發表主題 回覆文章
Vanessa_n_n
XXX.XXX.187.18

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 6:12 pm

廣告贊助 [隱藏]
R.C 寫到:
Vanessa_n_n 寫到:
唔知影出來靚唔靚呢?!如果ok既,就叫我個fd去台中影,唔洗同我一樣景「撞」哂嘛~ Razz

HA...我以為你話如果ok再去影多次...

傻喇,我只係諗住介紹朋友去佢地地影jei~
影咁多次真係人都癲呀!我bf殺左我都似~ Wink
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 6:13 pm

R.C 寫到:
irene2008 寫到:
當然覺得啦, 鹽山要坐好耐車程先到, 去到就真的得幾個鹽山, 橋同埋湖邊, 不過影出來的相都好似雪山咁, 都幾勁; 墾丁就多好多景, background colorful 好多, 好大自然 feel~

真係可以好似雪山?
即係homepage 果d唔係執出來?

homepage果d應該淨係執左樣,background冇搞過~
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 6:20 pm

Dear RC、Cherry、Irene 、Shan & Kei、linglingvivian,

我upload哂d NY相喇,pm左你地條link~ 你地去check下pm丫! Laughing

From Vanessa
回頂端
小Coey
XXX.XXX.187.217

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 6:53 pm

Vanessa_n_n:

想問下NY個網地址..因為上網打"紐約時尚"都有幾個SHOW出來

請問你地TOTAL俾左幾錢??有幾張相??

可唔可以分享下D相??

唔該晒~ Smile
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 8:10 pm

小Coey 寫到:
Vanessa_n_n:

想問下NY個網地址..因為上網打"紐約時尚"都有幾個SHOW出來

請問你地TOTAL俾左幾錢??有幾張相??

可唔可以分享下D相??

唔該晒~ Smile

你好呀~~

係呀,台南果邊真係有好多間「xx紐約時尚」~ 但我地呢度全部人都係去屏東果間影架!就算你去verywed(台灣結婚網)search果間,都唔係我地join果間來架!

「紐約時尚」個homepage:http://www.ny1999.com/index.php

我個package detail可以睇番P.39既sharing~

相片我就pm左比你!你有乜唔明可以再問~ 希望幫到你! Smile
回頂端
irene2008
XXX.XXX.236.232

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 10:42 pm

我想問下大家, 0的相簿 NY 係唔係寄速遞到屋企??
咁大約係幾多錢郵費呢??
回頂端
cherrycyn585
XXX.XXX.33.89

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 1:32 pm

Dear RC、Cherry、Irene 、Shan & Kei、linglingvivian,

我upload哂d NY相喇,pm左你地條link~ 你地去check下pm丫! Laughing

From Vanessa

Vanessa, 未收到你 NY o的相喎.......麻煩你再 pm 多次給我. thankssss
回頂端

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 2:00 pm

R.C 寫到:
唔知影出來靚唔靚呢?!如果ok既,就叫我個fd去台中影,唔洗同我一樣景「撞」哂嘛~ Razz

HA...我以為你話如果ok再去影多次...

傻喇,我只係諗住介紹朋友去佢地地影jei~
影咁多次真係人都癲呀!我bf殺左我都似~ Wink

哈, 你咁鐘意影相, 你應該試埋香港影個 sytle, 你可以唔影室內, 叫攝影師去室外影, 睇下拍出黎同台灣有冇唔同分別......
係呢, Vanessa, 你個 big date 係咪明年呀???
回頂端

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 2:01 pm

Vanessa,

同埋我想睇埋你在 "薇薇" 影果的相呀~~ 睇下台北風景靚唔靚.
回頂端
R.C
XXX.XXX.243.252

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 2:57 pm

irene2008 寫到:
我想問下大家, 0的相簿 NY 係唔係寄速遞到屋企??
咁大約係幾多錢郵費呢??

係去到屋企...唔記得二百幾定三百幾..
速唔速遞就唔知..前一日Vicky 打來同我confirm 地址..
第二晚就收到喇..
如果隔日既速遞..無理由咁平掛...
可能成批send 左來香港先再分番開送掛..
總之就平啦..我記得去EXPO..
台北有間公司話大約$800~$1000..
實際係咪就唔知喇.
回頂端