發表主題 回覆文章
irene2008
XXX.XXX.89.20

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 8:37 am

廣告贊助 [隱藏]
Vanessa_n_n 寫到:
R.C 寫到:
今日拎左CD-Rom,但未得閒upload哂d相~~ upload住一張比你地睇先~~
o係墾丁影既~

haha..好搞笑...
點解你打風都咁好天既?

我地都唔知呀,打算風第二日就哂到暈!但都有時有「過雲雨」

Vanessa_n_n,

你的相好靚呀~~ 打風都咁好天, 個天好藍, 影得好靚~
回頂端
cherrycyn585
XXX.XXX.33.89

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 1:55 pm

今日拎左CD-Rom,但未得閒upload哂d相~~ upload住一張比你地睇先~~
o係墾丁影既~

哈哈, 你們天氣真係幾好喎...都唔似打風咁~~
睇得出你兩個都好鐘意影相呀~~~
咁你在NY 埋單要幾錢呀!!!! 最後係咪 Vivi service 你們呢?
回頂端
cherrycyn585
XXX.XXX.33.89

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 1:58 pm

irene2008 寫到:
Hi Vanessa_n_n, R.C & cherrycyn585,

睇左你0的 posts 知你在NY 玩得好開心咁, 我8月去0個時都係打風的, 日日下大雨, 個天黑黑咁, 0的相好多都影到好多黑雲呀~ 不過我同 bf 個樣都影得好自然好開心, 個 background 係欠左0的藍天 lor~

同大家講近況啦~ 我剛剛收到哂所有美工圖, 可能我要求唔係咁高, 唔洗點改就ok左, 佢地話下個月就會寄到香港, 前前後後夾埋都係4個月 jar, 現在我的心情好緊張呀~~

Irene, 你真係要求唔高喎, 改一次就ok, 咁你都好快可以收到相了.......可能他幫你們影得好好, 所以唔洗點改. 不過他們個 file 實在太大, 下載時間都要好長, 有少少麻煩呀!! 快pm 你o的相比我 look look~~~ thxxxxx
回頂端
irene2008

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 2:57 pm

cherrycyn585, 我 PM 左你 lar~

我影0個時日都有好多黑雲, 其實0的相個 background 無藍天咁靚, 我同 bf 都係比較怕羞0的, 影出來都唔夠你地影得咁活潑~

我想問下大家, 咁 NY 整的美工 files 用E-mail send 比我個像數好低, NY 有無比返個像數高的美工圖比你地 ??
回頂端
R.C
XXX.XXX.88.61

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:22 pm

我想問下大家, 咁 NY 整的美工 files 用E-mail send 比我個像數好低, NY 有無比返個像數高的美工圖比你地 ??

我冇..我以為佢會燒落最尾隻CD到 tim...都冇..
回頂端
Vanessa_n_n
XXX.XXX.187.18

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:31 pm

cherrycyn585 寫到:
R.C 寫到:

我約左曾小姐禮拜三去佢地舖頭拎碟,到時等我睇下d衫再report比你地聽丫!

地址:旺角旺角道97號王子大廈1樓D室(馬會隔離)

好丫..睇下我地有冇discount...嘻..

我估唔多唔少都會比番o的 discount 你o既, 起碼唔會好似金都比人扼先啦......我只在金都 book 了佈置場地同埋攝影咋...其餘o的野都係朋友介紹才會去訂.

Cherry,我尋日上左去睇喇~!舖頭唔算好大,所以衫既選擇比較少~ 多數都係公主款~ 價錢同出面既差唔多,最平既package係$2090租3件禮服~ 呢個已經係折左既價錢~

我諗佢地要入多d 台灣style先得!我覺得「求愛」d衫幾靚,唔明點解唔入?!
仲有,如果多d A-line就好喇!香港冇乜靚A-Line~
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:34 pm

Hi Vanessa_n_n, R.C & cherrycyn585,

睇左你0的 posts 知你在NY 玩得好開心咁, 我8月去0個時都係打風的, 日日下大雨, 個天黑黑咁, 0的相好多都影到好多黑雲呀~ 不過我同 bf 個樣都影得好自然好開心, 個 background 係欠左0的藍天 lor~

同大家講近況啦~ 我剛剛收到哂所有美工圖, 可能我要求唔係咁高, 唔洗點改就ok左, 佢地話下個月就會寄到香港, 前前後後夾埋都係4個月 jar, 現在我的心情好緊張呀~~

哈哈,我都可以睇下你d相嘛? Question Smile

岩岩打完風之後果日個天真係唔得,但好彩既係我同bf預鬆左d時間,所以可以delay一日先影外景,如果唔係,我諗都會係陰天background~ 但最感動既係佢地除左幫我地delay一日影外景外,原先既日子仲比哂我地影室內添~ 變相影2天既價錢可以影3日,「so」左~ Razz
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:35 pm

R.C 寫到:
我同女友去今年四月去影都冇咩藍天...
不過我可以肯定..如果太好天我地跟本打唔開隻眼..
我地去到墾丁有少少太陽已經好辛苦..
阿壽話個個香港人都係咁...

哈哈,我地都係呀!哂少少就會皺眉~ 出來d相顏色係靚呀,但個樣咁醜怪就唔要得呢~ Wink
回頂端
Vanessa_n_n

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:37 pm

R.C 寫到:
排版又唔講得...事但key 埋一齊o者.. Embarassed
Lisa 係幾cool 嫁wor 真係..
唔知呢..佢當我女友細路女掛..

哈哈,係喇,見你d 花絮都知道你地玩到癲哂喇~
可能我同bf比較慢熱,所以都冇同佢地玩到咁癲~ 係墾丁影相果日先開始熟落~ Razz
回頂端
irene2008

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 3:41 pm

哈哈,我都可以睇下你d相嘛? Question Smile

岩岩打完風之後果日個天真係唔得,但好彩既係我同bf預鬆左d時間,所以可以delay一日先影外景,如果唔係,我諗都會係陰天background~ 但最感動既係佢地除左幫我地delay一日影外景外,原先既日子仲比哂我地影室內添~ 變相影2天既價錢可以影3日,「so」左~ Razz

PM 左你 lar, 我都想睇下你的相呀 ~ Can you pm me?
回頂端