發表主題 回覆文章
candy wong 17
XXX.XXX.142.191

發表發表於: Tue Sep 11, 2007 8:10 am

廣告贊助 [隱藏]
Charile 寫到:
candy wong 17 寫到:
all,
好冇用呀~~頭先老公過左黎食飯...到9點左右走,,,
係佢走個時...我...忍唔住喊左出黎呀~~~
真係好唔捨得,好耐都冇試過同老公要分開...
唉~~bb快d出世就好啦~~~ Crying or Very sad Crying or Very sad

唔好喊 la ~ 喊得多會影響亞 b ~
好快, 你, 你老公 + bb 一家三口齊齊係屋企 ~

昨晚都訓得唔好...臨訓又係度喊,因為真係好掛住老公.
一諗起就喊啦~~係咪好冇用呢?
而家d細佬妹返哂學啦~又訓唔著啦~
到時坐月成個月咁耐都唔知點算...
bb昨晚又成晚係度郁...成日都諗佢會唔會就今晚出世..
但點知..都係未生得.... Crying or Very sad Crying or Very sad
回頂端
XXX.XXX.142.191

發表發表於: Tue Sep 11, 2007 8:11 am

Alfphy 寫到:
嘩!好耐唔見啊!
candy,你個肚真係大得好快啊!

各位,大家好啊!我有好消息宣佈啊!燈燈燈.......我的移民申請已經批準啦!哈!我九月底就會回加拿大,到時又可以和大家好好傾過!好掛住你地啊!

我宜家已經辭左職,「全職」準備移民,收拾行李,超煩!

嘩~咁你都算係快囉~咁而家冇做野...可以多d時間上黎啦~~
好快係就可以見到你老公啦~~真係開心....
咁到你走咪又會唔捨得hk既屋企人囉~ Rolling Eyes
回頂端
Mikan
XXX.XXX.45.122

發表發表於: Tue Sep 11, 2007 1:34 pm

candy wong17,

唔好唔開心啦, 你們都係分開幾日啫!! 不過, 你第日坐月, 你老公會唔會搬去你 mom 到住呀?? 你唔好再 cry 喇, 你個 bb 都 feel 你既感受架!! 你不如諗下, 小別勝新婚嘛, 到時再見番, 你們會更恩愛的!! Razz 加油呀!!

嘩.....仲有 2個 weeks 至係中秋, 到個陣你應該生左啦!! 到時都唔可以出街了!! 今年會係我單身既最後一個中秋了!! 出年既中秋, 分分鐘要係我 bf 家中渡過了!!! 嗚嗚......冇晒自由呀!!! (一諗起就唔多 happy!!! Sad )
回頂端
XXX.XXX.154.31

發表發表於: Tue Sep 11, 2007 4:41 pm

Mikan 寫到:

唔好唔開心啦, 你們都係分開幾日啫!! 不過, 你第日坐月, 你老公會唔會搬去你 mom 到住呀?? 你唔好再 cry 喇, 你個 bb 都 feel 你既感受架!! 你不如諗下, 小別勝新婚嘛, 到時再見番, 你們會更恩愛的!! Razz 加油呀!!

嘩.....仲有 2個 weeks 至係中秋, 到個陣你應該生左啦!! 到時都唔可以出街了!! 今年會係我單身既最後一個中秋了!! 出年既中秋, 分分鐘要係我 bf 家中渡過了!!! 嗚嗚......冇晒自由呀!!! (一諗起就唔多 happy!!! Sad )

唔止幾日呀~ Surprised 第日坐月都係咁呀~
如果佢都過埋黎住唔係唔得,只係我屋企d狗會餓死,冇人理...
所以...唉~~一諗起就唔開心啦~~~
我都唔想喊,但忍唔住呀~~ Crying or Very sad

係呀~今年中秋節我諗我都係要係坐月中渡過...
如果到時可以既話.我都想返自己屋企...
我媽話都冇問題既,佢話個傷口應該一個星期左右就ok...
希望到時可以返自己屋企玩啦~~
咁你今年中秋節會點過呀?有冇plan去邊到?
出年既野出年先算啦~~今年都未過~係咪? Wink

頭先去左健康院做檢查.好快就走得lu...
真係好無聊....次次去都係做埋同一樣野~
今次都係話bb個頭落左...
好似話落左五分之三...如果下星期仲未生既又要再返去...
希望下星期唔駛再去啦~~~bb,快d出黎啦~~~~ Surprised
回頂端
Alfphy
XXX.XXX.93.4

發表發表於: Tue Sep 11, 2007 11:59 pm

Charile 寫到:
all,
唉~~bb快d出世就好啦~~~ Crying or Very sad Crying or Very sad

係啊!係啊!唔好唔好開心啦!好快就可以係番一起啦!Smile Smile
為左bb,開心d,笑多d!
回頂端
Alfphy

發表發表於: Wed Sep 12, 2007 12:04 am

Alfphy 寫到:
嘩!好耐唔見啊!
candy,你個肚真係大得好快啊!

