發表主題 回覆文章
Rachel Kwan
XXX.XXX.222.141

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 5:11 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位姊妹,金鐘&中環店既service 好好多
而且d 款會young d
回頂端
mobi
XXX.XXX.96.225

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:14 am

Rachel Kwan 寫到:
各位姊妹,金鐘&中環店既service 好好多
而且d 款會young d

係ar千其唔好去cwb, 佢地真係好有問題架, 我係cental 租架, ling 同william 既service very good
回頂端
oa
XXX.XXX.67.216

發表發表於: Sun Oct 28, 2007 4:44 pm

唉??

我未來老公想做套新家
咁係咪去金鐘個度可以有7折呀????

本來念住睇下今次expo有冇~

我地12月註冊要著~~~
回頂端
Chi1207
XXX.XXX.203.151

發表發表於: Sun Oct 28, 2007 7:58 pm

oa,

同我講0個位 sales 叫 阿Ling.
其實佢講比我聽時,係講得好快.
不過我同另外兩位朋友都聽到, 應該冇錯啦.

你可以打電話去金鐘分店問0下佢 confirm 先.
回頂端
fishymeow
XXX.XXX.229.48

發表發表於: Mon Oct 29, 2007 10:44 am

Chi1207 寫到:
剛剛都係金鐘間分店問過, 佢地都話唔會 join 黎緊0既 expo.
通常會年頭先 join.
個 sales 仲叫我如果可以的話就等到 expo 先. 因為價錢會更平.

另外, 而家因為金鐘分店新開張,佢地做緊 7 折優惠.
如果真係等唔到 expo, 而家去佢地度睇下都好丫.

7折???
知唔知做到幾時呢??
咁去租男禮有冇得7折呢
回頂端
Chi1207
XXX.XXX.235.222

發表發表於: Mon Oct 29, 2007 12:25 pm

應該有架.
我問佢時, "租"同"造衫"都有問.
如果冇聽錯, 阿Ling 話全部都有 7 折 promotion 的.
(因為佢講野個 speed 真係好快)

穩陣起見, 你可以打電話比佢, confirm 0左先.
回頂端
Chi1207

發表發表於: Mon Oct 29, 2007 12:32 pm

仲有, 我都係問佢個 promotion 做到幾時.
不過佢都唔知道.
佢話都要等公司通知.

不過如果係年尾要著的話,而家問都差唔多啦.
要預留時間造或者改衫麻.
回頂端
maggiemm
XXX.XXX.251.41

發表發表於: Mon Oct 29, 2007 1:28 pm

hello各位

我對e-rave都好有興趣,但我BD係18年12月28日,現在你地話有折,現在join會唔會太早呢?
回頂端
maggiemm
XXX.XXX.251.41

發表發表於: Mon Oct 29, 2007 1:29 pm

sorry打錯字係08年12月28日呀
回頂端
Chi1207

發表發表於: Mon Oct 29, 2007 1:39 pm

maggiemm 寫到:
sorry打錯字係08年12月28日呀

我 bd 都係 08 年.
個 sales (阿Ling) 話佢地0既價錢係 expo 會再平d.
所以我會再睇定先.
回頂端