發表主題 回覆文章
Vanessa_n_n
XXX.XXX.187.18

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
shan & kei 寫到:
vanessa:

有一段時間無上黎, 原來你已經影完啦!
睇到你d post 好開心丫! 我諗你一定影得好開心又滿意, 可以pm 你d 靚相比我睇嗎?
我好同意NY D 服務好好....
Tiffany 同 曾小姐 (kelsey) 都真係好好, 佢地真係用個"心" 黎做生意, 真係好小生意人咁好架!
話說我join NY 係偶然的, 本來我去展示時打算join台北的攝影公司, 點知比佢地小琉球個景吸引咗, 一坐下傾傾下覺得佢地真係好有誠意便join 了,
果日只得我一個人去, 我 b fd 無去, 之後我地有d意見不合, 但kelsey 真係好細心好溫柔咁同我傾同解決........
我真係好感動架, 之後我同男友有共識決定去佢地度影, kelsey ,我同tinffany都好開心可以去佢地到影.....我真係好感受到佢地好有heart架!

tiffany好周到架!真係非常好丫!我地下年3月先去影, 佢已經一早同我plan了行程仲send埋比我tim, 我真係好滿意佢地服務, 而且對佢地好有信心.... Very Happy
好想快d去影丫~~影完我一定會post出黎同大家分享架!

係呀,NY真係冇乜「商業味道」,所以成個過程都好舒服!哈哈,今時今日既服務態度應該係咁架嘛!

係呀,曾小姐真係好好人架~ 當佢知道我join左ViVi後,再contact佢(當時我未join NY架),佢好好人不停remind我台北既舖頭有d乜要注意,唔好去到比人厄錢,哈哈,「教路」仲多過同我explain NY's package~ 好搞笑!

好彩你同bf最後都冇因為影相既事鬧交咋!好期待你地番黎同我地分享!!!

係呢,你會去邊度影呀?
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:45 pm

R.C 寫到:
Vanessa_n_n 寫到:
我地都唔知呀,打算風第二日就哂到暈!但都有時有「過雲雨」

咁你覺得墾丁靚d定七股鹽山靚d?

墾丁靚d,鹽山其實可以影既景唔係太多~ 墾丁景色比較多樣化~
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:53 pm

irene2008 寫到:
R.C 寫到:
今日拎左CD-Rom,但未得閒upload哂d相~~ upload住一張比你地睇先~~
o係墾丁影既~

haha..好搞笑...
點解你打風都咁好天既?

我地都唔知呀,打算風第二日就哂到暈!但都有時有「過雲雨」

Vanessa_n_n,

你的相好靚呀~~ 打風都咁好天, 個天好藍, 影得好靚~

都係多得王經理好好好人!日日上網幫我check住天氣~

好似我之前既sharing咁,講到最初既planning係:8/10 墾丁 --> 9/10 鹽田

但點知唔好彩突然打風,就變左8/10室內 --> 9/10 墾丁 --> 10/10 鹽田

但9號果日朝早,王經理再幫我地check天氣,又打電話去兩個地方去問,得出既答案係鹽田比較好天,所以又變左9/10去鹽田先~ 10/10影墾丁時個天先咁靚架!如果唔係,都可能係cloudy~
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:55 pm

cherrycyn585 寫到:
今日拎左CD-Rom,但未得閒upload哂d相~~ upload住一張比你地睇先~~
o係墾丁影既~

哈哈, 你們天氣真係幾好喎...都唔似打風咁~~
睇得出你兩個都好鐘意影相呀~~~
咁你在NY 埋單要幾錢呀!!!! 最後係咪 Vivi service 你們呢?

哈哈,埋單價錢~ 我pm比你吧!
ViVi都有serve我地,但大多數時間係我地禮服小姐~~~ 我唔記得問佢個名!下次去expo要問番佢地先!!!
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:57 pm

PM 左你 lar, 我都想睇下你的相呀 ~ Can you pm me?

收到喇!原來你地都去左鹽山呀!哈哈,你覺唔覺得墾丁好似靚d?

我而家upload緊NY d相上網,應該今晚可以睇得~~~ 我搞掂pm條link比你丫!
回頂端
irene2008
XXX.XXX.89.20

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 4:01 pm

當然覺得啦, 鹽山要坐好耐車程先到, 去到就真的得幾個鹽山, 橋同埋湖邊, 不過影出來的相都好似雪山咁, 都幾勁; 墾丁就多好多景, background colorful 好多, 好大自然 feel~
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 4:07 pm

當然覺得啦, 鹽山要坐好耐車程先到, 去到就真的得幾個鹽山, 橋同埋湖邊, 不過影出來的相都好似雪山咁, 都幾勁; 墾丁就多好多景, background colorful 好多, 好大自然 feel~

係呀,尋日曾小姐話遲d會有新景:台中小瑞士清境農場+日月潭,都係會影2天~ 香港好多旅行團都會去清境農場住小木屋呢,唔知影出來靚唔靚呢?!如果ok既,就叫我個fd去台中影,唔洗同我一樣景「撞」哂嘛~ Razz
回頂端
R.C
XXX.XXX.88.61

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 4:34 pm

唔知影出來靚唔靚呢?!如果ok既,就叫我個fd去台中影,唔洗同我一樣景「撞」哂嘛~ Razz

HA...我以為你話如果ok再去影多次...
回頂端
irene2008
XXX.XXX.89.20

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 4:36 pm

R.C 寫到:
唔知影出來靚唔靚呢?!如果ok既,就叫我個fd去台中影,唔洗同我一樣景「撞」哂嘛~ Razz

HA...我以為你話如果ok再去影多次...

我都以為係~~ hahahaha....... Embarassed
回頂端
R.C
XXX.XXX.88.61

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 4:46 pm

真係可以好似雪山?
即係homepage 果d唔係執出來?
回頂端