發表主題 回覆文章
Alfphy
XXX.XXX.98.233

發表發表於: Mon Oct 22, 2007 1:54 am

廣告贊助 [隱藏]
I got a job too...super happy and yet busy lor...
add oil ar everyone~
回頂端
Charile
XXX.XXX.42.53

發表發表於: Tue Oct 23, 2007 9:31 pm

Alfphy 寫到:
I got a job too...super happy and yet busy lor...
add oil ar everyone~

So fast ~
busy job??
回頂端
candy wong 17
XXX.XXX.238.132

發表發表於: Thu Oct 25, 2007 9:05 pm

軍軍既証件相

掃瞄.jpg  Filesize: 21.06 KB  瀏覽次數: 1052 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Alfphy
XXX.XXX.44.58

發表發表於: Fri Oct 26, 2007 9:12 pm

candy, 軍軍眼仔碌碌,好得意喎!咁細個就要證件相啦?

Mikan,大日子前夕係咪好緊張呢?嘻!嘻!係呢度預祝你新婚愉快,甜蜜幸福! Smile Laughing
回頂端
XXX.XXX.255.215

發表發表於: Sat Oct 27, 2007 9:55 am

Alfphy 寫到:
candy, 軍軍眼仔碌碌,好得意喎!咁細個就要證件相啦?

Mikan,大日子前夕係咪好緊張呢?嘻!嘻!係呢度預祝你新婚愉快,甜蜜幸福! Smile Laughing

係呀~整定先麻....

你份工做成點呀~~~

mikan實係好忙啦~好耐都唔見佢上黎~~~
回頂端

發表發表於: Wed Oct 31, 2007 6:39 pm

祝大家萬聖節快樂!!!

今晚我返娘家訓...明早去檢查~~ Wink
回頂端
Mikan
XXX.XXX.45.122

發表發表於: Thu Nov 01, 2007 9:52 am

hello 各位,

我返黎喇!! 終於搞掂晒了, 而家成身輕晒!! Wink

bd 既前後我都忙都傻呀, 仲係咁爆粒粒, 幾慘呀, 26/10 晚拿拿去左食 turtle 膏. 你知嘛, 因為太忙, 我們連主花車既假花 deco 都唔記得拎呀, 我26/10 晚22:30 左右 suddently 醒起, 即刻 call 我 bf 講佢知, 佢即刻同 d 兄弟去花墟買, 好在買到咋, 不過就好貴, 要成 $1200 (真花), 無情情又洗多成千完, 真係失敗!!

27 & 28 號擺酒都好順利, 仲好開心添, 特別係 28號個日, 因為係自己做 host, so 就更加開心, 滿場飛 & 係咁影相, d 時間過得好快, 一陣間就話散席了, 我都仲未影夠相!!

婚後既生活好唔慣, 噚日第一日番工, 我自己如常咁放左工回我 mom 家, then 自己一個人食 dinner, 不過, 食完野之後就真係唔想走, 好想訓埋, 因為自從 bd 之後(即27號)我都冇好好咁訓過, 我真係唔多慣同人一起訓, 我個樣一日比一日殘, 我 bf 都叫我不如回 mom 家訓一日, 不過我知道雖然佢口叫我咁做, but 其實佢唔想的, so 我噚晚都冇係我 mom 度訓, 你地岩岩時結婚有冇咁既問題呀??

我間新屋都仲未執好, 仲係好似狗竇咁, 真係好想快 d 搞掂佢, but 我晚晚回家只係可以執 dd 野, so 睇怕都又排執了!!!
回頂端

發表發表於: Fri Nov 02, 2007 6:15 pm

mikan,
wow~~~安樂哂啦~不過真係好累呀~~你要趁放假休息多d呀~

我初初同老公搬左出黎住,都唔捨得自己屋企..
初時係會唔慣..比d時間呀!好快你會ok嫁啦~~

點呀~~你屋企d野慢慢啦~我屋企到而家都未執好嫁,
有咩都放哂係閣仔...hee~~
你幾時有時間呀~而家我份工星期6返半日..
搵日星期6下午帶埋我個仔去搵你呀~~好冇?

all,
嘩~~呢2日忙到死,冇時間上黎....
昨日上午請左假,去左健康院做產後檢查,
佢話我個傷口好番哂嫁啦~我話摸落去仲有橡根咁,
佢話個d係裡面生出黎d肉黎嫁喎~
另外我個傷口都生左粒肉芽,個醫生叫我一日浸2次暖水,浸10分鐘.
d姑娘仲問我有冇同老公咩咩.比左d避孕套我,
叫我如果咩咩就一定要用,.唔係好易有...

昨日下午返到黎一路做.做到而家...
真係...昨晚仲衰...個客黎到...話我計d數唔岩.
計多左佢$..咁我做左幾耐姐..實有錯嫁啦~~
唔岩改到岩囉~~d語氣幾差呀~~
仲搞到我成9點先返到屋企...老公都煮好哂飯等我食囉~~
唉~~~~呢個大陸佬..咒死佢~~ Twisted Evil Twisted Evil

今日又係好忙..做到而家都仲有好多野要做... Sad

諗起明天可以見到個仔.接個仔返黎...咩都唔記得哂囉~
不過呢幾日好凍.大家都要小心呀~
回頂端
Charile
XXX.XXX.214.249

發表發表於: Sat Nov 03, 2007 11:13 pm

Mikan,

恭喜恭喜 ~
bd順順利利 & 咁開心 ~ 係好ge 開始 ~
執屋慢慢嚟 ~ 我而家求其擺o左d 野入櫃, 無眼睇 ~

candy,
大陸客有時真係好難服待, 以前份工都遇到唔少 ~
不過, 辛苦完見到個仔, 乜都抵哂 ~
回頂端

發表發表於: Tue Nov 06, 2007 2:04 pm

all,
上星期日我去元朗買左個吊係bb床個d音樂會轉個個野比個仔.
返到屋企整左出黎..佢係咁望住,仲好似想去捉咁..
睇到佢都唔知幾開心....

昨日開始有少少病...一起身就係咁流鼻水...
昨晚食左D藥,到而家都仲係咁...唉~~
回頂端