機邊度有得買呀?

另外, Winnie1018 個蜜糖包得好靚, 個Thank You牌仔好掂, 我都試下整先~

I see a JM said can buy from MegaBox

anitachs
回頂端
allisonfu
XXX.XXX.81.204

發表發表於: Wed Nov 14, 2007 1:57 pm

我想問下, 個簽名筆的"手拉花"係咩嚟ga? 邊度可以買到呀?
回頂端