發表主題 回覆文章
Manabu
XXX.XXX.29.232

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 7:55 pm

廣告贊助 [隱藏]
吾係囉,我平時都有化開妝嘅,点會敏感呢?況且医生話我係用左D過期嘢先道至皮膚發炎,我塊面暗瘡都唔會生嘅,最嬲就係佢地唔好意思都無
回頂端
lemoncokelight
XXX.XXX.89.237

發表發表於: Wed Oct 17, 2007 11:44 pm

咁都得!好嚇人呀,多謝提醒!
回頂端
LPN
XXX.XXX.121.215

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 12:13 am

我幾個月之前上過去, 佢 d 衫好貴, 但睇得出唔係用靚既質料做既.. 同埋 d 款都好 common, 我問是但一件晚裝, 佢都話成 $4000, 跟住猛話叫我試, 我唔肯試跟住就走左...

佢話成日嚮二手拍賣坊度 post 廣告架...
回頂端
未來幸褔王太
XXX.XXX.144.96

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 3:38 am

嘩!其實都好過份! Confused 提醒各姊妹都好! Rolling Eyes
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.144.141

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 9:16 am

我覺得間公司好似有d問題喎
回頂端
BBCAT666
XXX.XXX.30.85

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 10:15 am

見佢係二手板及雜誌有買廣告, 我都有上過去睇, 好少衫, 一d都唔靚, 買走價錢一d都唔值, 好以要 $4000-8000不等, 同板主講一樣, 有一個嬸嬸係到, 另一個女仔(應該係板主講個女仔), 好以唔係太熟手, 試左 1wg +1eg, 都無心機再試, 因為唔靚及我無心幫襯
回頂端
DeniseYKLee
XXX.XXX.149.66

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 10:37 am

用過期化妝品真係好過份,多謝分享!
回頂端
CnN08
XXX.XXX.92.22

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 11:52 am

DeniseYKLee 寫到:
用過期化妝品真係好過份,多謝分享!

謝謝你的分享... 我下次真係要小心d..
回頂端
小戈
XXX.XXX.213.228

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 12:11 pm

間公司真係好唔掂bor咁~ 謝謝你分享啊~
快d去埋二手坊post啦~ 唔係等佢周圍扼人...
回頂端
alisonk
XXX.XXX.155.207

發表發表於: Thu Oct 18, 2007 12:39 pm

不過點解個醫生可以咁肯定d化妝品係過左期呢? Question 我見有d醫生, 無咁武斷, 通常只會話你用左d會致敏既嘢唧.
回頂端