發表主題 回覆文章
DeniseYKLee
XXX.XXX.149.66

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 10:48 am

廣告贊助 [隱藏]
我join個時佢仲未有化妝,就錦睇相d頭都幾靚,不過哩d要試過先知,如果試左請回來分享下。join埋化妝好似多d discount Very Happy
回頂端
arare
XXX.XXX.207.61

發表發表於: Fri Oct 19, 2007 12:38 am

DeniseYKLee 寫到:
我join個時佢仲未有化妝,就錦睇相d頭都幾靚,不過哩d要試過先知,如果試左請回來分享下。join埋化妝好似多d discount Very Happy

係呀~ 啲價錢都幾ok呀~ 佢哋好似化得幾自然, 我打算如果11月wedding expo搵唔到啱心水既就會下次上去試禮服時順便試妝, join 租婚紗package加化妝package的話會送一個伴娘化妝+禮服。
回頂端
DeniseYKLee
XXX.XXX.149.90

發表發表於: Mon Oct 22, 2007 11:56 am

引言回覆:
arare 發表於: 19 十月 2007 00:38 文章主題:

--------------------------------------------------------------------------------

DeniseYKLee 寫到:
我join個時佢仲未有化妝,就錦睇相d頭都幾靚,不過哩d要試過先知,如果試左請回來分享下。join埋化妝好似多d discount

係呀~ 啲價錢都幾ok呀~ 佢哋好似化得幾自然, 我打算如果11月wedding expo搵唔到啱心水既就會下次上去試禮服時順便試妝, join 租婚紗package加化妝package的話會送一個伴娘化妝+禮服。

由我攪結婚到宜家都去左好多次expo,宜家你爭D乜? Very Happy
回頂端
yukiyuki
XXX.XXX.151.98

發表發表於: Wed Oct 24, 2007 9:54 am

有個comment關於佢地 Surprised
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=143104
回頂端
ceci lws
XXX.XXX.160.79

發表發表於: Wed Oct 24, 2007 10:56 pm

would u pls send the price list to me?
thx!
ceci (ceci_lws@hotmail.com)
回頂端
小米_wed
XXX.XXX.7.184

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 12:08 am

what is the price range lei?

i live very close to KT too, let me call to see see sin!!!
回頂端
joeymonster
XXX.XXX.143.104

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 11:36 am

我想問下係唔係一定要book appointment,
如果唔試衫,可唔可以隨時上去睇下D款
如果合我心意,先搵我BF一齊去睇
回頂端
yukiyuki
XXX.XXX.150.213

發表發表於: Wed Oct 31, 2007 10:46 am

book左時間上去好D,佢地有D衫無相,要佢領比你睇...如果有客book左,佢地就領唔到比你睇,佢地每次都係一對一。
回頂端
KFCG
XXX.XXX.172.51

發表發表於: Thu Nov 01, 2007 2:42 pm

我都想去睇下媽咪衫, 有冇 package & 單租價錢 pm 俾我?
另外你們有冇名當做熟人介紹呀??

謝謝!!!
回頂端
arare
XXX.XXX.181.52

發表發表於: Fri Nov 02, 2007 4:42 pm

KFCG 寫到:
我都想去睇下媽咪衫, 有冇 package & 單租價錢 pm 俾我?
另外你們有冇名當做熟人介紹呀??
謝謝!!!

其實唔駛熟人介紹一樣會好好招待你哋, 所以你可以打電話預約, 上去睇吓&試衫, 唔啱唔駛勉強俾錢join, 因為佢哋唔會push你架! Laughing
回頂端