發表主題 回覆文章
R.C
XXX.XXX.243.252

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 3:10 pm

廣告贊助 [隱藏]
好靚呀..
係咪認衫就知道七股仲有咩景點?!

Vanessa_n_n 寫到:
Dear RC、Cherry、Irene 、Shan & Kei、linglingvivian,

我upload哂d NY相喇,pm左你地條link~ 你地去check下pm丫! Laughing

From Vanessa
回頂端
irene2008
XXX.XXX.89.20

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 3:26 pm

R.C

ohicic~原來係有人打電話來confirm~ 都覺得奇怪, 我好似無比我個地址佢地的, ha, 都唔知佢點寄比我~~

另外我問左王經理, 佢話唔會比返0的美工圖我地的, 係因為佢同設計公司的合約問題, NY 都係收到佢地像數低的美工圖, 沒有原稿~
回頂端
YANNISYU
XXX.XXX.186.50

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 4:20 pm

R.C 寫到:
Cherry,
有衫租tim呀?
唔知價錢點呢?
o係香港本身有衫定係台灣ship過來?!

我約左曾小姐禮拜三去佢地舖頭拎碟,到時等我睇下d衫再report比你地聽丫!

地址:旺角旺角道97號王子大廈1樓D室(馬會隔離)

係咪依家HK有店舖?
你地係點樣联絡架?
今次11月2-4灣仔EXPO會唔會有?
或者11月17-18九展有無?
THX,因為我哩兩次EXPO要決定JOIN邊間,打算4月去影
回頂端
cherrycyn585
XXX.XXX.41.183

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 11:40 pm

YANNISYU 寫到:
R.C 寫到:
Cherry,
有衫租tim呀?
唔知價錢點呢?

我約左曾小姐禮拜三去佢地舖頭拎碟,到時等我睇下d衫再report比你地聽丫!

係咪依家HK有店舖?
你地係點樣联絡架?
THX,因為我哩兩次EXPO要決定JOIN邊間,打算4月去影

係呀, 佢o地現在有間 office o羅, 不過你最好打個電話給香港負責人曾小姐約了佢先, 因為佢好多時都唔在店舖架...
佢地會在11月17-18 在九展擺呀....你入到去右手邊就係紐約時尚了.....你可以同曾小姐了解下先, 之後才去 expo 睇佢o地o的相都ok 架....
回頂端
Vanessa_n_n
XXX.XXX.187.18

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:23 am

cherrycyn585 寫到:

Vanessa, 未收到你 NY o的相喎.......麻煩你再 pm 多次給我. thankssss

再send左,你去check下丫! Very Happy
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:25 am

R.C 寫到:
唔知影出來靚唔靚呢?!如果ok既,就叫我個fd去台中影,唔洗同我一樣景「撞」哂嘛~ Razz

HA...我以為你話如果ok再去影多次...

傻喇,我只係諗住介紹朋友去佢地地影jei~
影咁多次真係人都癲呀!我bf殺左我都似~ Wink

哈, 你咁鐘意影相, 你應該試埋香港影個 sytle, 你可以唔影室內, 叫攝影師去室外影, 睇下拍出黎同台灣有冇唔同分別......
係呢, Vanessa, 你個 big date 係咪明年呀???

哈哈,我想影架,但bf一聽就皺哂眉、擰哂頭咁~~~ 所以冇得諗~ Wink

係呀,我BD係2008-12-30,仲有年幾先到~

你就快喇喎,搞成點呀?
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:27 am

Vanessa,

同埋我想睇埋你在 "薇薇" 影果的相呀~~ 睇下台北風景靚唔靚.

唉,唔好講喇!"薇薇" 後期服務勁唔得!!!要睇相,就要等HK修片confirm ok先可以,即最快都要2個月呀~~ 一日未confirm修片滿意,一日都咪洗止意copy d影走~~~ 好唔鍾意佢地既做法!未比錢前就乜都得,比哂錢後就乜都「唔得」! Evil or Very Mad
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:29 am

R.C 寫到:
好靚呀..
係咪認衫就知道七股仲有咩景點?!

可以咁講既,我去鹽山果日著左兩套衫,一套鮮紅直身裙,一套粉紅layer裙~ 咁你就知果日既路線會有邊d景點可以影~
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:36 am

YANNISYU 寫到:
R.C 寫到:
Cherry,
有衫租tim呀?
唔知價錢點呢?

係咪依家HK有店舖?
你地係點樣联絡架?

HiHi,佢地而家有舖頭o係旺角,地址:地址:旺角旺角道97號王子大廈1樓D室(馬會隔離)

你可以打比曾小姐(佢地HK區經理)問下details先,她好好人架! Laughing 我果時join都唔係through expo,係直接打比佢架!佢唔會迫人join,只係會introduce information to u,你如果聽完有興趣可以約時間上佢地舖頭o係電腦睇相片+不同景點拍出來既感覺。

11月17-18佢地會來九展,哈哈,到時我同bf都會去探佢地~ Very Happy

但你去expo時一定要小心,唔好一坐低就心軟join,一定要睇哂、聽哂咁多間,諗清楚先「番兜」,如果唔係,好容易比人呃架!我果時第一次去expo,一入門口就比「薇薇」捉住走唔luck,局住join左package喇! Crying or Very sad

Vanessa_n_n 在 Sat Oct 27, 2007 1:37 am 作了第 1 次修改
回頂端
R.C
XXX.XXX.21.152

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 1:36 am

Cherry, Vanessa..
Check PM please..
回頂端