發表主題 回覆文章
Cathy'貓
XXX.XXX.208.118

發表發表於: Sun Nov 04, 2007 4:42 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
今日我有上過去睇,
d wg確係好令,
之後我又行左去7樓睇新娘天地,
發現新娘天地的appt no.同灰姑娘的傳單上的電話no.一樣,
懷疑兩間鋪有關連....
但兩間的package價錢不同,
很奇怪~~
回頂端
Shirley YY
XXX.XXX.101.23

發表發表於: Sun Nov 04, 2007 5:11 pm

Cathy'貓 寫到:
今日我有上過去睇,
d wg確係好令,
發現新娘天地的appt no.同灰姑娘的傳單上的電話no.一樣,
很奇怪~~

他們是姊妹公司。不過佢地話衫的質素有不同。
回頂端
Cathy'貓
XXX.XXX.208.118

發表發表於: Sun Nov 04, 2007 9:17 pm

的確灰姑娘wg很美,
但新娘天地eg也不差,
下次我帶媽媽上去看看,
如果她也喜歡的話便join了...
回頂端
Bbu
XXX.XXX.160.132

發表發表於: Sun Nov 04, 2007 10:31 pm

引言回覆:
今日我有上過去睇,
d wg確係好令,
很奇怪~~

兩間係有關係架,但好似話新娘天地多鋼紗款,而灰姑娘就多D其他款好似A-LINE咁囉,最緊要睇下自己啱邊D。 Wink
我就一去就去左灰姑娘,仲即刻JOIN埋,無睇過新娘天地,所以唔知呀。
回頂端
bearpig
XXX.XXX.40.253

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 12:13 am

星期六去會展,
見到佢地既booth,
如果join $3880 既 plan 會free 多一件
真係激死...
等我之前仲要加 $900 多一件 tim Crying or Very sad
回頂端
Bbu
XXX.XXX.111.12

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 10:18 am

引言回覆:
星期六去會展,
見到佢地既booth,
真係激死...
等我之前仲要加 $900 多一件 tim

算啦,我諗大家都係,我之前聽D jm講過話佢地唔會擺ooth,話人手唔夠,所以先上去book,諗住都差唔多,不過真係無辦法啦,可能到依家先book又有d衫俾人hold左呢。
回頂端
irene2008
XXX.XXX.89.20

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 11:34 am

請問大家知唔知攞衫當日, 要比幾多錢做按金??
$1500按金一件定$2000按金一件定係一個總數比??
回頂端
bearpig
XXX.XXX.42.114

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 10:37 pm

Bbu 寫到:
引言回覆:
星期六去會展,
見到佢地既booth,
真係激死...
等我之前仲要加 $900 多一件 tim

算啦,我諗大家都係,我之前聽D jm講過話佢地唔會擺ooth,話人手唔夠,所以先上去book,諗住都差唔多,不過真係無辦法啦,可能到依家先book又有d衫俾人hold左呢。

係啦...
我之前就係因為咁,
所以先上去book

另一方面睇
如果佢多d客都好既,
可以入多d衫,
比大家簡,
我可能就趕唔切了
因為下月我去confirm衫喇
回頂端
Bbu
XXX.XXX.1.190

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 11:37 pm

引言回覆:
請問大家知唔知攞衫當日, 要比幾多錢做按金??
$1500按金一件定$2000按金一件定係一個總數比??

我記得好似係$1500一件,如果你租8件,咁咪$12,000囉,好似係咁呀,我淨係記得佢話收cheque咋。
回頂端
2222e
XXX.XXX.66.69

發表發表於: Fri Nov 09, 2007 1:49 pm

我有去今次Wedding expo但係就無行過去灰姑娘個booth到....因為佢話今次主要sale影相....原來係expo join可以加多一件eg呀....如果我就咁上去join既話要返expo個優惠....唔知得唔得呢!!
回頂端