發表主題 回覆文章
Iris - Kurumi
XXX.XXX.234.114

發表發表於: Wed Aug 29, 2007 10:35 am

廣告贊助 [隱藏]
pcdog 寫到:
各位姊妹,

呢度有條link講LP,約p.63開始係一d join過間公司o既客d comment,基本上攝錄都ok wor,不過後期製作就慢d 囉,要催佢地

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=75765&p...

pcdog,

多謝你呀, 睇到o的comment都心安o的, 後期製作要追都唔係大問題, 最怕係o的相唔得同佢地當日無影姐!
回頂端
車天車厘
XXX.XXX.61.119

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 11:29 pm

我都六月expo都JOIN左啦,依家真係好驚,近日睇返張單,發覺佢地好似唔包早拍晚播喎,咁死得啦.... Sad
回頂端
好好味既砵仔糕
XXX.XXX.255.242

發表發表於: Wed Sep 19, 2007 5:48 pm

大家又唔使咁擔心, 我表姐係 6 月既時候結婚, 同埋選擇左 Lovely Production 影相, 我睇完 D 相都覺得好靚呀 ! 當天影相既時候, 個師傅都好專業.

再睇埋個 Summary 之後, 我出年結婚都諗住用佢地呀 !
回頂端
妮貓
XXX.XXX.70.220

發表發表於: Sun Oct 14, 2007 4:40 pm

我結婚當日是找Lovely Production拍攝和映相的,當日的師傅態度不錯,原本以為OK啦,仲好快有相攞添,點知去睇相就極度失望,相片的color and contrast 好有問題,個個人樣都怪怪咁,相信佢係唔識用燈光﹗仲有另一個問題係角度唔靚,我覺得佢無比心機去映﹗或者係唔夠技術啦﹗

我地同個Sales講話唔滿意,佢堅持D相OK,係人人主觀感覺同埋要求唔同啫,仲好似講到呢個價錢係呢個質素架啦﹗我地同佢嘈到無用,點都唔可以再映過,真係好失望,唔開心左幾日。

我諗唯一的辦法是找多一個朋友或請另一間的師傅,幫手映snapshot。
回頂端