發表主題 回覆文章
Susam
XXX.XXX.168.8

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 1:44 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
stellauni 寫到:
我上星期過澳門join o左信印, mop6988, 有66張相, 之後每加一張都係$30, 都ok啦.
因為我只係想影澳門building, 唔會去珠海影, 去過幾間熱間既婚紗舖, 見信印d相版影得最有時代感, 加上個sales angel 都好好人, 仲比好o左多意見我地, 所以就join o左. 將會出年4月頭過去影相, 希望出黎既效果滿意啦.
唔知呢度有無朋友同我一樣join o左既呢? 可以大家分享下.
另外, 如果有朋友想join既話, 可以用我個會員number 去join, angel話會有多少少優惠既.

我都係join信印架?? 但係點解冇人同我講價員no呢回事既???
係memeber card?? 定係其他???
回頂端
stellauni
XXX.XXX.50.185

發表發表於: Fri Oct 19, 2007 12:45 am

Susam 寫到:
我上星期過澳門join o左信印, mop6988, 有66張相, 之後每加一張都係$30, 都ok啦.
因為我只係想影澳門building, 唔會去珠海影, 去過幾間熱間既婚紗舖, 見信印d相版影得最有時代感, 加上個sales angel 都好好人, 仲比好o左多意見我地, 所以就join o左. 將會出年4月頭過去影相, 希望出黎既效果滿意啦.
唔知呢度有無朋友同我一樣join o左既呢? 可以大家分享下.
另外, 如果有朋友想join既話, 可以用我個會員number 去join, angel話會有多少少優惠既.

我都係join信印架?? 但係點解冇人同我講價員no呢回事既???

Hi Susam,
終於搵倒一個同我一樣JOIN 信印名門既姊妹喇, Laughing
其實我所指既會員number 就係單number, angel話如果我有朋友一齊join 大家都會多少少優惠喎. 至於咩優惠就唔係太清楚.
唔知你影o左未呢? 因為我仲未影, 所以都唔知效果好唔好, 睇相板就唔錯.
回頂端
B& D
XXX.XXX.98.152

發表發表於: Sat Oct 20, 2007 10:22 am

可唔可以話我知2間既package內容呀??

thanks Laughing
回頂端
阿晶
XXX.XXX.60.104

發表發表於: Sun Oct 21, 2007 12:44 pm

可以send o的資料俾我嗎???
回頂端
ice_peko
XXX.XXX.139.84

發表發表於: Sun Oct 21, 2007 10:25 pm

hihi, i also joined XYMM and have schedule to take the photos in December. I only like the buildings in macau, so i also choose to take macau site only. my plan is 5988 for 68 photos...but that's because we choose not to have the big photos.

angel is also our sales, she's very nice and help me find a lot of dresses for me to try. I just hope the photos will come out ok la!
回頂端
Susam
XXX.XXX.168.8

發表發表於: Wed Oct 24, 2007 6:25 pm

Susam 寫到:

Hi Susam,
終於搵倒一個同我一樣JOIN 信印名門既姊妹喇, Laughing
其實我所指既會員number 就係單number, angel話如果我有朋友一齊join 大家都會多少少優惠喎. 至於咩優惠就唔係太清楚.
唔知你影o左未呢? 因為我仲未影, 所以都唔知效果好唔好, 睇相板就唔錯.

其實我係4月已經影左架啦(no.係1088)~
仲有少少成品要遲下先會有^^
咁你book左幾時影呢???
回頂端
大笨人
XXX.XXX.210.89

發表發表於: Wed May 07, 2008 7:07 pm

我係今個月下旬影(都係信印),心情好緊張!
全部國內外景,唔知到時會成點!
回頂端
akoala
XXX.XXX.68.61

發表發表於: Thu May 08, 2008 7:16 pm

lionzip 寫到:
我會揀現代經典, 我影完啦, d相好靚 package又抵 Wink
如果攞埋vip卡去仲有野送同買相有得平添
要知detial或者vip卡就pm我啦~

可唔可以睇下你的相呀?thanks
回頂端
kar123
XXX.XXX.23.249

發表發表於: Wed May 28, 2008 5:02 pm

有無人可以send d 作品比我參考吓呀?

我都對 macau 信印有興趣呀, 交流吓...
回頂端