發表主題 回覆文章
Ka_yan88
XXX.XXX.91.184

發表發表於: Wed Sep 26, 2007 10:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
Kah&Ju 寫到:
想問有無人嚮佢地度試過∕租過一set既姊妺裙?有咩色?多唔多款揀?我想搵白色或香檳色6條,如果冇我要快d去出面搵,最好有相睇

Kah&Ju

佢地有一set既姊妺裙租,不過唔係好多款(4~5款到),我見一款係粉紅色短裙腰有蝴蝶,另一款係香檳色長裙,仲有一款係白色長裙金色蝴蝶,我本身想揀呢個款但只得4條,所以租咗有個款係白色吊带短裙5件
回頂端
Ka_yan88
XXX.XXX.91.184

發表發表於: Wed Sep 26, 2007 10:40 pm

大咩咩 寫到:
請問租衫個package 同收費係點ga??

宜家個package係
3套-$3888
4套-$3888
6套-$6888

佢地d衫以直身、style、簡單為主,如果鍾意d好閃、公主款同傘款既就唔係咁啱lor,我同我另一個朋友都嚮佢地度租,因為我地鐘意的plain、直身又有d大露背既款. 所以我地好buy佢地的衫,.反而我個表哥個女友就鍾意傘款又勁閃既, 所以佢就去咗金巴利道租.
回頂端
花花17
XXX.XXX.213.190

發表發表於: Thu Sep 27, 2007 10:24 am

Ka_yan88 寫到:
大咩咩 寫到:

宜家個package係
3套-$3888
4套-$3888
6套-$6888

佢地d衫以直身、style、簡單為主,如果鍾意d好閃、公主款同傘款既就唔係咁啱lor,我同我另一個朋友都嚮佢地度租,因為我地鐘意的plain、直身又有d大露背既款. 所以我地好buy佢地的衫,.反而我個表哥個女友就鍾意傘款又勁閃既, 所以佢就去咗金巴利道租.

Shocked 佢地加咗價wor。

Ka Yan,
3套同4套價錢係味一樣?
回頂端
W.Y
XXX.XXX.142.146

發表發表於: Thu Sep 27, 2007 9:50 pm

花花17 寫到:
大咩咩 寫到:

宜家個package係
3套-$3888
4套-$3888
6套-$6888

Ka Yan,

花花17

我諗ka yan寫錯價錢,因為我8月join佢地係4套-$4888
回頂端
ms818
XXX.XXX.47.160

發表發表於: Fri Sep 28, 2007 7:46 pm

我舊年五月join,九月結婚;
個陣係八件$5588!
依家真係加左好多好多~
不過都要恭喜hsiao,因為個朵響左至可以加咁多! Laughing
(不過我估tiffany睇唔明我講乜野! Cool

to ka_yan

你有無睇過我略略整畀你既蝴蝶相?
其實,我當時係hsiao租既都係傘裙,因為我好矮,著A line唔好睇,
不過其賁傘裙都有型既款,唔一定要多多珠仔至叫靚!
個陣我係好早著牛仔晚裝結婚個批,估唔到我嫁左之後三個月,套牛仔晚裝大行其道,不過依家又可能因為年尾太hit,個熱潮又好快謝,依家係aline狂潮~
回頂端
Ka_yan88
XXX.XXX.52.57

發表發表於: Fri Sep 28, 2007 11:10 pm

ms818

我睇到你整既蝴蝶相,我揀粉紅色既..
講到價錢,依家間間都加價,租衫貴咗唔係太大問題,而係洒席加價先攞命,仲要逐圍計,睇返上年的洒席我已貴過人$400蚊一圍,我仲book咗25圍..你睇條數幾勁,我表哥book咗09年佢個洒席又再貴多幾百..唉,
你咪好囉!早結婚乜都平過曬我地,依家d人話經濟好返乜都要加,又唔見我人工加
回頂端
emma&eric
XXX.XXX.85.29

發表發表於: Fri Sep 28, 2007 11:10 pm

加左咁多呀? 但都還可接受. 上去看看要BOOK嗎?
回頂端
Ka_yan88
XXX.XXX.52.57

發表發表於: Fri Sep 28, 2007 11:46 pm

花花17 寫到:
大咩咩 寫到:

宜家個package係
3套-$3888
4套-$3888
6套-$6888

Ka Yan,

哈哈
原黎我價錢寫錯,因為我join6套所以唔係咁清楚其它d價錢
回頂端
Kah&Ju
XXX.XXX.135.25

發表發表於: Sat Sep 29, 2007 1:25 am

Kah&Ju 寫到:
想問有無人嚮佢地度試過∕租過一set既姊妺裙?有咩色?多唔多款揀?我想搵白色或香檳色6條,如果冇我要快d去出面搵,最好有相睇

Kah&Ju

佢地有一set既姊妺裙租,不過唔係好多款(4~5款到),我見一款係粉紅色短裙腰有蝴蝶,另一款係香檳色長裙,仲有一款係白色長裙金色蝴蝶,我本身想揀呢個款但只得4條,所以租咗有個款係白色吊带短裙5件

Ka_yan88

d姊妹衫你有無影相呀?可否send比我睇呀!send埋價錢,如果租6條
我呢兩日會去金都同尖沙咀睇咗先,
回頂端
Kah&Ju
XXX.XXX.135.25

發表發表於: Sat Sep 29, 2007 1:30 am

我係新人 寫到:
Kah&Ju 寫到:
AAWing 寫到:
我hold咗件婚紗超中意,諗住註冊著,但阿媽話黑色唔好而Tiffany話可以幫我轉條腰帶既色...我煩緊轉咩色好...白色?金色?定紅色?....幫一幫我呀

我都有諗過le個款ah.....我已hold了3套 (1wg, 2eg), 但有件eg麻麻地, 所以如果佢d新貨唔ok, 會改le個款.

我件wg都有腰帶, 我揀了淺粉紅色

AAWing

淺粉紅色..mm..good idea

我前2日去佢地又多咗d新款有件紫藍色大露背好得,仲有件A-line low-cut粉紅+藍色lace又好靓,不過我無份試,因為另一pair試緊,又費事即刻再揀黎試,驚我著得冇佢咁好睇..hehe
but next time i will try try

Ka_yan88, AAWing

any photo can share??
wah0ju_wedding@yahoo.com.hk

Kah&Ju
我send咗幾張比你喇,但唔多,因為我好耐冇去喇

我係新人

我收唔到你d相呀!可否send多次
回頂端