發表主題 回覆文章
Alfphy
XXX.XXX.111.203

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 10:59 am

廣告贊助 [隱藏]
hihi, 我又可以上網同大家傾計啦! Laughing
回頂端
Alfphy
XXX.XXX.111.203

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 11:02 am

嘩!時間真係過得好快,
candy生完仔,仲就快滿月;
charlie又過左大禮,mikan 搵到樓...大家的婚期又近啦!

好似昨日先知candy有bb,charlie和mikan 仲煩緊影婚紗相和化妝的事...

我真係要好好追番大家的事……
回頂端
Mikan
XXX.XXX.45.122

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 4:57 pm

Alfphy 寫到:
嘩!時間真係過得好快,
charlie又過左大禮,mikan 搵到樓...大家的婚期又近啦!

好似昨日先知candy有bb,charlie和mikan 仲煩緊影婚紗相和化妝的事...

你到左 canada 拿!?? yeah!! 以後有可以好似以前咁傾偈了!!
canada 凍唔凍呀? 落 snow 未?
回頂端
Charile
XXX.XXX.112.39

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 9:44 pm

Mikan 寫到:
Charile 寫到:
mikan,

搵到樓總算settle down, 搬屋呢d 遲d諗掂佢 ~
其實我都搬到好遠, 不過, 無$$供樓無辦法 ~

candy,

保重身體要緊, 唔好咁急搵工 ~

咁又係, 終於 settle down 左, 唔使再為搵樓而煩!!
唉.....如果有 $$$ 買樓就好了, 不過點買丫, 而家 d 樓實在太貴了!!!

d樓價真係幾貴,我bf 唔想問屋企人借首期, 所以咪要買新界樓 ~
買樓有好有唔好, 不過, 層樓係自己, 揼多d $$ 去整靚佢都甘心 ~
回頂端
Charile
XXX.XXX.112.39

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 9:45 pm

Alfphy 寫到:
嘩!時間真係過得好快,

你返到canada ???
弓起弓起, 又可以同老公一齊住 ~
回頂端
Alfphy
XXX.XXX.90.152

發表發表於: Thu Oct 11, 2007 11:53 pm

係啊!我已經回到老公身邊啦!
生活又回復平靜和悠閒...
回頂端
Alfphy
XXX.XXX.97.221

發表發表於: Fri Oct 12, 2007 10:43 am

Mikan 寫到:
Alfphy 寫到:
嘩!時間真係過得好快,

你到左 canada 拿!?? yeah!! 以後有可以好似以前咁傾偈了!!
canada 凍唔凍呀? 落 snow 未?

呢度未落雪,不過就開始涷涷地...白天十多度,夜晚就十度以下lor....

今天星期五,大家都好似好忙咁..tomorrow is Sat...holiday again la...add oil ar
回頂端
candy wong 17
XXX.XXX.154.170

發表發表於: Fri Oct 12, 2007 12:36 pm

mikan,
星期日就同軍軍擺滿月酒啦~~~

alfphy,
時間過得真快~~你又回到老公身邊..sweet sweet啦~~

all,
星期三個晚我同老公帶埋軍軍返自己屋企...
bb床終於剪彩囉~之後星期四個朝我媽入左黎,,因為要係屋企拜神...
之後同埋我媽帶埋軍軍出去上水食野..
then再去天水圍我間一人公屋度加我老公同軍軍個名...
sigh....點知..要老公個身分證正本喎~~一陣又要去多次...
山長水又遠....唉...都好..一陣等我去埋元朗買蛟帳先...
回頂端
Mikan
XXX.XXX.45.122

發表發表於: Fri Oct 12, 2007 1:22 pm

candy wong 17 寫到:
mikan,
星期日就同軍軍擺滿月酒啦~~~

alfphy,
時間過得真快~~你又回到老公身邊..sweet sweet啦~~

all,
星期三個晚我同老公帶埋軍軍返自己屋企...
bb床終於剪彩囉~之後星期四個朝我媽入左黎,,因為要係屋企拜神...
之後同埋我媽帶埋軍軍出去上水食野..
then再去天水圍我間一人公屋度加我老公同軍軍個名...
sigh....點知..要老公個身分證正本喎~~一陣又要去多次...
山長水又遠....唉...都好..一陣等我去埋元朗買蛟帳先...

咁加左名之後, 係咪可以 apply for 3人既屋呀? 咁咪可以住大 d 囉!!

嘩....你 this sunday 擺滿月酒喇!! 你係計西定係農曆架?? 我明天好忙呀, 早上要搬野到新屋, 夜晚要去試菜, 而 sunday 我就要做 facial + 去新屋執野, 你睇下, 咁就冇左個 weekend 了!! 而家 d weekend 真係唔係好見使, "炸" 一聲就冇左!! 好在 next firday 係重陽節有一日假咋, 如果唔係就慘了!! 不過, next friday 都已經安排好晒節目了, 就係去金都買野, 零食等等, 我連紅色睡衣& 繡花鞋都未買呀!!
回頂端
Charile
XXX.XXX.151.49

發表發表於: Fri Oct 12, 2007 9:38 pm

Candy,

軍軍滿月la ~ 弓起弓起 ~

mikan,
我都未買紅色睡衣, 繡花鞋無買, only 買o左對紅色高踭鞋頂住 ~

Alfphy,

你就好la , 過少奶奶生活
回頂端