發表主題 回覆文章
大車
XXX.XXX.231.18

發表發表於: Mon Jul 30, 2007 7:36 pm

廣告贊助 [隱藏]
I choose new zealand, cos Australia is too hot and 北海道 is too cold.
回頂端
terter
XXX.XXX.84.138

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 11:37 am

我都煩緊呢三個地方~~
回頂端
emma&eric
XXX.XXX.85.29

發表發表於: Fri Sep 28, 2007 11:22 pm

new zealand 10天. 那時天氣會好好. 但北海道太冬, 只有雪什麼都無, 夏天才去吧.
回頂端
catdeepimpact
XXX.XXX.9.106

發表發表於: Sun Sep 30, 2007 11:12 pm

我都會係十二月去渡蜜月, 我們選擇去北海道+大阪京都, 十二天,
我都覺得北海道會幾浪漫,可以浸溫泉,滑雪, 而且我地兩個都鍾意日本,
所以會選北海道渡蜜月, 其實我覺得去邊度都無所謂,最緊要係兩個人開心
就得了...
回頂端
ccha
XXX.XXX.39.102

發表發表於: Wed Dec 05, 2007 5:49 pm

請到大日子 (www.***.com) 新一期 webzine 觀看:

www.***.com/hk/webzine.php

02.jpg  Filesize: 46.39 KB  瀏覽次數: 2352 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
00one
XXX.XXX.248.254

發表發表於: Wed Feb 27, 2008 4:33 pm

我本來想去北海道的, 但係BD是11月尾, 咁就要11月尾至12月頭先去到, 我未去過, 但睇D書話這期間好似沒咩睇喎, 又唔知落雪未.. 仲可能係咁落雨TIM, 又凍又有雨就慘 (雖然有好多好野吃, 又有得行街), 如果係咁, 不如遲D找機會再去....

而家諗緊想去新西蘭, 景色好似好吸引咁, 係咪會令人舒服D呢?... 大家可以比到少少意見我嗎? 很煩惱.. Confused
回頂端
芳兒
XXX.XXX.137.137

發表發表於: Thu Aug 06, 2009 1:01 pm

新西蘭有咩好玩架?
回頂端