發表主題 回覆文章
COLECOLE
XXX.XXX.246.129

發表發表於: Fri Aug 17, 2007 2:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
我想搵d a-line 簡約唔誇張的晚裝同婚紗(唔要旦糕裙), 唔知有無好介紹呢?
回頂端
fish-fish
XXX.XXX.130.40

發表發表於: Sat Aug 18, 2007 1:06 pm

COLECOLE 寫到:
我想搵d a-line 簡約唔誇張的晚裝同婚紗(唔要旦糕裙), 唔知有無好介紹呢?

你可以睇下tinaellen 條thread.. 佢好多aline, 唔太誇張... 你可以去睇下鍾唔鍾意先... 如果鍾意記住要問得清清楚楚先好落訂... 因為佢地有時有d rules唔係講得好清楚.. 但衫就真係唔錯的
回頂端
我係新人
XXX.XXX.221.181

發表發表於: Sat Aug 18, 2007 7:35 pm

我都中意d簡約,plain既婚紗,但香港真係比較少呢d款
回頂端
Tungwai
XXX.XXX.106.46

發表發表於: Sat Aug 18, 2007 11:15 pm

我也是.

應該含會去 LM, tina & Ellen, Maple, Cecilia Yau 及 Chinoiserie 睇下,仲揾緊elegant 的 A line 晚装 tim.

Tungwai
回頂端
R&S
XXX.XXX.211.184

發表發表於: Sat Aug 18, 2007 11:15 pm

我都係鐘意simple & elegant既婚紗, 因為會有高貴既感覺, 我覺得Full Rich & Valse Bridal都唔錯, 2間都有我想搵既款!
Laughing
回頂端
Tungwai
XXX.XXX.106.46

發表發表於: Sat Aug 18, 2007 11:17 pm

有冇websites ar?
回頂端
R&S
XXX.XXX.211.184

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 12:39 am

Tungwai 寫到:
有冇websites ar?

佢地無website架, 不過2間都係中環, 可以一次過約晒去睇都好方便! Laughing
回頂端
Meowx3
XXX.XXX.213.170

發表發表於: Tue Aug 21, 2007 8:33 am

check 下呢間啦, 我同個fd 上過去睇, 應該係你要 ge 野

website: http://www.chapterone.com.hk/
回頂端
ilovesushi
XXX.XXX.38.181

發表發表於: Sat Sep 08, 2007 11:38 pm

o係香港真係比較難搵d簡約既婚紗,
chapterone 果度d款都幾ok
回頂端
emma&eric
XXX.XXX.85.29

發表發表於: Sat Sep 08, 2007 11:46 pm

Meowx3 寫到:
check 下呢間啦, 我同個fd 上過去睇, 應該係你要 ge 野

website: http://www.chapterone.com.hk/

網頁上只有一件, 但已經很著迷了, 不知訂做價錢是如何呢?
回頂端