發表主題 回覆文章
Rachel Kwan
XXX.XXX.128.65

發表發表於: Mon Nov 05, 2007 7:53 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
cherrycherry 寫到:
Rachel Kwan 寫到:
仲有台灣水水「筱雅」做的筆

我想問呢d筆點整ga??好靚呀 Laughing

你識唔識整絲襪豬豬呀?!
其實佢用絲襪豬豬代替左花花~
回頂端
anitachs
XXX.XXX.151.56

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 12:58 am

整左支羽毛筆LA

anitachs

圖像016a.jpg  Filesize: 200.74 KB  瀏覽次數: 1347 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Rachel Kwan
XXX.XXX.12.81

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 9:20 am

anitachs 寫到:
整左支羽毛筆LA

anitachs

勁呀anita, 靚到可以賣~!
very good ar!!!!
回頂端
anitachs
XXX.XXX.168.79

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 10:56 am

anitachs 寫到:
整左支羽毛筆LA

anitachs

勁呀anita, 靚到可以賣~!
very good ar!!!!

no ar... if you see it clearly..... I stick the fur at the head of pen and then other use the pearl color white cloth to swap the pen only......

the quality not so good...... but other guests would not see lor

anitachs
回頂端
小花candy
XXX.XXX.89.19

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 11:02 pm

upload 返d 新作先

先o來一張入場座位紙

rachel,我想問下係d入場座位紙係咪係咁用printer print就ok架啦﹖
回頂端
幸福大女人
XXX.XXX.8.195

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 11:18 pm

小花candy 寫到:

先o來一張入場座位紙

rachel,我想問下係d入場座位紙係咪係咁用printer print就ok架啦﹖

唔係用咩print? Rolling Eyes
回頂端
Rachel Kwan
XXX.XXX.12.81

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 9:29 am

小花candy 寫到:

先o來一張入場座位紙

係呀~我用左d 靚少少既card紙
加埋我屋企部古老inkjet printer 印~
回頂端
依利安
XXX.XXX.80.183

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 10:56 am

小花candy 寫到:

先o來一張入場座位紙

小心手濕wor.... 因住化晒....
回頂端
小花candy
XXX.XXX.89.19

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 7:51 pm

小花candy 寫到:

先o來一張入場座位紙

因為我見好靚呀,我仲未整,而家先開始整咋~我想問下你係買一張張印花咭紙﹖然後自己cut﹖
回頂端
Rachel Kwan
XXX.XXX.129.172

發表發表於: Wed Nov 07, 2007 8:07 pm

小花candy 寫到:
因為我見好靚呀,我仲未整,而家先開始整咋~我想問下你係買一張張印花咭紙﹖然後自己cut﹖

thank you~!
係呀~呢個方法比較易做同便宜~

另一個方法係用白card,用電腦整埋pattern 印
但會好waste 墨,同埋要用好少少既printer 先靚

仲有個方法係買for 印卡片專用既紙
就唔洗自己剪,不過好貴下~
回頂端