各位,大家好啊!我有好消息宣佈啊!燈燈燈.......我的移民申請已經批準啦!哈!我九月底就會回加拿大,到時又可以和大家好好傾過!好掛住你地啊!

我宜家已經辭左職,「全職」準備移民,收拾行李,超煩!

嘩~咁你都算係快囉~咁而家冇做野...可以多d時間上黎啦~~
好快係就可以見到你老公啦~~真係開心....
咁到你走咪又會唔捨得hk既屋企人囉~ Rolling Eyes

係啊!係好唔捨得啊!,所以宜家就教緊媽咪用視像電話....第時可以多點同我傾計。
回頂端
Alfphy

發表發表於: Wed Sep 12, 2007 12:09 am

Mikan 寫到:

原來candy你係中秋節前後生....呢排天氣好似突然涼左d,唔好似之前咁熱,咁你坐月時都沒有咁辛苦。Mikan,講得對啊!小別勝新婚,你地關係會因此更親密啊!第時一起照顧bb更合拍啊!

Mikan,咁呢個中秋節你一定要瘋狂地和家人玩番下!
回頂端
Mikan

發表發表於: Wed Sep 12, 2007 1:07 pm

Alfphy 寫到:
原來candy你係中秋節前後生....呢排天氣好似突然涼左d,唔好似之前咁熱,咁你坐月時都沒有咁辛苦。Mikan,講得對啊!小別勝新婚,你地關係會因此更親密啊!第時一起照顧bb更合拍啊!

Mikan,咁呢個中秋節你一定要瘋狂地和家人玩番下!

你呀, 咁耐都唔浦頭, 真係好在你而家批左咋, 如果唔係, 都唔知幾時至可以好似以前咁傾了!!

你都係喎, 係 hk 過埋中秋至回去!! 今年你都要盡情咁玩呀!! 唔知今年有冇得放早呢!!??? 希望有啦!!
回頂端
Mikan

發表發表於: Wed Sep 12, 2007 1:10 pm

唔止幾日呀~ Surprised 第日坐月都係咁呀~
如果佢都過埋黎住唔係唔得,只係我屋企d狗會餓死,冇人理...
所以...唉~~一諗起就唔開心啦~~~
我都唔想喊,但忍唔住呀~~ Crying or Very sad

係呀~今年中秋節我諗我都係要係坐月中渡過...
如果到時可以既話.我都想返自己屋企...
我媽話都冇問題既,佢話個傷口應該一個星期左右就ok...
希望到時可以返自己屋企玩啦~~
咁你今年中秋節會點過呀?有冇plan去邊到?
出年既野出年先算啦~~今年都未過~係咪? Wink

頭先去左健康院做檢查.好快就走得lu...
真係好無聊....次次去都係做埋同一樣野~
今次都係話bb個頭落左...
好似話落左五分之三...如果下星期仲未生既又要再返去...
希望下星期唔駛再去啦~~~bb,快d出黎啦~~~~ Surprised

係喎, 唔記得左你仲有 dog dog 在家中添!! 不過, 你第日生左 bb, 家中又有 dog, 你驚唔驚呀??

我都未 plan 中秋去邊度 happy!! 希望我 bf 家人唔好叫我去食 dinner 啦! 如果唔係都唔知點推!! 我本來想同 bf 過2人世界既, 因為 last yr 我們都已經各自回家做節, 冇理由今年又係咁架!! 所以, 都唔知點好!!
回頂端
XXX.XXX.156.117

發表發表於: Wed Sep 12, 2007 5:23 pm

Alfphy 寫到:
Charile 寫到:
all,

係啊!係啊!唔好唔好開心啦!好快就可以係番一起啦!Smile Smile
為左bb,開心d,笑多d!

我會嫁啦~~ Wink
回頂端